Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Квітень » 25

25 квітня у Вінницькому педагогічному університеті пройшов квест до травневих свят. Запрошувалися представники всього вишу. Тож захід отримав назву «Битва факультетів».
На старт вийшли п’ять команд – майбутні географи, хіміки, математики, вчителі фізкультури, психологи. По всьому університету, в трьох корпусах, знаходилися точки із різними завданнями. Учасники виконували завдання на логіку, співали, бігали на швидкість тощо. Спонсорами квесту виступили профком, студрада і спортивний клуб «Максимус», який надав безкоштовні місячні абонементи.     
Перемогла команда факультету фізичного виховання та спорту. На другому місці – факультет математики, фізики і технологій. На третьому – збірна факультетів географії і математичного.  
–Майбутні вчителі фізкультури виграли переважно через те, що дуже прудкі. Також чемпіони добре проявили себе в інтелектуальному конкурсі, – сказала співорганізатор квесту Діана Шаргородська.

Перегляди 316 | Дата: 25.04.2018

25 квітня відбувся конкурс «Міс Вінницького торговельно-економічного коледжу-2018».В ньому взяли участь вісім першокурсниць. Вони змагалися в кількох конкурсах: дефіле в українському вбранні, сукнях із підручних засобах, вечірньому дефіле, виході в чорних сукнях, візитці, конкурсі талантів та кулінарному (із виготовлення національних страв).
Першість здобула Олена Козуляк, яка навчається за фахом «готельно-ресторанна справа». Вона розробила коротку сукню зі … старих дисків. Олена у парі непогано виконала танок в стилі «контемпорарі», читала реп, розповіла про заняття благодійністю і активну роботу в студентській раді самоврядування. Дівчина на наступний рік прагне її очолити замість випускниці.
Віце-міс навчального закладу стала Ася Фіяло, одногрупниця переможниці конкурсу. Красуня гарно грала на сопілці, виконувала сучасні танці в стилі «хіп-хоп», пошила собі сукню із … сувенірних грошей.
Кожна з учасниць отримала першість в певній номінації. Всім дівчатам подарували абонементи до спортивного клубу «Максимус» та призи від спонсорів. А міс-коледжу вручили сертифікат на двох на турпоїздку до Кам’янця-Подільського – на фестиваль повітряних ... Читати далі »

Перегляди 325 | Дата: 25.04.2018

24 квітня у спорткомплексі ВНМУ фінішував чемпіонат Вінницької області серед студенток з футзалу. В змаганні взяли участь п’ять команд.
Родзинкою турніру стала участь оригінальної збірної Вінницького національного технічного університету. Вона була складена із «легіонерок» з Південної Америки, студенток цього вишу. Зокрема, одна спортсменка представляла футбольну країну Колумбію, п’ять – Еквадор.
–Те, що суперниці переважно вище за нас зростом, не є проблемою. Бо ми всі грали у футбол в своїх країнах, тобто маємо відповідний рівень підготовки. Зараз, під час навчання у ВНТУ, збираємося і тренуємося двічі на тиждень, – каже Ангеліна Урталу (Колумбія).  
Впевнену перемогу у змаганні здобула команда Вінницького державного педагогічного університету. Вона виграла всі свої матчі з розгромними рахунками. Зокрема, команду аграрного університету розтрощила – 5:1, медичного – 7:1, технічного – 14:1 і в завершальному поєдинку не залишила жодних шансів команді кооперативного інституту – 13:0.
–Наша команда переважала інших за індивідуальною та функціональною підготовкою Це не дивно, адже п’ять футболісток ВДПУ в складі збірної Вінниччини захищають честь регіону на чемпіонатах України, –каже тренер чемпіонок, доцент ВДПУ Степан Гудима.
Друге місце посіла команда кооперативного інституту, третє – технічного університету. Нагородження проводили інструктор-методист ... Читати далі »

Перегляди 280 | Дата: 25.04.2018