Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів

22 і 27 жовтня жіноча збірна України з футболу проводить відбіркові ігри до Євро-2017. Спочатку суперницями наших дівчат будуть румунки, а потім вони поміряються силами з француженками.

Нагадаємо, головним тренером жіночої збірної України з футболу є вінничанин Володимир Рева, який водночас тренує місцевий ФК «Нива». На офіційні матчі він викликав нашу землячку Ірину Кочнєву. Вона наразі виступає за чернігівську вищолігову «Легенду», адже у Вінниці немає жіночої команди майстрів з футболу.

– Матчі українок зі збірними Румунії і Франції відбудуться на «Арені Львів». Думаю, що ці важливі поєдинки покажуть й по одному з телеканалів. Але остаточно це питання ще не вирішено, – розповів Володимир Рева сайту «skniva.at.ua».

Перегляди 354 | Дата: 10.10.2015

Збірна України у рамках кваліфікаційного матчу до Євро-2016 9 жовтня здобула переконливу перемогу над Македонією (0:2).Перший гол у матчі на стадіоні "Філіп ІІ" вдалося забити Євгену Селезньову, який зумів переграти голкіпера, реалізувавши пенальті. А під завісу зустрічі Кравець подвоїв перевагу "синьо-жовтих". Відтак збірна України здобула важливу перемогу та тепер має у своєму активі 19 очок.

 

Команда Михайла Фоменка провела два абсолютно різні тайми. Якщо перші 45 хвилин пройшли під гаслом "незрозумілий футбол", то після перерви ситуація змінилася на нашу користь. Перш за все відзначимо, те, що збірна України була очевидним фаворитом, і від них чекали яскравої  гри та забитих голів. Втім, захист македонців довго тримав свої ворота недоторканими та без проблем справлявся із нечисленними атаками "синьо-жовтих". Відверто кажучи, перший тайм  викликав лише негативні емоції. Не вірилося, що на полі збірна України, адже з такою грою на Євро-2016 робити нічого.

Проте після відпочинку команда зібралася та побігла вперед із новими силами. Спочатку збірна України здобула право пробити пенальті, який реалізував Селезньов, а згодом, створивши ще кілька супермоментів, "синьо-жовті" подвоїли рахунок. Гол на свій рахунок записав Кравець, який замінив у другому таймі Селезньова.

У підсумк ... Читати далі »

Перегляди 348 | Дата: 10.10.2015

Мірча Луческу не пішов із «Шахтаря», бо не міг залишити клуб у важкий для нього період. Про це заявив сам наставник «помаранчево-чорної» команди.

         – Я не мав права піти – який би приклад показав би іншим! Це мій уже дванадцятий сезон у «Шахтарі». На рахунку двадцять одна перемога у різних турнірах, і після всього цього взяти та втекти у важкий момент для клубу? – риторично запитав він. – Інші іноземні тренери виїхали, наприклад, іспанець Хуанде Рамос – з Дніпропетровська у 2014-му. І будь-який би на його місці вчинив би так само. Але це не мій випадок! Я дуже люблю «Шахтар», у мене чудові стосунки з президентом клубу і взагалі з людьми.

За словами Містера, у Донецьку він отримав усе, щоб реалізувати свої футбольні ідеї, і відчуває себе зобов'язаним цим людям.

– В червні у мене закінчувався контракт, були пропозиції від інших клубів, але я підписав новий із «Шахтарем» – щоб підтримати клуб, щоб показати, що ніхто не здається, – зауважив він. – Я завжди бився до кінця. Подивимося, що буде у цьому сезоні, але поки ми не повернемося до Донецька, я буду з командою.

Раніше Луческу казав, що сезон-2015/16 останній для нього у «Шахтарі».

Перегляди 290 | Дата: 09.10.2015

Олег Тарлецький керує спорткомплексом «Нива» і водночас є директором обласної комплексної ДЮСШ з футболу «Прем’єр-Нива». Незабаром він балотуватиметься в депутати до міської та обласної рад. Футбольна громадськість висловлює підтримку Олегу Олександровичу.  

Виконавчий директор Вінницької обласної федерації футболу Михайло Прозоровський:

– Олег Тарлецький є корінним вінничанином, мешканцем Замостя. Тут він народився, вчився, виріс і нині працює. Тому Олег Тарлецький добре знає проблеми цього району і його мешканців. Олег в юності займався боротьбою, де досяг певних висот. Він і до сьогодні залишився в спортивній галузі. Наразі Олег Олександрович успішно керує СК «Нива» і водночас є директором обласної ДЮСШ «Прем’єр-Нива». Олег Тарлецький успішно розвиває дитячо-юнацький футбол, вкладає багато сил і енергії у виховання юних футболістів, які з часом гратимуть у кращих клубах області та країни. І водночас стоїть у витоків відродження професійного ФК в нашому місті. Обласна федерація футболу плідно співпрацює з керівництвом СК «Нива», ми проводимо багато спільних заходів і змагань з аматорського, жіночого і дитячою-юнацького футболу. Тому вся футбольна громадськість підтримує Олега Тарлецького, як кандидата до міської та обласної рад. На його користь гов ... Читати далі »

Перегляди 369 | Дата: 09.10.2015

В п'ятницю, 9 жовтня, в Скоп'є відбудеться матч кваліфікації Євро-2016 з футболу «Македонія – Україна».

Пряма відеотрансляція в Україні на телеканалах «Україна» і «Футбол 1».

Початок матчу о 21:45.

 

В інших країнах матч також покажуть:

Македонія: MRT1

Іспанія: Canal + Multideporte 3, Movistar TV Fútbol

Білорусь: Setanta Sports Eurasia

Перегляди 365 | Дата: 09.10.2015

Завтра, 9 жовтня, на СК «Нива» відбудеться півфінальний матч Кубка міста з футболу. ФК «Нива» прийматиме команду «Сатурн» з Вапнярки.

Початок поєдинку – о 18.30. Вхід глядачів – вільний!

– На попередньому етапі Кубка міста, у 1/4 фіналу, ми здолали команду з Тиврова – 3:1. Сподіваємося на подальше просування по кубковій сітці, – сказав тренер ФК «Нива» Артур Мед.    

Перегляди 429 | Дата: 08.10.2015

 ФК «Нива» здобув свою третю перемогу в чемпіонаті області з футболу. Команда міста над Бугом розгромила ФК «Козятин» – 4:0. В першому таймі гольовим дублем відзначився Олександр Собко. А в другій половині зустрчі двічі вразив ворота козятинців Віктор Сімчук.   

В складі «Ниви» на поле виходили: 1. воротар Сослюк, польові гравці 2. Подорожний, 3. Малахів, 19. Цигарков, 10. Носюк, 17. Балінський, 20. Паньковецький, 8. Кучер, 9. Сімчук, 7. Собко, 22. Яськов. На заміну виходили Бутлерський, Бондарчук, Стоколос, Гурнік, Пастушенко, Чокань.    

– Справи «Ниви» в чемпіонаті області поступово йдуть угору. Гравці команди набувають впевненості у власних силах. Клуб демонструє гарний, результативний футбол. Це свідчить про те, що ми – на правильному шляху. Адже наш колектив складається з молодих хлопців – 1995 – 1998 років народження, – розповів тренер «Ниви» Артур Мед.

Наступний поєдинок у рамках чемпіонату області ФК «Нива» проводить у гостях проти «Авангарду» (Ладижин) 14 жовтня.     

Перегляди 349 | Дата: 08.10.2015

В чемпіонаті міста з футболу відбулося захоплююче вінницьке дербі. «Нива» перемогла ФК «Вінниця» з рахунком 1:0. Після цього «нивівці» вийшли з групи до фінального етапу з першого місця, набравши 40 очок. А «муніципали» залишилися на четвертій позиції (36 очок), на очко відставши від ФК «Тиврів» (37 очок) і на два – від «СВ-Авто» (39 очок). До фінальної «пульки», як відомо, з кожної групи виходять по три команди. Там ще гратимуть призери іншої групи «Поділля-ЕМС», «Яско» і «Нива» (Стрижавка, Вінницький район).

Отже, на фінальному етапі шість команд зіграють за коловою системою в одне коло, після чого й визначиться чемпіонат.     

– Для нас чемпіонат міста – не пріоритетний, і результат тут не є основним. Головне – забезпечення якості навчально-тренувального процесу і створення професійної футбольної команди «Нива». Участь в чемпіонатах міста та області є допоміжними на цьому шляху. Команда фактично тільки створюється. Але з приходом до тренувального процесу відомого фахівця Володимира Реви вже почалися позитивні зрушення, – прокоментував президент ФК «Нива» Вадим Кудіяров.   

 

Перегляди 332 | Дата: 08.10.2015

У Вінниці вчергове нагадали, що футбол – жіноча справа, причому наші землячки не пасуть в ній задніх. Це сталося на Всеукраїнському турнірі, який відбувся вихідними. Матчі проходили на аренах СК «Нива» та «Інтеграл». Змагалися чотири колективи, складені з дівчат не старше 16 років.

«Збірниці» України забезпечили перемогу

Турнір впевнено виграла збірна Вінницької області. Друге місце посіли одеситки, третє – збірна Міносвіти і науки. В перший день збірна Вінниччини здолала команду спортивного товариства «Колос» – 3:0, причому за неї виступали кілька футболісток з однойменного козятинського жіночого клубу майстрів першої ліги. Освітянську збірну вінничанки розгромили з рахунком 4:0, а в останній грі розійшлися миром зі збірної Одеської області – 1:1.

Змагання пройшли за підтримки обласної федерації футболу. Вона не лише надала кубки, медалі і грамоти, але й забезпечила відрядження чотирьох кращих футболісток з районів, які зіграли за збірну Вінниччини. Зокрема, її підсилили спортсменки з Мурованих Курилівців, Літина, Турбова і Хмільника. Але основу «золотої» команди складали спортсменки з міста над Бугом, переважно – з ДЮСШ «Інтеграл».

– За нашу команду виступали чотири «збірниці» України – Юліанна Філатова, Юлія Христюк, Дар’я Цихач і Вероніка Никитюк. Також два наших гравці входять до резерву з ... Читати далі »

Прикрепления: Картинка 1
Перегляди 468 | Дата: 08.10.2015

Плей-офф Чемпіонату України. ДЮФЛУ. Перша ліга. Юнаки 2000 р/н.

2 тайми по 35 хвилин. 14 червня. СК “Нива”, 300 вболівальників. Судді: Ігор Бич, Артем Михайлюк, Дмитро Фоменко (усі Київ). Делегат ДЮФЛУ: Володимир Александренко (Вінниця).

 

“ПРЕМ’ЄР-НИВА” (ВІННИЦЯ) – “НІКА” (ІВАНО-ФРАНКІВСЬК) – 3:2 (перший матч - 1:1)

Голи: Владислав СКОМАРОВСЬКИЙ, 9, Артур ПОЧАПСЬКИЙ, 31, з пенальті, Дмитро ФУРДА, 55 – Станіслав МОРИС, 34, Андрій МАСЛЯК, 37.

Попередження: Паламарчук, 21, Приходько, 22, Скомаровський, 51, Фурда, 56 – Крижанівський, 33, Столяренко, 53.

Гравець матчу: Владислав СКОМАРОВСЬКИЙ.

 

Вінниця:

1.Єгор Федоров

4.Володимир Паламарчук

21.Максим Ковальчук

77.Віталій Приходько

15.Артем Онищук

6.Антон Зарічнюк

(20.Дмитро Фурда, 51)

17.Михайло Ушаков

5.Віталій Леськов (к)

10.Влад Касько

(16.Костянтин Гладкий, 28)

11.Артур Почапський

7.Влад Скомаровський

Запасні. 44.Ігор Бондар, 3.Дмитро Дубинський, 14.Богдан Льопа, 19.Віталій Воробйов, 99.Богдан Яворський.

Директор ФК: Олег ТАРЛЕЦЬКИЙ.

Головний тренер: Олександр ГАЙДАРЖІ.

Тренер ... Читати далі »

Перегляди 1061 | Дата: 17.06.2015

« 1 2 ... 274 275 276 277 »