Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Квітень » 25 » Жіночий футбольний чемпіонат за підтримки "Батьківщини молодої"
10:28
Жіночий футбольний чемпіонат за підтримки "Батьківщини молодої"

24 квітня у спорткомплексі ВНМУ фінішував чемпіонат Вінницької області серед студенток з футзалу. В змаганні взяли участь п’ять команд.
Родзинкою турніру стала участь оригінальної збірної Вінницького національного технічного університету. Вона була складена із «легіонерок» з Південної Америки, студенток цього вишу. Зокрема, одна спортсменка представляла футбольну країну Колумбію, п’ять – Еквадор.
–Те, що суперниці переважно вище за нас зростом, не є проблемою. Бо ми всі грали у футбол в своїх країнах, тобто маємо відповідний рівень підготовки. Зараз, під час навчання у ВНТУ, збираємося і тренуємося двічі на тиждень, – каже Ангеліна Урталу (Колумбія).  
Впевнену перемогу у змаганні здобула команда Вінницького державного педагогічного університету. Вона виграла всі свої матчі з розгромними рахунками. Зокрема, команду аграрного університету розтрощила – 5:1, медичного – 7:1, технічного – 14:1 і в завершальному поєдинку не залишила жодних шансів команді кооперативного інституту – 13:0.
–Наша команда переважала інших за індивідуальною та функціональною підготовкою Це не дивно, адже п’ять футболісток ВДПУ в складі збірної Вінниччини захищають честь регіону на чемпіонатах України, –каже тренер чемпіонок, доцент ВДПУ Степан Гудима.
Друге місце посіла команда кооперативного інституту, третє – технічного університету. Нагородження проводили інструктор-методист обласного відділення комітету з фізичного виховання та спорту Міносвіти Олександр Балака і голова обласної організації «Батьківщина молода» Вадим Кудіяров. Призери отримали грамоти, медалі і Кубки. Спеціальними призами відзначили кращих гравців турніру. Кращим бомбардиром стала Дарина Олійник, кращим воротарем – Анна Селя. Обидві – лідери команди педагогічного університету.
–Я займаюся футболом вісім років. Розпочинала у ДЮСШ Бердичева, звідки родом. Нині виступаю за команду Вінницької ОДЮСШ Блохіна-Бєланова, яка грає в першій лізі чемпіонату України з футболу, – каже 18-річна авторка дюжини м’ячів на чемпіонаті області Дарина Олійник. – Вважаю, що футбол – це жіноча справа. Мало того, він займає велике місце в житті нас, його прихильниць.

Переглядів: 285
Ім`я *:
Email *:
Код *: