Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Серпень » 03

Після нетривалого відпочинку вихованці провідної вінницької футбольної ДЮСШ «Прем’єр-Нива» (директор – Олег Тарлецький) поновили тренування. В новому сезоні юні нивівці після багаторічної перерви знову гратимуть у вищій лізі Дитячо-юнацької ліги України. Про те, як триває підготовка до цього відповідального змагання, розповідає провідний тренер ДЮСШ «Прем’єр-Нива» Олександр Гайдаржи.

База цілком влаштовує

– Всі наші команди різних вікових категорій вже почали тренуватися. Юним футболістам немає сенсу їздити на збори в інші регіони, адже база СК «Нива» всіх цілком задовольняє. Також наші гравці набиратимуть форму на відкритих домашніх змаганнях, –  каже Олександр Гайдаржи.       

В цьому місяці на базі СК «Нива» відбудеться два представницькі всеукраїнські футбольні турніри, які проводить спортшкола «Прем’єр-Нива» за підтримки благодійного фонду Володимира Продивуса.

З 16 по 20 серпня змагатимуться юнаки 2003 р.н. «Прем’єр-Ниві» протистоятимуть команди з Житомира, Хмельницького, Києва, Маріуполя, Черкас і Володимира-Волинського. До речі, наш колектив 2003 р.н. (тренер – Олександр Квятковський) – найсильніший в спортшколі «Прем’єр-Нива» за сукупністю показників, наголошують фахівці.   

Випускники працевлаштувалися ... Читати далі »

Перегляди 379 | Дата: 03.08.2016

Вінницька «Нива-В» в другому турі чемпіонату України з футболу (друга ліга) в гостях здолала «Іллічівець-2» (Маріуполь) – 2:1. Це дало можливість нашій команді піднятися на четверте місце турнірної таблиці.

Нагадаємо, в першому домашньому матчі чемпіонату України «Нива-В» зіграла внічию – 2:2 з «Енергією» (Нова Каховка, Херсонська область). Причому трибуни тоді були заповнені майже вщерть.

«На носі» – черговий поєдинок. В 3-у турі чемпіонату України "Нива-В" вдома зустрінеться з "Суднобудівником" (Миколаїв). Матч відбудеться п’ятого серпня на стадіоні СК "Нива" (П. Запорожця,5). Початок – о 18.00.

Команда з міста корабелів поки є аутсайдером другої ліги – в обох турах вона зазнала поразок. Але, щоб подолати "Суднобудівник" і далі крокувати до вершин турнірної таблиці, вінницьким футболістам необхідно покращувати гру. На це звернув увагу старший тренер «Ниви-В» Юрій Соловьєнко. За його словами, вирвати перемогу в Маріуполі на третій доданій хвилині допомогло везіння, а в наступних турах його вже може не бути. Тому нивівці збираються наполегливо боротися з першої і до останньої хвилин домашнього матчу – на радість глядачам.

Віце-президент «Ниви-В» Вадим Кудіяров нагадав, що мета вінничан – вихід до першої ліги, путівки куди отримують перші три команди за підсумками сезону. Т ... Читати далі »

Перегляди 262 | Дата: 03.08.2016