Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Листопад » 04

Стартував другий етап, 1/8 фіналу Кубку Вінницької області з футболу. В першому матчі на вінницькому СК Нива» чинний чемпіон області «Патріот» (Кукавка, Могилів-Подільський район) розгромив «Моноліт» (Козятин) – 8:0. Вагомий внесок зробив колишній гравець вінницької команди майстрів Андрій Вететинський, який став автором хет-трику і зробив дві гольові передачі. Після цього друга, виїзна гра «Патріота» стане простою формальністю.

Сьогодні відбудуться ще чотири матчі 1/8 фіналу Кубку Вінницької області з футболу. Зокрема, вінницька «Нива» в Погребищі зіграє з місцевим «Шляховиком».

– Ми збираємося реваншуватися за програний «Шляховику» домашній матч, на результат якого вплину суддя, – сказав тренер «Ниви» Артур Мед.

Ще три команди вийшли до ¼ фіналу напряму, так як їхні суперники знялися зі змагань. Це «Агро-Астра» (Кірове, Немиріський район), «15 громада» (Руданське, Шаргородський район) і «Факел» (Липовець).   

Перегляди 354 | Дата: 04.11.2015

3 листопада ФК «Нива» на однойменному спорткомплексі провів завершальний матч фінальної частини чемпіонату міста з футболу. Ця гра вирішувала, хто стане срібним, а хто бронзовим призером змагання. Адже після нічиєї «ЕМС-Поділля» з «ЯСКО» (1:1) подоляни вже вчетверте стали чемпіонами міста. «Нивівці» в разі перемоги виявлялися бронзовими призерами, а тиврівчани в разі своєї звитяги – срібними. При поразці «Нива» залишалася на п’ятій позиції, а ФК «Володимир» брав «бронзу».

Матч пройшов в гострій грі, але без великої кількості гольових ситуацій. Наприкінці першого тайму зі штрафного удару гравець ФК «Володимир» Олександр Зубко потрапив у штангу. А через хвилину зльоту з району карного майданчика вдало пробив тиврівчанин Сергій Масненький. 0:1.

«Ниві» вдалося вирівняти становище на 45-й хвилині. Воротар гостей помилився, вийшов з воріт, нивівець Сімчук вибіг йому назустріч і перекинув через нього м’яч. Ігровий снаряд пішов на дальню штангу, його підхопив Олексій Курдибаха, віддав на Олександра Собко, який і зрівняв рахунок. 1:1.

В середині другого тайму протягом хвилини арбітр спочатку не поставив пенальті у ворота ФК «Володимира», а потім майже в аналогічній ситуації призначив 11-метровий у ворота господарів поля. Таке рішення викликало обурення у тренерів, гравців і вболівальників «Ниви». Але нічого не ... Читати далі »

Перегляди 351 | Дата: 04.11.2015

В матчі 4-го туру групового етапу Ліги чемпіонів "Шахтар" переміг "Мальме" на "Арені Львів" з рахунком 4:0. Голи забивали Олександр Гладкий, Даріо Срна, Едуардо та Алекс Тейшейра.

"Шахтар" взявся за справу з перших хвилин, захопивши ініціативу. "Гірники" практично весь перший тайм провели у атаці. Багато пробивав по воротах Алекс Тейшейра, але бразильцеві трохи не вистачало влучності. Кілька моментів мав і Олександр Гладкий. Один з них нападник все ж зумів реалізувати, забивши 100-й гол "Шахтаря" у Лізі чемпіонів.

В другому таймі "Шахтар" перевів свою ігрову перевагу у забиті голи. Алекс Тейшейра заробив пенальті, який реалізував Даріо Срна. А потім джокер Едуардо, який з'явився замість Олександра Гладкого по перерві, довів перевагу "гірників" до комфортної, забивши третій гол у ворота шведської команди.

Нарешті вдалось відзначитись і найкращому бомбардиру "Шахтаря" Алексу Тейшейрі. Бразилець довів рахунок до непристойного, забивши четвертий гол команди.

Мінусом для "гірників" у матчі стали жовті картки для Олександра Кучера та Даріо Срни, які через перебір "гірчичників" пропустять наступну гру проти "Реала".

Отже, "гірники" повернулись у боротьбу за плей-офф Ліги чемпіонів і створили комфортні для себе умови для участі у Лізі Європи.

 

Ліга чемпіонів. Груповий етап. 4 тур

... Читати далі »

Перегляди 366 | Дата: 04.11.2015