Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Вересень » 14 » «Нива-В» здолала «Кристал» (Херсон) – 1:0. Звіт, коментарі, статистика
16:24
«Нива-В» здолала «Кристал» (Херсон) – 1:0. Звіт, коментарі, статистика

Матч розпочався досить спокійно. Несподівано для багатьох уболівальників «Нива-В» грала з оглядкою на свої ворота, а не так відчайдушно, як в попередніх домашніх поєдинках. Напевно, через те, що в цьому сезоні нивівці вдома ще не залишали «рамку» сухою, а третій програш поспіль міг би стати для них катастрофою.

На матч прийшли в два рази менше глядачів, ніж зазвичай - всього 1600. Бо гра була розпочата в робочий день, в робочий час. За словами керівництва нивівського клубу, вся справа в тому, що рівень вечірнього освітлення СК «Нива» не дозволяє приймати матчі команд майстрів. Зате на грі було презентовано новий вболівальницький сектор «Ниви-В» - «зелено-біла сім'я». Його представники принесли з собою повітряні кульки традиційних кольорів свого клубу і взагалі вели себе культурно і мирно. При цьому члени «зелено-білої сім'ї" не протистояли сектору ультрас, а спільно підтримували своїх улюбленців.

«Розвідка» затягнулася майже на весь перший тайм, хоча «Нива-В» за традицією і виставила трьох номінальних форвардів. Запам'яталися лише стрімкі проходи до чужої штрафної капітана господарів Колінса Нгахи, які на цей раз нічим не завершувалися. А також пара ударів активного бомбардира «Ниви-В» Володимира Поліщука та іншого форварда господарів Дениса Бобовича.

В перерві матчу глядачів привітав почесний президент «Ниви-В» Василь Вовк. Він нагадав, що в цьому році буде відзначатися 20-річчя участі Ниви в єврокубках. І повідомив, що незабаром в зв'язку з цим ювілеєм ветерани вінницького футболу зустрінуться на полі з ветеранською збірною України. Також Василь Вовк вручив подарунок Олександру Бессарабу, відомому гравцеві «Ниви» 1990-х і 2000-років, який відзначав саме 13 вересня День народження.  

В другому таймі гра перестала бути прісною для більшості глядачів. На 56-й хвилині пробував проявити себе вихованець вінницького футболу Тимофій Брижчук - кіпер господарів Артем Кулінич без особливих проблем забрав м'яч.

Потім ініціатива надовго перейшла до вінничан, яких тягнув за собою моторний Володимир Поліщук. На 60-й хвилині його удар заблокував захист, на 62-й хвилині прорив Володимира гості зупинили лише ціною гірчичника (Семен Дяченко). На 64-й хвилині небезпечно пробивав нивівець Дмитро Попов - знову захист херсонців прийняв на себе цей «постріл». Тут же класний удар Ярослава Браславського «в дев'ятку» - кіпер «Кристала» Денис Касперович робить блискучий сейв.

Все ж тиск вінничан приніс свої плоди. На 68-й хвилині Ігор Маляренко подав з правого флангу, чомусь неприкритий Сергій Коломієць прийняв м'яч і розстріляв ворота гостей з близької відстані. 1:0!

На 72-й хвилині Володимир Поліщук двічі поспіль обстрілював володіння Дениса Касперовича, і знову воротар був на висоті.

Все ж пропущений гол серйозно струснув команду з Херсона. Її гравці не просто пішли вперед, а в час, що залишився до кінця поєдинку, створили як мінімум три реальні гольові ситуації. Спочатку Євген Малик не потрапив нормально по м'ячу із забійної відстані. Вийшовши на заміну, Андрій Барладим не реалізував вихід «1 на 1» - влучив у штангу. А потім захисники «Ниви-В» двічі виносили м'яч вже з самої лінії воріт. Загалом, гра в цілому була рівною, але Фортуна цього разу посміхнулася команді Василя Вовка.

 

Нива-В (Вінниця) - Кристал (Херсон) - 1:0

Гол: Коломієць (68).

«Нива-В»: Кулинич (в), Когут, Поліщук, Попов, Браславський, Бобович (Маляренко, 63), Борячук, Нгаха (к), Момотенко. Ключик (Паньковецький, 58), Коломієць (Загалевич, 69).

Запасні гравці: в. Бабійчук, Заторський, Костенко, Іоша.

«Кристал»: Касперович (в), Дяченко, Бичевий, Адаменко (Малик, 46), Цой (к), Ковальчук, Брижчук (Гливи, 84), Білоусов, Ілля Шевцов (Барлад, 78), Фальковський.

Запасні гравці: в. Чакляров, Михайленко, Мартян.

 

Попередження: Момотенко (26), Коломієць (55), Паньковецький (66), Борячук (90 + 4) - Дяченко (62).

Вінниця. СК "Нива". 1600 глядачів. Оцінка поля – 4.

Арбітр: Олександр Сахно (Київ)

1-й асистент: Сергій Дарійчук (Чернівці)

2-й асистент: Євген Гашков (Луганськ)

 

MAN OF THE MATCH: СЕРГІЙ КОЛОМІЄЦЬ (НИВА-В)

Півзахисник Сергій Коломієць став автором переможного гола. Тому формально саме він - гравець матчу. За словами тренера «Ниви-В», Сергій Коломієць в цій грі добре діяв і на своїй «основній роботі» - в центрі поля, особливо в першому таймі.

Хоча в складі «Ниви-В» можна похвалити і ряд інших гравців у всіх лініях, але в цей день хтось із них особливо не виділявся.

 

Ось коментарі наставників команд після гри.

Старший тренер «Ниви-В» Юрій Солов’єнко:

- Ми не мали права програвати третю гру поспіль. У другому таймі матчу були «гольові гойдалки». У деяких моментах наші захисники виручили, в інших ми програвали тактично, але нам щастило (штанга і оборонець вибив м'яч з лінії воріт). Нам найбільше в обороні допомогла атакуюча лінія, представники якої встигали повертатися назад.

Я згоден з тим, що капітан Колінс Нгаха зловживає індивідуальною грою в центрі поля. Це все відбувається через те, що інші наші півзахисники недопрацьовують і поступаються. Тому Нгаха і бере гру на себе.

Головний тренер «Кристала» Сергій Шевцов:

- Ми грали на перемогу, а не на нічию. Підвела реалізація кількох створених моментів. Ми також володіли ініціативою в центрі поля, але звідти не було проникаючих передач. Не в свою гру грав півзахисник Тимофій Брижчук - вінницький хлопець, який сильно хотів показати себе місцевій публіці, але, напевно, перегорів. Керівництво нашої команди на сезон не ставить перед собою ніяких цілей - ми просто виживаємо, у нас є певні матеріальні проблеми. У той же час «Кристал» не грає абияк, а пробує піднятися якнайвище в турнірній таблиці.

 

 

Переглядів: 363
1 Роман Вінничанин 29  
0
Спасибі команді за перемогу. 1 тайм був відверто спокійним, але після того як Ниві вдалось відкрити рахунок в матчі пішли справжні гольові качелі як слушно підмітив старший тренер нашого клубу Юрій Леонідович. Так тримати козаки, успіху Вам в усіх послідуючих матчах чемпіонату та кубку України. Ми з Вами !!!!!

Ім`я *:
Email *:
Код *: