Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів

Представниці вінницького спортивного клубу «Elite» вдало виступили на міжнародному турнірі з художньої гімнастики «New Look Cup-2022». Він пройшов у Тбілісі (Грузія). 

На гімнастичний килим виходили представниці Грузії, США , Кувейту, Азербайджану, ОАЕ, Киргизстану, Вірменії , Ізраїлю, Казахстану, Естонії, Туреччини та інших країн. В якості почесних гостей були присутні українська бронзова призерка Олімпійських ігор Анна Різатдінова і відома грузинська гімнастка Саломе Пажава. 
Україну на турнірі вперше представляли вихованки клубу «Elite» Ева Пинько і Єлизавета Харченко. А також  харків’янка, багаторазова чемпіонка області Єва Сазонова. Нашу невелику команду супроводжувала тренер Аліса Бойко, яка через обстріли була вимушена переїхати із Харкова до Вінниці (разом зі своєю вихованкою) і нині працює в клубі «Elite». 
За потужної конкуренції наші гімнастки виступили у Тбілісі дуже добре. Єва Пинько (вікова категорія 2011 р.н.) посіла в загальному заліку сьоме місце. 
Інша вихованка керівниці клубу «Elite» Дар’ї Чернякевич Єлизавета Харченко (2013 р.н.) зайняла четверте місце в загальному заліку, виборола бронзову нагороду у вправі з обручем і «срібло» – у вправі без ... Читати далі »

Перегляди 83 | Дата: 22.11.2022

Нещодавно була створена Асоціація футзалу Вінницької міської територіальної громади. Її головою став Ігор Откидач. 

Із новоствореною громадською організацією вже уклав угоду про співпрацю Комітет по фізичній культурі і спорту Вінницької міської ради на чолі із Сергієм Краєвським. В документі, серед іншого, йдеться, що Асоціація футзалу міської ТГ відповідатиме за проведення офіційних заходів територіального рівня.
Асоціація футзалу Вінницької міської територіальної громади входить до структури і вже заключила угоду про співпрацю з Асоціацією футзалу Вінницької області на чолі із Юрієм Максименком. Він прокоментував ситуацію, що склалася.      
 — Із цього часу офіційні футзальні змагання у Вінниці має право проводити лише Асоціація футзалу міської ТГ. Решта змагань, які проводитимуть інші організації, будуть вважатися суто комерційними, —  сказав Юрій Максименко. 
Планується, що новостворена Асоціація футзалу Вінницької міської ТГ активно розпочне свою діяльність наприкінці 2022 року — на початку 2023 року. 

Перегляди 77 | Дата: 19.11.2022

Футбольний клуб «ЯСКО» – багаторічний лідер аматорського футболу та футзалу Вінниці і області. Тепер його успіхи помітили і на загальнодержавному рівні.     

14 листопада Державний секретар Міністерства молоді та спорту України Олексій Перевезенцев і голова обласної військової адміністрації Сергій Борзов вручили подяку ФК «ЯСКО» за «досягнення високих спортивних результатів, професіоналізм, відданість справі». Також почесну грамоту за «вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту України» отримав засновник і керівник ФК «ЯСКО» Ігор Скоромний.  
— Висловлюємо слова вдячності Міністру молоді та спорту України  Вадиму Гутцайту ... Читати далі »

Перегляди 63 | Дата: 15.11.2022

Шостого листопада у Хмільнику пройшов відкритий обласний футзальний турнір серед команд дівчат 2003-2004 р.н. Змагання організували відділ молоді та спорту Хмільницької міської ради та обласна Асоціація футболу. Вони були влаштовані на підтримку ЗСУ. 
Зібрані на матчах благодійні кошти будуть передані нашим військовим. На іграх були присутні спортивний директор обласної Асоціації футболу Ігор Павленко і тренер всіх жіночих збірних Вінниччини з футболу Юрій Наровицький.    
Після групового етапу і стикових матчів перше місце посіла команда ФК «Хмільник». В напруженому фінальному матчі вона переграла «Еліту» (Демківка) із рахунком 6:3. Бронзові нагороди у ФК «Бердичів». Гості із Жмитомирщини в матчі за третє місце розгромили футболісток ДЮСШ Літина – 10:0. На п’ятій позиції залишилася ДЮСШ «Колос» (Бар), на шостій – ДЮСШ Хмельницького. 
Призери були нагороджені відзнаками волонтерства Вінницької обласної військової адміністрації і Кубками. Кожна команда отримала по м’ячу від обласної Асоціації футболу.  
Були вручені й індивідуальні нагороди. Найкращим воротарем турніру стала Анастасія Чубак, найкращим гравцем — Олена Марценюк (обидві — ФК «Хмільник»), найкращим нападником  — Адріана Кушнір («Еліта», Демківка), найкращим бомбардиром — Анастасія Арзамасова (ФК «Бердичів). 
— В Украї ... Читати далі »

Перегляди 83 | Дата: 07.11.2022

Всеукраїнський турнір з футзалу у Демківці виграли «елітні» господарки майданчику

У с. Демківка (Вінницька область) 29 жовтня відбувся відкритий Всеукраїнський турнір з футзалу серед команд дівчат 2007-2008 р.н.  Змагання відбулося на підтримку ЗСУ. Воно було організовано за підтримки місцевої влади, меценатів, обласних Асоціацій футболу і футзалу. 
На урочистому відкритті були присутні бійці ЗСУ, які повернулися з фронту на відпочинок і реабілітацію. Вони отримали велике задоволення від ігор, а особливо – від успіхів місцевої команди.   
На старт змагання вийшли п’ять команд: «Еліта» (Демківка), ДЮСШ Літина, ДЮСШ Шаргорода, ФК «Житомир» і «Жайвір» (Шпола, Черкаська область). Суперники були розбиті на дві групи, після чого пройшли стикові поєдинки за медалі.  
Поєдинки виявилися дуже напруженими і цікавими. Це не дивно, адже команди Житомира і Шполи регулярно виступають у чемпіонатах України з футзалу серед дівчат.   Золото турніру здобула місцева команда «Еліта». Демківчанки у напруженому фіналі перемогли «Жайвір» із рахунком 2:1. Бронзові нагороди у дівчат з Житомира.
Організація змагання виявилася на дуже високому рівні. Нагородження проводили директор Демківської гімназії Світлана  Король, спортивний директор обласної Асоціації футболу Ігор Павленко, тренер жіночих футбольних збірних Вінниччини і головний суддя турніру Ю ... Читати далі »

Перегляди 87 | Дата: 30.10.2022

Роман Головащенко – один із найвідоміших вінницьких спортсменів,  майстер спорту, багаторазовий переможець і призер чемпіонатів України. У професіональному боксі він є Інтерконтинентальним чемпіоном за версіями WBC-А та IBO, був чемпіоном Європи за версією IBF, Інтернаціональним чемпіоном UBO International, чемпіоном світу за версією GBC. Нещодавно Роман став директором Центрального міського стадіону Вінниці, на базі якого діють зали боксу, боротьби і важкої атлетики. 

 

Зірковим шляхом одноклубника
27 жовтня знаний спортсмен вирішив поділитися досвідом зі всіма охочими. За підтримки міського спорткомітету Роман Головащенко провів майстер-клас у боксерскій залі клубу «Нокаут». Він влаштував повноцінне тренування – від авторської розминки до різноманітних вправ боксерської техніки. Чемпіон Європи і світу щедро ділився секретами і порадами із молодими вінницькими боксерами.    
Серед близько 30 учасників тренування були чемпіони України і Європи, вихованці різних клубів і ДЮСШ, а також пересічні прихильники боксу. 
— Я займаюся боксом понад чотири роки. Але на майстер-класі Романа Головащенка відкрив для себе чимало нового. Зокрема, дізнався, як правильно захищатися і ухилятися від ударів суперника. Мрію стати відомим і знаменитим боксером. Думаю, у кожного є шанс! — розповів 14-річний Олександр Чуйко із клубу «Золота рукавичка».  
Він нагадав, що Роман ... Читати далі »

Перегляди 78 | Дата: 29.10.2022

Майстер-клас Інтерконтинентального чемпіона, колишнього чемпіона світу і Європи з боксу Романа Головащенка пройде у Вінниці 27 жовтня. Він відбудеться о 12.00 у СК «Нокаут». Вхід - вільний! Для учасників заходу передбачено фотосет із зіркою спорту. Майстер-клас пройде за підтримки міської ради та міського спорткомітету.  
А о 18.30 в «Роял Паб» за участі Романа Головащенка відбудеться благодійний аукціон на підтримку ЗСУ. 

 

Перегляди 94 | Дата: 24.10.2022

Комітет по фізичній культурі і спорту Вінницької міської ради спільно із тренерами і представниками адміністрації міських ДЮСШ продовжують активно допомагати військовим. Зокрема, днями вони відправили на фронт вже другий тепловізор - на зібрані власними силами кошти. Допомогу передають безпосередньо вінницьким тренерам ДЮСШ, які нині воюють на передовій.

Перегляди 76 | Дата: 18.10.2022

На базі спорткомплексу «Нива» фінішував обласний аматорський турнір з міні-футболу на підтримку ЗСУ «Футбольна Вінниччина». Він пройшов у рамках Тижня масового футболу УЄФА. 
Фінальні обласні благодійні змагання організувала Асоціація футзалу Вінницької області. У них взяли участь п’ять команд із різних районів. Це були переможці попередніх етапів на підтримку ЗСУ, які пройшли у різних куточках нашого краю. Грали за гарної сонячної погоди одночасно на двох майданчиках. Змагалися за коловою системою. У турнірі виявилося багато надзвичайно  захоплюючих поєдинків. 
— Всі учасники залишилися задоволеними, отримали масу позитивних емоцій. Ми вдячні керівникам районних футбольних асоціацій за те, що вони делегували на обласні змагання у Вінниці свої збірні, — сказав Юрій Максименко. — Нещодавно наша Асоціація провела відкритий благодійний турнір серед студентів, тепер влаштували аналогічний обласний захід серед аматорів. У подальших планах — проведення змагань на підтримку ЗСУ серед ветеранів і юнаків.  
В підсумку перше місце посіли жмеринчани. Вони набрали десять очок у чотирьох матчах. Доля переможця турніру була вирішена лише в останній грі, у якій Жмеринський район переміг Вінницький район із рахунком 2:0. Голи були забиті наприкінці другого тайму. 
Також чемпіони здолали Хмільницький район - 2:0, ФК «Хуторок» (Вінниця) —  5:3 і зіграли у «суху ... Читати далі »

Перегляди 87 | Дата: 01.10.2022

29 вересня на стадіоні Вінницького міського палацу дітей та юнацтва імені Лялі Ратушної стартував соціальний проєкт «Відкриті уроки футболу» (Open Fun Football Schools). Він пройшов у рамках тижня Європейського футболу. 

Такий спортивний захід у нашому місті відбувся вперше. Його організувала Вінницька обласна асоціація футболу за сприяння громадської організації «Спортивна молодь Вінниччини», Української асоціації футболу, «UEFA Foundation for children», «Cross Cultures» (Данія), Вінницького міського голови Сергія Моргунова і міської ради. Також допомогли спонсори Олександр Хом’як, Ігор Бондар і Володимир Кожухівський.   
 За словами організаторів, мета проєкту  —  об’єднати малечу, подарувати відчуття безпеки і задоволення від спілкування та заняття футболом. 

На черзі — Калинівка і Хмільник
На урочистому відкритті були присутні заступник міського голови Андрій Очеретний, голова обласної Асоціації футболу Ігор Гатауллін, начальник облспортуправління Сергій Чернявський, голова міського спорткомітету Сергій Краєвський, директор міського Палацу дітей та юнацтва Ірина Матусяк.   
Ігор Гатауллін нагадав, що «Відкриті уроки футболу» в Україні розпочалися п’ять років. Такі заходи, які фінансуються за кошти Європейської футбольної спілки, проходять в кожній області. 
— На Вінниччині «Відкри ... Читати далі »

Перегляди 95 | Дата: 30.09.2022

« 1 2 3 4 ... 276 277 »