Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Листопад » 24 » За що воїни АТО вдячні Вінницькій обласній федерації футболу?
15:16
За що воїни АТО вдячні Вінницькій обласній федерації футболу?

У перемогу України над Словенію свій внесок зробили учасники АТО, які лікуються і працюють у Вінницькому військово-медичному центрі Центрального регіону. Нагадаємо, Вінницькій обласній федерації футболу виділили квитки на матч плей-офф національних збірних команд України та Словенії. 45 з них було вирішено передати до місцевого шпиталю. Бійці і лікарі, які відвідали історичний поєдинок, поділилися враженнями.

Старший прапорщик Михайло Березовський, родом з Ямполя:

– Я продовжую лікуватися у Вінницькому військово-медичному центрі Центрального регіону, чекаю виписки. Дуже вдячній обласній федерації футболу за можливість побувати на «Арені Львів», відчути дух суперважливого поєдинку. Ми переживали за перебіг подій на полі не менше, ніж самі учасники матчу. До речі, коли були в АТО, також дивилися футбол, переживали за українських футболістів.     

Підполковник медслужби Ігор Доценко:

– В молодості я займався футболом, грав за «Ниву-2», яка виступала в чемпіонаті області серед аматорів. Можливо, тому мене й відібрали для поїздки на поєдинок зі Словенією. Матчі збірної України і «Динамо» я відвідує втретє, і постійно наші перемагають! Окрім вінничан, на матчі зі словенцями було багато учасників АТО з інших регіонів – Київської, Житомирської тощо. Мрію потрапити на фінал чемпіонату Європи у Франції – подаватиму заячі ку через Інтернет.    

Полковник медслужби Віктор Сивак:

– Після поїздки до Львова емоції – просто супер. Я вперше побував на Великому футболі, і приємно, що він співпав з історичною подією – виходом на Євро. Чи не найбільше мене вразили моменти, коли вся арена (перед і після матчу) хором співала гімн України. Це, безумовно, виглядало дуже патріотично. Сам поєдинок я на арені переглядав на одному диханні, не те що перед телевізором. Думаю, збірна України зможе вдало виступити на Євро-2016. Адже в її складі є зірки – приміром, Коноплянка та Ярмоленко, а також потужні захисники на кшталт Хачеріді.      

Переглядів: 310
2 Володимир  
0
Добру справу зробили керівники Федерації футбола Вінниччини. АТОвцям це конче необхідно. Адже навіть один день на війні важить більше за все життя

1 Роман Вінниччанин 29  
0
Приємний сюрприз зробила ФФУ для наших героїв.

Ім`я *:
Email *:
Код *: