Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Листопад » 2 » «Нива» в гостях здолала володаря Кубку області «15 ГРОМАДУ»
12:26
«Нива» в гостях здолала володаря Кубку області «15 ГРОМАДУ»

Першого листопада в Шаргороді відбувся матч чемпіонату області з футболу серед аматорів. Ці змагання організовує обласна федерація футболу, яку очолює Ігор Гатауллін.

Володар Кубку області і учасник чемпіонату України «15 ГРОМАДА» (с. Руданське, Шаргородський район) приймала ФК «Нива» (Вінниця), який прагне повернутися на професійний рівень. Вінничани вийшли на поле в такому складі: воротар Олександр Бутлерський, польові гравці Сергій Бондарчук, Дмитро Стоколос, Андрій Циганков, Дмитро Лепетун, Дмитро Балінський, Денис Подорожний, Олександр Гурнік, Віктор Сімчук, Олександр Собков, Максим Яськов (на заміну замість нього на 87-й хвилині вийшов Костянтин Чукань).  

На першій же хвилині гості з обласного центру мали можливість вийти вперед, але не використали її – чудово зіграв воротар господарів поля. Тут же, на другій хвилині, «Нива» в результаті контратаки суперника пропустила м’яч. Гол забив її колишній гравець Руслан Омельченко. 1:0.

На полі точилася приблизно рівна боротьба. І на 22-й хвилині підопічним Володимира Реви і Артура Меда вдалося зрівняти рахунок. Після подачі з лівого флангу головою відзначився Віктор Сімчук. 1:1.

Атаки гостей і господарів чергувалися, тобто шальки терезів постійно коливалися. На 60-й хвилині господарі збили вінничанина Віктора Сімчука, який виходив «тет-а-тет» з воротарем. Суддя розцінив це як фол останньої надії, видалив захисника-порушника і призначив 11-метровий удар. Пенальті чітко реалізував Олександр Собко. 1:2.

Подальша гра знову проходила з перемінним успіхом, і гольові шанси були в обох команд. Приміром, Віктор Сімчук з двох метрів примудрився пробити вище воріт. Але рахунок не змінився.

– Матч був цікавим і захоплюючим. За підтримки президента «Ниви» Вадима Кудіярова, мецената Володимира Продивуса і директора СК «Нива» Олега Тарлецького наша команда стрімко прогресує. Молоді хлопці дають бій та навіть іноді виглядають яскравіше за старожилів обласного чемпіонату, – сказав тренер «Ниви» Артур Мед.   

Переглядів: 330
2 Володимир  
0
Перемога на виїзді, як подвійна вдача

1 Роман Вінниччанин 29  
0
Молодці так тримати - перемогли непростого суперника об якого вже зламали зуби лідери обласного чемпіонату.

Ім`я *:
Email *:
Код *: