Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Червень » 23 » Відомі вінничани підтримують відродження професійного клубу
08:07
Відомі вінничани підтримують відродження професійного клубу

Нещодавно вінницька «Нива-В» отримала перепустку до другої ліги від Професійної футбольної ліги України. І незабаром можне буде знову побачити у нашому місті виступи команд майстрів.  

За допомогою «Фейсбука» ми звернулися до низки  відомих вінницьких підприємців, політиків, людей мистецтва з проханням прокоментувати цю подію. І розповісти, як вони збираються підтримувати наш відроджений ФК.

Готовий ділитися досвідом

Зрозуміло, дехто проігнорував звернення. А ось, наприклад, відомий у Вінниці фотохудожник Зорій Файн вибачився і чесно визнав, що він абсолютно не розбирається у футболі.

Колишній президент ФК «Нива», а нині – голова обласної організації спорттовариства «Колос» Сергій Татусяк підкреслив, що дуже радий відродженню рідної "Ниви".

– Все краще, що було напрацьовано в команді «Нива-96», я готовий передати у відродженні вінницького футболу, – запевнив Сергій Татусяк.

«Коли попустить криза»

Бізнесмен і керівник обласної організації "Партії пенсіонерів України" Віктор Малиновский зазначив, що «вінничани завжди готові підтримати ФК Вінниці». Окрім того, він висловив бажання сісти за круглий стіл, де обговорюватимуть тему відродження і реальної підтримки вінницького професійного футболу.

Інший підприємець, політичний діяч і отаман Вінницького козацького полку імені Івана Богуна Володимир Воловодюк обіцяє на перших порах допомагати «Ниві-В» інформаційно. Він також бажає нивівцям грати все краще і краще та перемагати на всіх рівнях.

– Що стосується підтримки «Ниви-В»: наразі можу підтримати інформаційно. Коли попустить криза, тоді й фінансово, – наголосив Володимир Воловодюк.

Вінничани у Києві підставлять плече

У підтримці вінницького футболу запевняють і відомі земляки, які нині посідають високі посади в столиці України. Це приміром, колишній начальник управління відділу молоді та туризму Вінницької міської ради, який нині працює начальником управління взаємодії з органами влади Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Руслан Анфілов.

– Наявність професійного футбольного клубу на Вінниччині - це великий успіх. Пам'ятаю, ми кілька років тому організовували чемпіонат Вінниці з міні-футболу серед команд-аматорів. Тоді я багато спілкувався з любителями футболу (від малюків 7 років до чоловіків солідного віку) і навіть з дівчатами з жіночих команд. Всі тоді в один голос жалкували про відсутність профі-команди у Вінниці, – каже Руслан Анфілов. – І тепер, коли команда майстрів з'явилася, важливо, щоб вболівальники відчули смак перемог. Необхідно, щоб футбол був популярним, як стимул здорового стилю життя та міського патріотизму.

Що стосується особистої підтримки «Ниви-В» Русланом Анфіловим, то він готовий пропагувати її на будь-якому рівні, приїжджати на матчі, агітувати вінницьких киян сприяти піднесенню команди.

 

Переглядів: 363
1 Роман Вінничанин 29  
0
Безумовно інформаційна та організаційна підтримка мають неабияке значення, та все ж головною є фінансова підтримка, яка при професійному менеджменті дасть свій рушійний результат.

Ім`я *:
Email *:
Код *: