Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Липень » 8 » Після нічиєї з «Динамо» «Нива-В» поміряється силами з «Шахтарем»
10:36
Після нічиєї з «Динамо» «Нива-В» поміряється силами з «Шахтарем»

Минулої неділі вінницька «Нива-В», яка готується до старту у другій лізі, зіграла в Конча-Заспі з молодіжкою (до 19 років) київського «Динамо»– 3:3.  Як повідомляє прес-служба нашого клубу, днями команда Василя Вовка проведе черговий контрольний поєдинок проти молодіжного складу (до 21 року) іншого вітчизняного гранду – «Шахтаря».

Його проанонсував старший тренер «Ниви-В» Юрій Соловьєнко. Він також оцінив результат попереднього товариського матчу.

– Нічию з «Динамо» U-19 не можна назвати несподіванкою. Ця гра могла завершитися перемогою тієї чи іншої команди. Втім, результат тут не мав вирішального значення. В матчі з динамівцями наш тренерський штаб переглянув ще сім кандидатів до команди – окрім тих, хто грав проти «Поділля» (6:0 на нашу користь – авт.). Але поки що ми поки нікого з них не викликаємо. Адже вони, на нашу думку, не є сильнішими за наявних в складі «Ниви-В» гравців.

– Юрію, у складі «Динамо» U-19 не знайшли потенційних кандидатів до «Ниви-В»? 

– Ця команда, майбутнє київського «Динамо», незабаром гратиме в юнацькій Лізі Чемпіонів. Тому послаблювати склад їй сьогодні немає сенсу.

– З ким проводите черговий контрольний матч?

– З донецьким «Шахтарем» U-21. Він пройде 10 липня в Щасливому, що під Києвом.

Ось в поєдинку з молодіжкою «гірників» ми теоретично можемо знайти підсилення для «Ниви-В». Бо з «Шахтаря» U-21 гравці переходять або до своєї першої команди, або шукають місце в інших професійних клубах. Тому в цьому матчі тренери «Ниви-В» пильно слідкуватимуть не лише за своїми футболісьами, але й за виконавцями суперників.

– Хтось з гравців вже підписав контракт з «Нивою-В»?

– Контракти підписуватимуться з керівництвом клубу в найближчі дні. Адже вже 13 липня ми маємо подавати заявочний список команди. Наразі тренерський штаб зупинився за 18 футболістах. Але селекція не завершується. Вона триватиме аж до вересня-жовтня цього року.       

     

Переглядів: 368
4 Роман Вінничанин 29  
0
Руслан матч попереднього етапу кубку України з футболу між командами Нива Вінниця -Поділля Хмельницький відбудеться 20 липня в 19:00 на СК Нива. Приходь та підтримай рідну команду та запрошуй на перегляд матчу своїх друзів та знайомих-нам необхідна підтримка.

3 skniva  
0
Руслан красава! Подключайся к комментированию новостей. В конце сезона активные комментаторы получат  призы!!

2 Роман Вінничанин 29  
0
Гідний спаринг із можливістю прослідкувати за потенційним поповненням когось із гірників в стан нашої команди. В майбутньому матчі зичу нашій команді тільки перемоги.

І ще вітаю усіх вболівальників та керівництво клубу з успішним жеребом у кубку України де ми спочатку приймаємо Хмельницьке Поділля, а потім у разі перемоги виходимо на переможця пари Агоробізнес ТСК Ромни - Нікополь НПГУ одні аматори а інші абсолютні аутсайдери 2 ліги. Хотілось аби переміг Нікополь щоб двічі поспіль приймати кубок у Вінниці.

1 Руслан  
0
Молодцы, что ищут усиления нашей команды!. Хотел узнать где будет и во сколько проходить Кубковый матч Нива против подолья.

Ім`я *:
Email *:
Код *: