Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Січень » 27 » Калинівчани виграли обласну шкільну футзальну лігу (ФОТО)
12:55
Калинівчани виграли обласну шкільну футзальну лігу (ФОТО)

26 січня у вінницькому спорткомплексі «Колос» відбулися фінальні обласні змагання в рамках шкільної футзальної ліги України. Змагалися юнаки 2004 – 2005 р.н. Організатором турніру виступила обласна федерація футболу. Він є певною мірою аналогом популярних змагань «Шкіряний м’яч», тільки проводиться в залі.

Після попереднього відбору до фінальної частини дійшли 8 колективів: Калинівки, Ямполя, Вінниці, Погребища, Крижополя, Хмільника, Ладижина і Могилева-Подільського. Спочатку грали в двох підгрупах, після чого відбулися стикові поєдинки за медалі. 

Після напруженої боротьби в поєдинку за перше місце команда Калинівської школи № 3 здолала команду НВК № 4 Могилева-Подільського з рахунком 4:2. Саме калинівчани представлятимуть область в фінальній частині шкільної футзальної ліги України.

– До Вінниці приїхала команда-переможець наших районних змагань, яку тренує Геннадій Марчук. В такому складі вона вже близько п’яти років. До команди входять і вихованці ДЮСШ, які раніше були учасниками всеукраїнських змагань, – сказав старший тренер Калинівської ДЮСШ відділу освіти Сергій Рабцун. – Основна мета шкільної футзальної ліги України – залучити учнів, які поки не займаються в спортшколах. Водночас зазначу, що недоліком цього турніру є спільна участь великих і малокомплектних сільських шкіл, які не можуть повною мірою конкурувати з міськими.     

В поєдинку за 3-е місце школа № 3 Хмільника переграла команду Вінницької школи № 16 з рахунком 2:0.

– Чудово, що до масових обласних змагань залучають дітей такого віку. Рівень турніру – досить високий, – відзначив директор школи № 3 Хмільника Микола Євтодій. – В нашій школі працює тренер з великого футболу, він також готує й футзалістів. Ми задоволені його роботою, адже, приміром, торік наша команда була фіналісткою Всеукраїнських змагань «Шкіряний м’яч».

В грі за 5 – 6 місця Ямпіль програв Крижопілю – 0-3, а в матчі за 7 – 8 місця Ладижин виявився кращим за Погребище - 3-0. Керівники команд, які не здобули призових місць, не засмучувалися.

– Шкільна футзальна ліга – чудове починання, яке обов’язково матиме майбутнє. Ми привезли на ці змагання учнів четвертого класу – 2006 р.н. Адже саме команда такого віку у нас наразі тренується. Тому ми ставили жодних турнірних задач перед хлопцями. Для них це перший виїзд за межі міста з метою набуття досвіду, – зауважив директор ДЮСШ Ямполя і тренер команди Геннадій Гречковський.

На урочистому закритті були присутні виконавчий директор обласної федерації футболу Михайло Прозоровський, голова комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міськради  Сергій Краєвський, голова федерації футболу Вінниці та асоціації футзалу області Дмитро Руденко і головний суддя Олександр Сидорук. Призери отримали медалі та кубки.

Нагородами відзначили кращих гравців у різних амплуа. Найкращим воротарем став Назарій Рябокінь (Хмільник), польовим гравцем – Максим Бегас (Могилів-Подільський), найсильнішим гравцем турніру – Андрій Рогов (Калинівка).

 

Технічні результати:

Група «А»

Калинівка - Ямпіль - 8-1, Вінниця-Погребище - 1-0, огребище - Калинівка - 2-4, Ямпіль - Вінниця - 0-1, Погребище - Ямпіль - 0-3, Вінниця - Калинівка - 0-6.

 

Таблиця групи «А»:

1. Калинівка - 9 очок

2. Вінниця - 6 очок

3. Ямпіль - 3 очки

4. Погребище - 0 очок

 

Група «Б»

Крижопіль - Могилів-Подільский - 0-3, Хмільник - Ладижин - 3-1, Ладижин - Крижопіль - 0-2, Могилів-Подільский - Хмільник - 3-1, Ладижин - Могилів-Подільский - 1-5, Хмільник - Крижопіль - 2-1

 

Турнірне становище команд групи «Б»:

1. Могилів-Подільский - 9 очок

2. Хмільник - 6 очок

3. Крижопіль - 3 очки

4. Ладижин - 0 очок

 

За 7-8 місця: Ладижин - Погребище - 3-0

За 5-6 місця: Ямпіль - Крижопіль - 0-3

За 3-4 місця: Вінниця - Хмільник - 0-2

За 1-2 місця: Калинівка - Могилів-Подільский – 4-2

 

Переглядів: 346
2 skniva  
0
Отличный, хорошо организованный турнир

1 Роман Вінниччанин 29  
0
Наші Вінницькі школярі залишились поза пєдесталом нагород, а це свідчить про те, що в районах і інших містах області футзал розвивається не гріше а подкуди навіть і краще аніж в обласному центрі-тим цікавіші і виходять змагання.

Ім`я *:
Email *:
Код *: