Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Березень » 3 » «Нива» зіграла внічию з «Поліссям»
08:51
«Нива» зіграла внічию з «Поліссям»

У п’ятницю, 2 березня, вінницька «Нива» провела черговий контрольний поєдинок. Нашим суперником був клуб другої ліги «Полісся» (Житомир), який серйозно підсилився під час зимової перерви. Грали на базі в Щасливому (Київська область).
На жаль, у матчі з житомирянами через хворобу не змогли взяти участь брати Ігор та Андрій Маляренки, які відіграють важливу роль у нинішній «Ниві». Але й без них колективу Василя Вовка і Дениса Колчина вдалося продовжити безпрограшну серію в контрольних поєдинках цієї зими, яка сягнула вже cеми матчів.
Після першого тайму нивівці вигравали з рахунком 1:0. Вони провели непоганий відрізок перед перервою. Після вдалої атаки і передачі Тимофія Брижчука гол забив гравець, який перебуває на перегляді. Сам Брижчук мав шанс ще до перерви подвоїти рахунок.
На жаль, у другому таймі «Нива» не втримала свою перевагу, і ФК «Полісся» вдалося зрівняти – 1:1. Гол було забито за 15 хвилин до фінального свистка. Після націленої передачі в карний майданчик житомирянин вразив ворота вінничан головою. Більше забитих м’ячів глядачі не побачили.
Матч прокоментував головний тренер «Ниви» Денис Колчин:
– В першому таймі матчу була приблизно рівна гра. В другому таймі більше атакував суперник. Адже за рахунку 0:1 житомиряни намагалися відновити статус-кво. Ця тренувальна гра надала нам чергову порцію важливої інформації.
– Оцініть зміни в рівні гри суперника.
– ФК «Полісся» суттєво змінився під час цієї зими – після того, як ми грали з ним попередній раз. Це фактично інша, потужна команда. Цікаво було порівняти наш потенціал на фоні серйозного опонента.  
– Вчора чотири новачки підписали контракти з «Нивою». Як вони себе проявили?
– На жаль, по команді «гуляла» вірусна інфекція, яка підкосила багатьох. Протягом цього тренувального збору близько 8 футболістів перехворіло. Приміром, вчора піднялася температура у молодшого з Маляренків – Андрія. А сьогодні в автобусі – і у старшого.
А ось Дмитро Осадчий, Антон Музиченко і Олександр Дударенко, які вчора (як і Андрій Маляренко – авт.) підписали контракт, відіграли проти «Полісся» добре. Ми не розчаровані в них.
– Коли будуть підписані контракти з черговими новачками?
– Поки не можемо оприлюднити цю інформацію
–  З ким граємо наступні контрольні поєдинки?
– 9 березня з ФК «Суми» в Щасливому. 11 березня – з командою Ковалівки (Київська область). Час початку матчів поки невідомий. Непогано перевірити свої можливості в поєдинках з двома командами першої ліги.

Переглядів: 352
Ім`я *:
Email *:
Код *: