Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Липень » 08

Липень у більшості видів спорту – це міжсезоння, під час якого майже немає змагань. Саме час підбивати підсумки півріччя. Президент Вінницької обласної федерації самбо і дзюдо Борис Максимчук розповів про досягнення і плани в борцівських видах.

– Маємо суттєві досягнення в організаційному аспекті. Зокрема, за останні місяці обласні змагання дзюдоїстів підтримували численні спонсори і партнери. Вони також допомагають нашим лідерам придбати сучасне кімоно і командирувати на всеукраїнські чемпіонати. Збільшилася й увага до самбо і дзюдо з боку місцевих ЗМІ, а завдяки широкому анонсуванню наших чемпіонатів їх стали відвідувати більше глядачів, – каже Борис Максимчук.

– Борисе, що ваша федерація планує на другу половину 2016 року?

– Поки що рухаємося в обраному напрямку. Деякі новації плануємо, але збираємося повідомити про них лише після втілення  в життя.

– Ви нещодавно виступили в Хорватії, на Європейському фестивалі дзюдо. Медалі не вибороли, але що цікавого для себе побачили?

– Там до Олімпіади-2016 готувалася низка національних збірних з різних країн. Я взяв участь не лише у фестивальних змаганнях, а й в цих зборах, де отримав важливий досвід.   

– У Ріо-2016 їде кілька вінничан, але дзюдоїстів серед них немає. Раніше лише наш ас дзюдо Микола Ливицький брав участь у Паралімпійських іграх. Чого бракує вінницьким борцям, щ ... Читати далі »

Перегляди 345 | Дата: 08.07.2016

Минулої неділі вінницька «Нива-В», яка готується до старту у другій лізі, зіграла в Конча-Заспі з молодіжкою (до 19 років) київського «Динамо»– 3:3.  Як повідомляє прес-служба нашого клубу, днями команда Василя Вовка проведе черговий контрольний поєдинок проти молодіжного складу (до 21 року) іншого вітчизняного гранду – «Шахтаря».

Його проанонсував старший тренер «Ниви-В» Юрій Соловьєнко. Він також оцінив результат попереднього товариського матчу.

– Нічию з «Динамо» U-19 не можна назвати несподіванкою. Ця гра могла завершитися перемогою тієї чи іншої команди. Втім, результат тут не мав вирішального значення. В матчі з динамівцями наш тренерський штаб переглянув ще сім кандидатів до команди – окрім тих, хто грав проти «Поділля» (6:0 на нашу користь – авт.). Але поки що ми поки нікого з них не викликаємо. Адже вони, на нашу думку, не є сильнішими за наявних в складі «Ниви-В» гравців.

– Юрію, у складі «Динамо» U-19 не знайшли потенційних кандидатів до «Ниви-В»? 

– Ця команда, майбутнє київського «Динамо», незабаром гратиме в юнацькій Лізі Чемпіонів. Тому послаблювати склад їй сьогодні немає сенсу.

– З ким проводите черговий контрольний матч?

– З донецьким «Шахтарем» U- ... Читати далі »

Перегляди 366 | Дата: 08.07.2016