Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Січень » 27

26 січня у вінницькому спорткомплексі «Колос» відбулися фінальні обласні змагання в рамках шкільної футзальної ліги України. Змагалися юнаки 2004 – 2005 р.н. Організатором турніру виступила обласна федерація футболу. Він є певною мірою аналогом популярних змагань «Шкіряний м’яч», тільки проводиться в залі.

Після попереднього відбору до фінальної частини дійшли 8 колективів: Калинівки, Ямполя, Вінниці, Погребища, Крижополя, Хмільника, Ладижина і Могилева-Подільського. Спочатку грали в двох підгрупах, після чого відбулися стикові поєдинки за медалі. 

Після напруженої боротьби в поєдинку за перше місце команда Калинівської школи № 3 здолала команду НВК № 4 Могилева-Подільського з рахунком 4:2. Саме калинівчани представлятимуть область в фінальній частині шкільної футзальної ліги України.

– До Вінниці приїхала команда-переможець наших районних змагань, яку тренує Геннадій Марчук. В такому складі вона вже близько п’яти років. До команди входять і вихованці ДЮСШ, які раніше були учасниками всеукраїнських змагань, – сказав старший тренер Калинівської ДЮСШ відділу освіти Сергій Рабцун. – Основна мета шкільної футзальної ліги України – залучити учнів, які поки не займаються в спортшколах. Водночас зазначу, що недоліком цього турніру є спільна участь великих і малокомплектних сільських шкіл, які не можуть повною мірою конкурувати з міськими.     

В поєдинку ... Читати далі »

Перегляди 342 | Дата: 27.01.2016

У Вінниці, в конференц-залі готелю «Поділля» відбулася VIII звітня конференція обласної федерації футболу. Вів засідання голова ВОФФ Ігор Гатауллін. На конференції були присутні голова управління з питань фізичної культури та спорту Вінницької ОДА Сергій Чернявський, голова обласної організації ФСТ «Колос» Сергій Татусяк, перший заступник голови обласної федерації футболу Семен Ханук, заступник голови обласної організації «Динамо» Валерій Кузьмін та інші провідні місцеві спортивні керівники.

Почесним гостем заходу був віце-президент ФФУ, куратор регіональних федерацій, голова Чернівецької федерації футболу Василь Орлецький. Він передав вітання від голови Федерації футболу України Андрія Павелка. І розповів про збільшення фінансової підтримки обласних федерацій футболу. Раніше ця сума складала 200 тисяч гривень на рік, а нині – втричі більше. Також пан Орлецький звернув увагу футбольної громадськості на програму побудови спортивних арен «Хет-трик» за підтримки УЄФА. За його словами, в рамках неї, в майбутньому новий стадіон можуть звести й на Вінниччині.       

 

Дипломи і комп’ютери

Ігор Гатауллін вручив подарунки ювілярам, які нещодавно відсвяткували свій день народження. Зокрема, голові Калинівської федерації футболу Валерію Катальчуку (60 років) і відомому футболісту, а нині гарному тренеру Юрію Солов’єнку (45 років).

... Читати далі »
Перегляди 309 | Дата: 27.01.2016