Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Листопад » 4 » «Нива» - «Володимир» - 2:2 (ФОТОРЕПОРТАЖ)
10:14
«Нива» - «Володимир» - 2:2 (ФОТОРЕПОРТАЖ)

3 листопада ФК «Нива» на однойменному спорткомплексі провів завершальний матч фінальної частини чемпіонату міста з футболу. Ця гра вирішувала, хто стане срібним, а хто бронзовим призером змагання. Адже після нічиєї «ЕМС-Поділля» з «ЯСКО» (1:1) подоляни вже вчетверте стали чемпіонами міста. «Нивівці» в разі перемоги виявлялися бронзовими призерами, а тиврівчани в разі своєї звитяги – срібними. При поразці «Нива» залишалася на п’ятій позиції, а ФК «Володимир» брав «бронзу».

Матч пройшов в гострій грі, але без великої кількості гольових ситуацій. Наприкінці першого тайму зі штрафного удару гравець ФК «Володимир» Олександр Зубко потрапив у штангу. А через хвилину зльоту з району карного майданчика вдало пробив тиврівчанин Сергій Масненький. 0:1.

«Ниві» вдалося вирівняти становище на 45-й хвилині. Воротар гостей помилився, вийшов з воріт, нивівець Сімчук вибіг йому назустріч і перекинув через нього м’яч. Ігровий снаряд пішов на дальню штангу, його підхопив Олексій Курдибаха, віддав на Олександра Собко, який і зрівняв рахунок. 1:1.

В середині другого тайму протягом хвилини арбітр спочатку не поставив пенальті у ворота ФК «Володимира», а потім майже в аналогічній ситуації призначив 11-метровий у ворота господарів поля. Таке рішення викликало обурення у тренерів, гравців і вболівальників «Ниви». Але нічого не можна було подіяти – Олександр Зубко чітко реалізував суддівський «вирок». 1:2.

На фініші матчу гравець «Ниви» Олексій Курдибаха увірвався в карний майданчик гостей і розстріляв ворота з лінії воротарського майданчику – 2:2. Але на більше у «Ниви» забракло сил.     

Отже, новий чемпіон – «ЕМС-Поділля», на другому місці – «ЯСКО», на третьому – ФК «Володимир». Четверте місце посів ФК «СВ-Авто», а вінницька і стрижавська «Ниви» замкнули турнірну таблицю фінального етапу.

– Дивує рішення арбітра. Якщо б він призначив пенальті в ворота обох команд – не було б питань. Зрозуміло, в першу чергу ми винні самі, але суддівський фактор також вплинув, – прокоментував тренер «Ниви» Артур Мед.

– На превеликий жаль, нам забракло кількох хвилин, щоб перемогти «Ниву» і здобути срібні нагороди. Але це гра, і вдячним своїм футболістам за сумлінну працю. Все ж ми стали призерами чемпіонату Вінниці вперше в історії,  – відзначив президент ФК «Володимир» Дмитро Малюта.   

       

Переглядів: 351
2 Володимир  
0
5 місце, як не тлумачити, неправильне місце для "Ниви", якщо її представники гучно декларують своє майбутнє флагманство.

1 Роман Вінниччанин 29  
0
Дуже шкода що Нива опинилась поза пєдесталом нагород, але це футбол і в ньому може статись все що завгодно. Причиною 5 місця серед 6 команд можна вважати велику кількість нічиїх за участю Ниви-саме в них Нива недобрала багато очків, що зрештою вилилось в ось такий от невтішний для усіх нас підсумок.

Впадати у відчай звісно ж не потрібно. Віримо В команду. Тільки Нива тільки перемога.

Ім`я *:
Email *:
Код *: