Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Червень » 23

Чемпіонат України з легкої атлетики, що пройшов в Луцьку 16-19 червня, зібрав всіх найсильніших, адже мав статус відбору на Олімпійські ігри в Ріо-де-Жанейро (Бразилія) і чемпіонат Європи в Амстердамі (Нідерланди). Паралельно відбувався чемпіонат країни серед молоді (до 23-х років). На ньому у штовханні ядра (вагою 7 кг 260 г) відзначився вінничанин Роман Кокошко.

Третьокурсник Вінницького державного педагогічного університету штовхнув снаряд на 16 метрів 63 см. І випередив низку призерів чемпіонатів Європи та світу, які виступали за збірну України серед молоді.

Переможна остання спроба

Боротьба у штовханні ядра була дуже гострою, адже головний суперник Романа постійно покращував результат. Але й вінничанин не відставав, і його остання спроба стала переможною!        

– Тріумф Романа – це справжня сенсація. Адже, зважаючи на титули конкурентів і антропометричні дані суперників (вінничанин був найстрункішим), можна було подумати, що йому нічого не «світить», – каже наставниця Романа Кокошка, викладач кафедри теорії і методики фізичного виховання та спорту Вінницького державного педагогічного університету і тренер обласної СДЮСШОР з легкої атлетики Тетяна Дідик.

Перемога вінничанина у штовханн ... Читати далі »

Перегляди 427 | Дата: 23.06.2016

Нещодавно вінницька «Нива-В» отримала перепустку до другої ліги від Професійної футбольної ліги України. І незабаром можне буде знову побачити у нашому місті виступи команд майстрів.  

За допомогою «Фейсбука» ми звернулися до низки  відомих вінницьких підприємців, політиків, людей мистецтва з проханням прокоментувати цю подію. І розповісти, як вони збираються підтримувати наш відроджений ФК.

Готовий ділитися досвідом

Зрозуміло, дехто проігнорував звернення. А ось, наприклад, відомий у Вінниці фотохудожник Зорій Файн вибачився і чесно визнав, що він абсолютно не розбирається у футболі.

Колишній президент ФК «Нива», а нині – голова обласної організації спорттовариства «Колос» Сергій Татусяк підкреслив, що дуже радий відродженню рідної "Ниви".

– Все краще, що було напрацьовано в команді «Нива-96», я готовий передати у відродженні вінницького футболу, – запевнив Сергій Татусяк.

«Коли попустить криза»

Бізнесмен і керівник обласної організації "Партії пенсіонерів України" Віктор Малиновский зазначив, що «вінничани завжди готові підтримати ФК Вінниці». Окрім того, він висловив бажання сісти за круглий стіл, де обговорюватимуть тему відродження і реальної підтримки вінницького професійного футболу.

Інший підприємець, політичний ... Читати далі »

Перегляди 360 | Дата: 23.06.2016