Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Серпень » 12

Іноді вагітна жінка почувається кришталевою туфелькою. Вона боїться зробити зайвий рух, щоб не нашкодити своїй дитині. Що вже казати про активне заняття спортом?
Однак хвилюватися не варто. Іспанські дослідники довели, що фізичні вправи корисні не лише для здорових вагітних жінок, але й для їхніх малюків.
Науковці вважають, що помірне заняття спортом може попередити надмірне збільшення ваги (ключового фактора у спадковій передачі ожиріння), знижує ризик нетримання сечі, макросомії (коли дитина народжується з вагою більше 4,5 кг), кесаревого розтину, а також зменшує біль у спині та області тазу.
Більше того, фізичні вправи не збільшують ризик передчасних пологів чи замалої ваги плоду при народженні. Звісно, при умові, що у вагітної немає медичних протипоказань для занять спортом.
Вагітних вінничанок запрошують на тренування у спортивний клуб «Максимус» (вул. Оводова, 22).  Консультувати їх буде батько трьох народжених у воді дітей, психолог, доктор педагогічних наук, заслужений тренер України, багаторазовий призер чемпіонатів світу з самбо і дзюдо Борис Максимчук. Жінок чекають персональні програми, розробка планів харчування, лікувальна фізкультура, статистичний психоаналіз, природні засоби покращення здоров'я, загартування, акупунктура, остеопатія тощо. Охочих чекають у понеділок, середу та п'ятницю з 16.00 до 20.00 у клубі «Максимус». Запис за телефоном: 067-425-67-81.

... Читати далі »

Перегляди 202 | Дата: 12.08.2019

Вперше у Вінниці провели чемпіонат України серед чоловіків і жінок зі спортивної стрільби із гвинтівки. Паралельно медалі в інших видах кульової стрільби розігрувалися у Львові. В змаганнях взяли участь зірки вітчизняного спорту. Приміром, срібний призер Олімпіади в Ріо-де-Жанейро (Бразилія) Сергій Куліш (Черкаси) і срібний призер Олімпіади в Пекіні (Китай) Юрій Сухороков (Донецька область), повідомляє Vlasno.info.
Незважаючи на серйозну конкуренцію, господарі показали високі результати. В загальному заліку, за сумою всіх видів програми, збірна Вінниччини посіла третє місце серед 19 команд. Попереду лише Львів і Дніпро.  
Вінничани здобули цілу купу нагород в особистому заліку. В стрільбі по рухомій мішені Валентина Гончарова виборола два золота. Тут же наша Людмила Василюк стала другою, а Анастасія Жученко – третьою. В командній вправі ці троє вінничанок стали чемпіонками!
В стрільбі із малокаліберного пістолета на 25 метрів відзначився «граючий тренер» вінницької збірної Денис Мустафаєв – разом і Павлом Сидоруком і Павлом Крепосняком. Вони здобули командну бронзу. Серед жінок в командній вправі Дарина Лєбєдєва, Тетяна Савалова та Уляна Мустафаєва показали аналогічний результат.
Наші учасники у стрільби з гвинтівки виступили відмінно. Володар ліцензії на Олімпіаду-2020, учасник попередніх Ігор, Олег Царьков в стрільбі на 50 метрів отримав срібні нагороди у двох вправах. Його випередив лише олімпійський призер Сергій Кул ... Читати далі »

Перегляди 184 | Дата: 12.08.2019

ФК «Нива» зазнав болючих поразок у трьох стартових турах чемпіонату України з футболу (друга ліга). В зв’язку із цим ми поспілкувалися із в.о. президента клубу, депутатом Вінницької міської ради Вадимом Кудіяровим.
– Приношу вибачення від імені тренерського штабу і футболістів всім нашим вболівальникам за стартові поразки. На жаль, поки що ми не змогли порадувати вас хорошими результатами, – каже Вадим Кудіяров.
– Вадиме Ігоровичу, поясність, будь-ласка, можливі причини невдалого старту. – На мою думку, їх три. По-перше, ми провели короткий селекційний навчально-тренувальний збір, адже перерва після завершення попереднього чемпіонату України і початком нинішнього була нетривалою. Тому не всі наші футболісти ще перебувають у потрібних кондиціях.
По-друге. Маємо певну незіграність. Адже склад «Ниви» суттєво оновився. Багато наших новачків не мали досвіду в професійному футболі. Деякі інші молоді гравці були заявлені за «Ниву» лише в другому колі попереднього чемпіонату.
Водночас створено певний психологічний бар’єр. Він з’явився після гри першого туру із «Поліссям» (Житомир), коли ми пропустили на останніх хвилинах і програли. Даються взнаки й штрафні санкції, які були винесені за підсумками минулого сезону. Коли ми не маємо можливості в трьох домашніх матчах поспіль запросити вболівальників на стадіон, це впливає на перебіг подій на полі.
По-третє, на резу ... Читати далі »

Перегляди 214 | Дата: 12.08.2019