Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів

17 жовтня 1972 року народився Олег Тарлецький, який нині є директором СК «Нива» і ДЮСШ «Прем’єр-Нива». Він веде юних вінницьких футболістів до перемог і водночас стоїть у витоків відродження команди майстрів у Вінниці.

Шановний Олеже Олександровичу, бажаємо Вам успіхів у всіх починаннях, безлічі перемог вихованців Вашої спортшколи, міцного здоров'я та сімейного щастя. А також успіхів на виборах до місцевих рад! 

Адміністрація сайту «skniva.at.ua», СК «Нива», ДЮСШ «Прем’єр-Нива», футбольна громадськість і місцеві спортивні журналісти.   

Перегляди 345 | Дата: 17.10.2015

ФК «Нива» (Вінниця) проводить матч 8-го туру чемпіонату області з футболу серед аматорських команд. Суперником підопічних Олега Тарлецького, Вадима Кудіярова, Володимира Реви і Артура Меда буде середняк вищої ліги «15 громада» – чинний володар Кубку області. Матч відбудеться в Шаргороді 18 жовтня.  

За словами директора СК «Нива» і ДЮСШ «Прем’єр-Ниви» Олега Тарлецького, останнім часом «Нива» покращила свою гру. Адже молоді талановиті хлопці, вихованці спортшколи, які її складають, поступово набираються досвіду. І тому можна розраховувати на позитивний результат проти титулованого ФК «15 ГРОМАДА».

– Незважаючи на те, що суперник є доволі сильним (учасник чемпіонату України серед аматорів) ми будемо боротися лише за перемогу. Адже всі наші провідні гравці – здорові і в строю, – прокоментував тренер "Ниви"

Артур Мед.     

Перегляди 364 | Дата: 17.10.2015

Рекордна безпрограшна серія київського «Динамо» у чемпіонаті України обірвалася на позначці у 38 матчів. У 39-у "біло-сині" вдома перед своїми вболівальниками були розгромлені донецьким «Шахтарем» – 0:3. Окрім того, "гірники" ще й вийшли на перше місце у турнірній таблиці, потіснивши саме киян.

Донецький бразилець «порвав» київського

У стартових складах обох команд було кілька сюрпризів. Ні у старті, ні у запасі не виявилося Рибалки у «Динамо» і Тайсона у «Шахтаря».

Луческу вирішив надати шанс з перших хвилин Бернарду. І той можливістю повністю скористався. Бразилець «порвав на друзки» на своєму фланзі співвітчизника з «Динамо» Даніло Сілву. Той увесь перший тайм провів з піднятою доверху головою, бо "гірники" раз у раз вантажили м'ячі на хід Бернарду.

І якщо у перші хвилини справжнім рятівником «Динамо» став Віда, який двічі кидався під удари після прострілів Бернарда, то на 40-й хвилині і Домагой нічого не зміг зробити. Незрозумілий провал у захисті у киян завершився точним пасом Бернарда в район 11-метрової позначки на вільного Марлоса. Той ще й «каву встиг випити», поки переправив м'яч у кут воріт.

Жахливі провали в захисті

На другий тайм "динамівці" вийшли з метою відігратися. Настановою Реброва, очевидно, було йти вперед велики ... Читати далі »

Перегляди 396 | Дата: 17.10.2015

Цими вихідними, 17-18 жовтня, відбудеться Кубок Вінницької області з жіночого футболу. Ігри пройдуть на стадіоні «Інтеграл» у Вінниці. Початок поєдинків – о 10.00. Змагання організує обласна федерація футболу.  

Перегляди 405 | Дата: 16.10.2015

В п'ятницю, 16 жовтня, у Києві відбудеться центральний матч 11-го туру української Прем'єр-ліги «Динамо – Шахтар». Початок гри - о 19:00.

Гру покажуть на телеканалі «2+2» в прямому ефірі. Коментувати матч будуть Володимир Звєров і Максим Калиниченко. Онлайн-відеотрансляцію матчу «Динамо – Шахтар» дивіться на «UA-Футбол».

Гру можна буде побачити і в інших країнах:

Австрія - LAOLA1.TV

Грузія - LAOLA1.TV

Німеччина - LAOLA1.TV

Росія - LAOLA1.TV

Швейцарія - LAOLA1.TV

Також, матч транслюватиме Bet365.

Перегляди 490 | Дата: 16.10.2015

Директор СК «Нива» і ДЮСШ «Прем’єр-Нива» Олег Тарлецький планує організувати Кубок Вінниці серед дворових футбольних команд з гарними призами.  

Поки це змагання перебуває на стадії підготовки, Олег Тарлецький пропонує на сайті «skniva.at.ua» розміщати фотографії і контакти дворових футбольних команд. Їх можна відсилати на електронну адресу адміністратора сайту: mihailo.barskiy@gmail.com 

Перегляди 388 | Дата: 16.10.2015

Вчора, 14 жовтня, ФК «Нива» (Вінниця) в Ладижині провів матч 7-го туру чемпіонату області з футболу (вища ліга). Суперником вінничан був місцевий клуб «Авангард-Енергія», сусід по турнірній таблиці. Поєдинок завершився з рахунком 0:0, після чого «Нива» залишилася шостою в турнірній таблиці серед 10 команд.  

Перебіг матчу в Ладижині сайту «skniva.at.ua» прокоментував тренер ФК «Нива» Артур Мед:

– Результат не задовільнив. «Нива» володіла перевагою в цьому поєдинку. Але наші футболісти, на жаль, не використали низку гарних гольових нагод. Суддівство також зіграло свою роль. Зокрема, арбітр двічі не призначав пенальті в ворота господарів поля (в першому і другому таймах). Він також не поставив жодного штрафного удару біля воріт ладижинців, постійно примушуючи підійматися наших гравців. Тобто нам дещо не повезло, адже дався взнаки фактор чужого поля.

 

 

 

Перегляди 384 | Дата: 15.10.2015

У символічній збірній кваліфікації Євро-2016 не знайшлося місця для Кріштіану Роналду. Зате у число запасних потрапив форвард росіян Артьом Дзюба, інформує офіційний сайт УЄФА.

Основний склад: Куртуа (Бельгія); Рац (Румунія), Кехілл (Англія), Вільямс (Вельс), Дарміан (Італія); Алаба (Австрія), Девіс (Північна Ірландія), Сігурдссон (Ісландія), Бейл (Вельс), Левандовськи (Польща), Мюллер (Німеччина).

Запасні: Тетерушану (Румунія); Альба (Іспанія), Глік (Польща); Гамшик (Словаччина), Перішич (Хорватія); Де Брейне (Бельгія), Дзюба (Росія).

Перегляди 342 | Дата: 15.10.2015

Створюється фан-клуб сайту «skniva.at.ua». Головне завдання його членів – активно коментувати статті на ресурсі.

Створення фан-клубу ініціює директор ДЮСШ «Прем’єр-Нива» і СК «Нива» Олег Тарлецький (на фото). Щоб писати коментарі членам фан-клубу було цікавіше, найактивніші з них (5 – 10 осіб) наприкінці року отримають подарунки. Планується, що це будуть футбольні м’ячі, які надасть ДЮСШ «Прем’єр-Нива» і СК «Нива».

   

Перегляди 312 | Дата: 15.10.2015

Збірна України, що зайняла в кваліфікації Євро-2016 третє місце в групі З, згідно з рейтингом УЄФА потрапить в посів при жеребкуванні стикових матчів. Таким чином, українці гарантовано не зіграють з командами Боснії і Герцеговини, Швеції і Угорщини.

Сіяні: Боснія і Герцеговина, Україна, Швеція, Угорщина.

Несіяні: Данія, Ірландія, Норвегія, Словенія.

... Читати далі »

Перегляди 318 | Дата: 14.10.2015

« 1 2 ... 272 273 274 275 276 277 »