Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2022 » Грудень » 17 » Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації
21:01
Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації

На базі Вінницької територіальної організації «Колос» прийшла зустріч спортивного активу із новообраним головою обласної федерації важкої атлетики Олександром Кошелєвим. На ній були присутні віце-президент обласної федерації народний депутат України Анатолій Драбовський, старший тренер збірної області з цього виду спорту Костянтин Соцков, голова територіальної організації «Колосу» Сергій Татусяк, заступник голови спорткомітету Вінницької міської ради Роман Семчук, директор «колосівської» ОДЮСШ Вадим Мохник, провідні місцеві тренери. 
Олександр Кошелєв розповів, що є агропідприємцем, але із проблемами і потребами спортсменів добре знайомий. Бо є кандидатом у майстри спорту із плавання, причому в шкільні роки тренувався двічі на день. Тому Олександр Кошелєв й пристав на пропозицію очолити обласну федерацію важкої атлетики.  Він каже, що для справжнього чоловіка сила – це одна із найголовніших якостей. А заняття зі штангою сприяють у цьому.       
 — До мене звернулася важкоатлетична спільнота з проханням «підставити плече», взяти під керування спорт справжніх чоловіків. На посаді президента федерації перш за все ставлю за мету покращення умов тренування важкоатлетів. Хочу, щоби діти та дорослі займалися на сучасному інвентарі. Також докладу усіх зусиль, щоб підтримати провідних атлетів Вінниччини, надати їм можливість якнайдовше залишатися у спорті. Прагну зробимо важку атлетику одним із пріоритетних видів у нашому регіоні, —  сказав Олександр Кошелєв.  
Костянтин Соцков додав, що оновлена обласна федерація важкої атлетики звертатиме увагу одночасно на два аспекти роботи: спорт найвищих досягнень та роботу із перспективною зміною. Нагадаємо, провідних штангістів регіону успішно готують у вінницькій Школі вищої спортивної майстерності, яку очолює Андрій Корнійчук. Також важкоатлетів виховують у вінницьких МДЮСШ № 5 і ОДЮСШ «Колос» і в районах нашої області. Водночас, за словами Костянтина Соцкова, обласна федерація підтримуватиме дорослих майстрів, щоб вони не поспішали завершувати спортивну кар’єру, а слугували гарним прикладом для молодих штангістів. 
Наприкінці зустрічі Олександр Кошелєв отримав подяку від президента Федерації важкої атлетики України народного депутата Олександра Гереги. Її вручив його колега по депутатському «цеху»  Анатолій Драбовський. Йшла мова про підтримку славних традицій важкоатлетичного спорту на Вінниччині, які заснували рекордсмени світу Анатолій Житецький, Сергій Дідик та інші легендарні місцеві атлети і тренери.        
24 грудня у Вінниці пройдуть останні у цьому році змагання із важкої атлетики. Тож оновлене керівництво обласної федерації вже незабаром зможе оцінити потенціал діючих спортсменів, що допоможе розробити плани на наступний рік.      

Переглядів: 96
Ім`я *:
Email *:
Код *: