Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Серпень » 3 » «Прем’єр-Нива» прагне закріпитися у «вишці»
07:48
«Прем’єр-Нива» прагне закріпитися у «вишці»

Після нетривалого відпочинку вихованці провідної вінницької футбольної ДЮСШ «Прем’єр-Нива» (директор – Олег Тарлецький) поновили тренування. В новому сезоні юні нивівці після багаторічної перерви знову гратимуть у вищій лізі Дитячо-юнацької ліги України. Про те, як триває підготовка до цього відповідального змагання, розповідає провідний тренер ДЮСШ «Прем’єр-Нива» Олександр Гайдаржи.

База цілком влаштовує

– Всі наші команди різних вікових категорій вже почали тренуватися. Юним футболістам немає сенсу їздити на збори в інші регіони, адже база СК «Нива» всіх цілком задовольняє. Також наші гравці набиратимуть форму на відкритих домашніх змаганнях, –  каже Олександр Гайдаржи.       

В цьому місяці на базі СК «Нива» відбудеться два представницькі всеукраїнські футбольні турніри, які проводить спортшкола «Прем’єр-Нива» за підтримки благодійного фонду Володимира Продивуса.

З 16 по 20 серпня змагатимуться юнаки 2003 р.н. «Прем’єр-Ниві» протистоятимуть команди з Житомира, Хмельницького, Києва, Маріуполя, Черкас і Володимира-Волинського. До речі, наш колектив 2003 р.н. (тренер – Олександр Квятковський) – найсильніший в спортшколі «Прем’єр-Нива» за сукупністю показників, наголошують фахівці.   

Випускники працевлаштувалися

А з 23 по 27 серпня у Вінниці пройде аналогічний турнір серед гравців        2000 р.н. На ньому ДЮСШ «Прем’єр-Нива» поміряється силами з ФК «Одеса», «Поділлям» (Хмельницький), київськими «Зіркою» і ДЮСШ № 15, «Олімпіком» (Кіровоград), «Рухом» (Винники, Львівська область) і ДЮСШ Ставища (Київська область). 

– Наша команда цієї вікової категорії торік виграла групу першої ліги. Щоправда, в ній тоді грали п’ять футболістів 1999 р.н., які віддали десять років футболу і вже завершили навчання в ДЮСШ. Кілька з них вже працевлаштувалися. Приміром, Надар Ломія гратиме за команду «Локомотив» (Київ), яка поки виступає в чемпіонаті області, але планує вийти на рівень майстрів. А Микола Горєлов перейшов у «Патріот» (Кукавка, Могилів-Подільський район), одну з провідних команд чемпіонату Вінниччини, – інформує Олександр Гайдаржи.    

Набагато вищій рівень    

Змагання вищої ліги ДЮФЛ України починаються у вересні. Там гратимуть одразу чотири колективи ДЮСШ «Прем’єр-Нива» (минулого сезону у першій лізі – лише два). Окрім збірної 2003 р.н., це команди 2002 р.н. (тренери – Олег Шикір і Валерій Бровченко), 2001 р.н. (тренер Юрій Козачук), 2000 р.н. (Олександр Гайдаржи і Андрій Панчук).

– До вищої ліги ми потрапили за спортивним принципом. Тепер прагнемо закріпитися в елітному дивізіоні юнацького футболу. Бо там рівень є набагато вищим, ніж у першій лізі. Час покаже, на що ми здатні, – каже Олександр Гайдаржи.

На фото: Провідний тренер ДЮСШ «Прем’єр-Нива» Олександр Гайдаржи

 

Переглядів: 382
1 Роман Вінничанин 29  
0
Спочатку закріпитись, а вже потім продемонструвати усім свою міць та силу. Віримо в Пермєр-Ниву. Разом ми непереможні.

Ім`я *:
Email *:
Код *: