Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Червень » 17 » ВІННИЦЬКА “ПРЕМ’ЄР-НИВА” – У ФІНАЛІ ДЮФЛУ!
19:40
ВІННИЦЬКА “ПРЕМ’ЄР-НИВА” – У ФІНАЛІ ДЮФЛУ!

Плей-офф Чемпіонату України. ДЮФЛУ. Перша ліга. Юнаки 2000 р/н.

2 тайми по 35 хвилин. 14 червня. СК “Нива”, 300 вболівальників. Судді: Ігор Бич, Артем Михайлюк, Дмитро Фоменко (усі Київ). Делегат ДЮФЛУ: Володимир Александренко (Вінниця).

 

“ПРЕМ’ЄР-НИВА” (ВІННИЦЯ) – “НІКА” (ІВАНО-ФРАНКІВСЬК) – 3:2 (перший матч - 1:1)

Голи: Владислав СКОМАРОВСЬКИЙ, 9, Артур ПОЧАПСЬКИЙ, 31, з пенальті, Дмитро ФУРДА, 55 – Станіслав МОРИС, 34, Андрій МАСЛЯК, 37.

Попередження: Паламарчук, 21, Приходько, 22, Скомаровський, 51, Фурда, 56 – Крижанівський, 33, Столяренко, 53.

Гравець матчу: Владислав СКОМАРОВСЬКИЙ.

 

Вінниця:

1.Єгор Федоров

4.Володимир Паламарчук

21.Максим Ковальчук

77.Віталій Приходько

15.Артем Онищук

6.Антон Зарічнюк

(20.Дмитро Фурда, 51)

17.Михайло Ушаков

5.Віталій Леськов (к)

10.Влад Касько

(16.Костянтин Гладкий, 28)

11.Артур Почапський

7.Влад Скомаровський

Запасні. 44.Ігор Бондар, 3.Дмитро Дубинський, 14.Богдан Льопа, 19.Віталій Воробйов, 99.Богдан Яворський.

Директор ФК: Олег ТАРЛЕЦЬКИЙ.

Головний тренер: Олександр ГАЙДАРЖІ.

Тренер: Андрій ПАНЧУК.

 

14 червня видатна дата для дитячо-юнацької футбольної школи “Прем’єр-Нива”, адже вперше за невелику історію цієї школи, колектив вийшов у фінал Чемпіонату України і буде захищати честь Вінничини у фінальному етапі у столиці України!

До цього успіху тренерський штаб на чолі з Олександром Гайдаржі йшов майже п’ять років. Вигравши груповий етап з першого місця “Прем’єр-Нива” потрапила у плей-офф змагань, за вихід до фіналу 1 ліги ДЮФЛУ...

В першому матчі плей-офф з “Нікою” у Івано-Франківську вінничани зіграли унічию – 1:1. Тому у Вінниці “Прем’єр-Ниву” влаштовувала лише перемога.

Перші хвилини вирішального матчу пройшли за повної переваги вінничан. Логічним завершенням стартового натиску став гол Скомаровського. Владислав, який забив важливий гол у гостьовому поєдинку, з-за меж карного майданчику, метрів з 18-ти, майстерно не по роках перекинув воротаря суперників – 1:0!

Ще кілька хвилин після голу, вінничани були гострішими у своїх атаках. Після штрафного пробитого Скомаровським, м’яч потрапив в стінку, але атака господарів не захлинулася, а ось на добиванні з вигідної позиції промахнувся Касько!

Небезпечний штрафний виконує Влад Скомаровський

Десь з середини першого тайму гості перехватили ініціативу і мали кілька чудових нагод зрівняти рахунок. Але просто блискуче зіграв в ці хвилини воротар “Ниви” – Єгор Федоров, зробивши три (!) блискучі сейви після непоганих моментів “Ніки”!

Відбившись “Прем’єр-Нива” провела разючу атаку: Владислав Скомаровський отримавши м’яч в карному майданчику “Ніки” блискуче розібрався з захисником, але був зупинений іншим. Пенальті реалізував чудовим ударом Артур Почапський, зробивши доволі комфортним рахунок в матчі – 2:0!

Закінчувалася перша половина гри і “Нива” трохи розслабившись після другого голу несподівано пропустила гол в роздягальню. Станіслав Морис, спіймав на “гарячому” Федорова і метрів з 27-ми влучив у дальній кут воріт – 2:1.

Не пройшло й трьох хвилин з початку другої половини, як рахунок став нічийним: Андрій Масляк метрів з 35-ти (!) вразив дальній кут “Прем’єр-Ниви” – 2:2...

Такий рахунок вже влаштовував “Ніку”, адже за рахунок двох голів на виїзді у фінал проходили футболісти з Прикарпаття. “Прем’єр-Ниві” було вкрай важко перебудовуватись, а ще надважливо було не пропустити...Поступово підопічні Олександра Гайдаржі та Андрія Панчука заволоділи ініціативою та перемістили гру на поле суперника. Довгий час вінничани нічого не змогли зробити проти височенних оборонців “Ніки”, але все змінила заміна Гайдаржі. Дмитро Фурда з чудовим ударом з’явившись на полі став автором золотого голу “Прем’єр-Ниви”. Нелогічно, але вінничани забили після стандарту: Максим Ковальчук виконав високу подачу в район воротарського майданчику, - Фурда поборовся з воротарем, який випустив м’яч, а Дмитро з метру, головою у порожні ворота, забив переможний гол своєї команди – 3:2!

У вирішальні хвилини, що залишились вінничани грамотно захищались не дозволивши супернику створити біля власних воріт хоча б момент. Натомість гостро контратакували, атаки здебільшого розпочинали Леськов та Почапський, та могли збільшити перевагу, але після чудової швидкісної комбінації “Ниви” - Скомаровський переграв одного захисника, зате інший зумів врятувати ситуацію вибивши м’яч на кутовий. У вирішальні хвилини поєдинку “Прем’єр-Нива” була зосереджена на підсумковому результаті та досягла свого!

3:2!!! А після завершення були сльози радості на обличчях батьків та позитивний настрій перед фіналом у Києві тренерів клубу.

 

18-19 червня. Київ.

Фінал Чемпіонату України ДЮФЛУ серед юнаків 2000 року народження.

УЧАСНИКИ:

“ПРЕМ’ЄР-НИВА” (ВІННИЦЯ), “Космос” (Запоріжжя), ФК “Одеса”, “Чайка” (Вишгород).

 

18 червня. 1/2 фіналу.

“ПРЕМ’ЄР-НИВА” (ВІННИЦЯ) - “Чайка” (Вишгород).

“Космос” (Запоріжжя) - ФК “Одеса”.

19 червня. Фінал.

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 1064
1 Роман Вінниччанин 29  
0
Так тримати завжди !

Ім`я *:
Email *:
Код *: