Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Березень » 25 » "Прем'єр-Нива" у серії післяматчевих пенальті здобуває путівку до фіналу "Весняного кубку Ниви"!
09:38
"Прем'єр-Нива" у серії післяматчевих пенальті здобуває путівку до фіналу "Весняного кубку Ниви"!

Після вдалих матчів 1\4 фіналу вінницький та київський колективи зійшлись між собою у першому півфінальному матчі у боротьбі за вихід до фіналу.

Перший тайм розпочався у спокійному темпі. Команди зробили акцент на контролі м'яча та позиційних атаках. При такому ході подій рахунок у матчі зуміли відкрити саме Вінничани. Швидка контратака з чисельною більшістю гравців «Прем‘єр-Ниви», яку точним ударом завершив нападник гравців у зелених футболках, стала для них результативною.

Рахунок на користь команди з міста над Бугом протримався недовго. Одна із численних атак їх суперників втілилась у забитий м’яч. Це сталось після того, як довго тримаючи м'яч під контролем, партнери вивели нападника на чудову ударну позицію, звідки він не схибив: 1:1.

Ще першому таймі господарі зуміли вийти вперед та закріпити свою перевагу. У середині таймі точний удар у площину воріт після стандарту приніс команді перевагу, а пізніше неймовірні індивідуальні дії одного з гравців вінничан, який обіграв кілька захисників та голкіпера, призвели ще до одного взяття воріт. За рахунку 3:1 команди відпрвились на відпочинок.

Другий тайм розпочався з переваги "ОК ім. Піддубного". Так на п’ятій хвилині другого тайму кияни зуміли скоротити відставання від опонентів. Після проходу по правому флангові та передачі в центр на партнера, останній точно пробив між голкіпером і захисниками.

Відповідь від вінничан не забарилась: через хвилину нападник втікав від захисників на шаленій швидкості на побачення з голкіпером, але переможцем дуелі став останній.

У середині другого тайму рахунок став паритетним. Втрата м’яча у центрі поля призвела до контратаки. Здавалось, голкіпер зможе нівелювати загрозу, але він не зумів зафіксувати м’яч у руках. Цим скористався нападник, який головою переправив м‘яч у сітку воріт - 3:3.

Під кінець матчу команди почали проводити численні заміни, задля того щоб освіжити гру, але схилити шальки терезів у основний час на свою користь жодна з команд схилити так і не змогла. Таким чином доля фіналіста визначилась у серії післяматчевих пенальті. Завдяки тому, що голкіпер вінничан парирував один з ударів у серії, а ще один з них не реалізував гравець команди з Києва, саме "Прем'єр-Нива" стала фіналістом турніру де зустрінеться з командою "Кремінь" з міста Кременчук.

Джерело: vinfcup.com.ua

Переглядів: 289
Ім`я *:
Email *:
Код *: