Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Березень » 18

Потужні удари, видовищні кидки, напружена боротьба в партері, кров і гематоми на обличчі. Беззаперечні перемоги фаворитів і несподівані камбеки андердогів (на яких мало хто ставив) – все це можна було побачити на міжнародному турнірі зі змішаних єдиноборств «Road to WWFC». Він пройшов у вінницькому СК «Нокаут» і за традицією зібрав понад 900 глядачів.
Бої відбулися за підтримки міського голови Сергія Моргунова та за інформаційної підтримки RIA. Загалом – дюжина поєдинків. В шести із них в клітці-гексагоні (аналог рингу в ММА) були представники Вінниччини. По два бійці із клубів «Січ» і «Патріот» обласного центру, Вадим Сакал (Тульчин) та Ігор Гунько, який сперечався за чемпіонський пояс у головному протистоянні вечора.
   
Аматори на розігріві
В перших чотирьох боях виступали аматори. В перервах номери раундів демонстрували красиві дівчата. Заводила публіку ритмічна музика, під яку виходили бійці. І темрява у залі – лише гексагон був добре освітлений.   
В стартовому поєдинку 16-річний вінничанин Ярослав Голішевський постійно тиснув на свого однолітка із Бердичева Микиту Куліша і переміг за очевидної переваги.
За майже аналогічним сценарієм проходив поєдинок між Іваном Волощуком (Житомир) і Олександром Хуторянським (Вінниця). Наш 17-річний спортсмен весь поєдинок домінував, але наприкінці попався на больовий прийом «трикутник».
... Читати далі »

Перегляди 256 | Дата: 18.03.2019

Цієї неділі, 17 березня, у Вінниці стартував перший клубний відкритий чемпіонат області зі швидких шахів. Це змагання започаткував президент обласної федерації з цього виду спорту, гросмейстер зі світовим ім’ям Аркадій Найдіч (Німеччина).
Турнір розбитий на чотири етапи, які проходитимуть у Могилеві-Подільському, Кудлаях (Немирівський район) і обласному центрі.
На старт першого етапу вийшли вісім команд, кожна з яких складалися із чотирьох гравців. Половина колективів представляли Вінницю. Решта – Могилів-Подільський, Вінницький район, с. Кудлаї і с.Нападівку (Липовецький район). Серед учасників були не лише вінничани, але й шахісти Львова і Хмельницького. Адже участь легіонерів не заборонена регламентом. На старт вийшли досвідчені і молоді майстри спорту. А також хмельницький міжнародний гросмейстер Любомир Михалець, екс-чемпіон України. Він презентує «УкрАгроОберіг» (с.Кудлаї).
Після семи турів за коловою системою визначився одноосібний лідер. Колектив «Chess-Stock» (Вінниця) здобув шість перемог і одного разу зіграв внічию. В складі цієї команди виступають молоді майстри спорту Владислав Лукіянчук, Володимир Вусатюк і Артур Роєнко.    
На другому місці команда «Вацак» (Могилів-Подільський) – п’ять перемог, по одній нічиї і поразці. Її підсилили легіонери із Вінниці – міжнародний майстер Микола Боднар і кандидат у майстри Георгій Галич, виконавчий директор обласної ша ... Читати далі »

Перегляди 290 | Дата: 18.03.2019