Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Вересень » 13

Депутата Вінницької обласної Ради, президента громадської організації «Федерація кікбоксингу Вінницької області ВАКО» нагородили  грамотою управління фізичної культури та спорту Вінницької облдержадміністрації і цінним подарунком.

Урочиста церемонія нагородження кращих спортсменів-олімпійців, тренерів, ветеранів фізичної культури та спорту, фахівців галузі, меценатів відбулась у приміщенні обласної Ради 8 вересня 2016 року напередодні Дня фізичної культури і спорту, який традиційно відзначається за Указом Президента України у другу суботу вересня.

Зала була заповнена вщент, що, за словами керівництва області, свідчить про велику увагу, яку місцева влада приділяє розвитку спортивного руху на Вінниччині. Як підкреслила перший заступник голови облРади Людмила Щербаківська, прийняті депутатським корпусом програми, а також значна спонсорська допомога дозволяє тримати високу планку нашим спортсменам, як на рівні України, так і на європейських та світових змаганнях, прославляючи Вінницьку область.

-Щоб показати гарний результат щонайменше на рівні України, необхідно забезпечити матеріальну складову підготовки спортсмена до змагань. Родинам талановитих юнаків та дівчат це не завжди під силу. Обласний кошторис теж обмежений. Розуміючи ситуацію, завжди підтримую тих, хто розділяє цінності спортивного руху, готовий боротись і перемагати, - прокоментував вручену йому відзнаку меценат Геннадій Вацак.

Один із вихованців спортивного клубу ... Читати далі »

Перегляди 524 | Дата: 13.09.2016

З 9 по 11 вересня у Вінниці, на стадіоні Центрального парку культури і відпочинку, розігрувався Кубок України з хокею на траві серед чоловічих команд. На старт вийшли 9 колективів – всі ті, що виступають в чемпіонаті України, а також команда Кропивницького (екс-Кіровограду). Грали за олімпійською системою, тобто навиліт. Сіяних команд не було, тому фаворити могли зустрітися на будь-якій стадії.

 

Достроковий «фінал»

В чвертьфіналі вінницькі колективи здобули перемоги. Чинний чемпіон країни «ОКС-ШВСМ-ЦОП» розгромив «ЖДУ-БКПЕП-Старт» (Бердичівський район Житомирської області) – 12:0. Тим часом у вінницькому дербі «ШВСМ-Педуніверситет» розбив юнацьку СДЮШОР «Олімпія» – 9:3. 

Найсильніші команди турніру зустрілися в півфіналі: «ОКС-ШВСМ-ЦОП» – «ШВСМ-Педуніверситет». З великим трудом чемпіони України здобули перемогу – 2:1. В іншій півфінальній грі збірна Черкаської області переграла «Політехнік» (Коростень) – 5:2.

Фінал відверто не вийшов: «ОКС-ШВСМ-ЦОП» познущався над черкащанами – 16:1. Більш рівним був поєдинок за бронзу, в якому «ШВСМ-Педуніверситет» з рахунком 5:3 в серії буллітів (після нічиєї в основний час – 2:2) переграв «Політехнік».

Нагородження проводив віце-президент Федерації хокею на траві України, директор Він ... Читати далі »

Перегляди 349 | Дата: 13.09.2016

14 Вересня о 16:00 на СК "Нива" в рамках першого етапу розіграшу кубка України серед аматорів віце-чемпіон області Кукавський "Патріот" у матчі-відповіді прийматиме чемпіона Київщини команду "Джуніорз".

В перерві зустрічі на глядачів чекатимуть цікаві конкурси, переможці яких підуть до дому не з попрожніми руками. Фірмова клубна футболка та мяч "Селект" сучасного зразка дістануться найспритнішим. Водночас, профі до участі у конкурсі не допускатимуться!


За матеріалами:  ... Читати далі »

Перегляди 337 | Дата: 13.09.2016