Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Вересень » 4 » «Нива-В» не змогла переграти «Буковину» - 1:1
10:30
«Нива-В» не змогла переграти «Буковину» - 1:1

Гра з «Буковиною» була, безумовно, принциповою. Адже наші гравці Дмитро Осадчий і Тарас Овчар раніше грали за цю команду. За чернівецький клуб виступають два екс-нивівці Володимир Найко і Антон Батрак. А також Роман Шафоростов, який мав бути заявлений взимку за «Ниву-В», але через проблеми з документами його не побачили у зелено-білій формі. А головне – наша команда прагнула перервати нічийну серію і, нарешті, здобути першу домашню перемогу у сезоні. У це, безумовно, вірили дві тисячі вболівальників, які завітали на матч. «Буковину» підтримував лише один фан у клубному шарфику.  
У стартовому складі нивівців одразу вийшли дебютанти – захисник Роман Гудак і півзахисник Олексій Разуваєв. Обидва старалися, намагалися проявити себе. Проте у запасі залишилися атакувальні півзахисники Дмитро Осадчий та Ігор Маляренко, герої низки попередніх матчів. Забігаючи вперед, головний тренер «Ниви-В» Володимир Горілий відмовився коментувати відсутність цих виконавців у стартовому складі.
Гра розпочалася шаленою активністю господарів поля. Вже на першій хвилині рахунок міг відкривати Тарас Овчар, але м’яч пройшов поруч зі штангою. З часом гра дещо заспокоїлася. А на 20-й хвилині – немов грім на ясному небі: Вадим Хохлов, який повернувся на поле після травми, сфолив у карному майданчику. Закономірна жовта картка і пенальті. Його чітко реалізував Євгеній Немтінов, 0:1.         
Вінничани незабаром отямилися після холодного душу і посилили тиск на ворота Дениса Чесановського. На вістрі атаки діяв форвард Ярослав Браславський. На 35-й хвилині після вивіреного пасу Колінса Нгахи він пробивав головою – вище воріт. Далі Ярослав двічі виходив сам-на-сам. Спершу суддя зафіксував офсайд, а в другому випадку форвард влучив у кіпера. Непогано стріляв  Олексій Разуваєв – після його пострілу Денис Чесановський з трудом відбив м’яч. На 40-й хвилині у карному майданчику гостей впав Тимофій Брижчук – рефері зафіксував замість фолу офсайд.
Тиск «Ниви-В» приніс свої плоди на другій доданій хвилині першого тайму. Ярослав Браславський вривався в карний майданчик, де його зупинив Роман Шафоростов. Декому падіння нашого форварду здалося картинним, але рефері впевнено показав на 11-метрову точку. Покарання вдало реалізував Олександр Дугієнко, розвівши м’яча і голкіпера пор різним кутам. 1:1.
Також за порушення Шафоростов отримав другу жовту картку і був видалений з поля.
Отже, цілий другий тайм «Нива-В» провела у чисельній більшості. Але, як і у кількох попередніх матчах, не спромоглася цим скористатися. Безумовно, далися взнаки і нефарт, і проблеми з реалізацією моментів, і вдалі дії буковинців у захисті. Дещо посилили гру свіжі Ігор Маляренко, Максим Яськов і Дмитро Осадчий, які вийшли на заміну на початку другого тайму. Наша команда постійно накочувала хвилі атак, але завершувати їх доводилося у боротьбі із захисниками. Тому нанести «разючий постріл» ніяк не вдавалося. Запам’яталися непогані удари Разуваєва (двічі) і Нгахи – постійно неточно. «Буковина» загрожувала воротам господарів після стандартних положень, але Максим Бабійчук діяв досить вдало.
Суддя додав 4 хвилини. У цей час найбільш реальний шанс був у Ігоря Маляренка, який трохи не достав швидкий м’яч біля воротарського майдачику гостей. Вкотре наша команда продемонструвала, що їй складно додати ешелоновану оборону суперника, навіть у чисельній більшості. Отже, неприємна нічийна серія «Ниви-В» продовжилася. У неї у 8 матчах вже 6 нічиїх.  
Після гри футболісти довго спілкувалися з фанами біля трибуни ультрас, а головний тренер Володимир Горілий відповідав на гострі запитання вболівальників зі стажем.

Статистика
НИВА-В (ВІННИЦЯ) – БУКОВИНА (ЧЕРНІВЦІ) – 1:1 (1:1)
17:00. м. Вінниця. Стадіон СК «Нива».
2000 глядачів. Температура – 25 градусів. Оцінка поля – 4.  
Арбітр: Михайло Райда (Закарпатська область)
Асістенти: Віктор Галинець (Рівне), Олексій Преснухін (Маріуполь)
Резервний арбітр: Павло Кисельов (Вінницька область)
Інспектор: Едуард Валенко (Львів).
Голи: Дугієнко (45+2, пен.) – Немтінов (21, п).

Нива-В: Бабійчук (в), Дугієнко, Тимирівський, Гудак, Разуваєв, Хохлов, Дмитренко, Овчар (Маляренко, 55), Нгаха (к), Брижчук (Осадчий, 59), Браславський (Яськов, 64).
Запасні: Асаула (в), Борячук, Андрєєв, Попов.  
Головний тренер – Володимир Горілий
 
Буковина: Чесановський (в) – Нікіфоряк, Найко, Шафоростов, Бойчук, Українець (Скрипкар, 33), Шишигін (Мелконян, 79), Сивка (к), Батрак (Шумига, 67), Немтінов (Мунтян, 90), Карапка (Королянчук, 46).
Запасні гравці: Гоменюк, Раулюк.
Головний тренер – Віктор Мглинець
 
Жовті картки: Брижчук (11), Хохлов (20), Брацлавський (23), Бабійчук (90+5) – Шафоростов (10), Сивка (25), Шафоростов (45+1) Шишигін (57), Батрак (62).
Червона картка: Шафоростов (45+1)

 

Переглядів: 373
Ім`я *:
Email *:
Код *: