Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Вересень » 14

Матч розпочався досить спокійно. Несподівано для багатьох уболівальників «Нива-В» грала з оглядкою на свої ворота, а не так відчайдушно, як в попередніх домашніх поєдинках. Напевно, через те, що в цьому сезоні нивівці вдома ще не залишали «рамку» сухою, а третій програш поспіль міг би стати для них катастрофою.

На матч прийшли в два рази менше глядачів, ніж зазвичай - всього 1600. Бо гра була розпочата в робочий день, в робочий час. За словами керівництва нивівського клубу, вся справа в тому, що рівень вечірнього освітлення СК «Нива» не дозволяє приймати матчі команд майстрів. Зате на грі було презентовано новий вболівальницький сектор «Ниви-В» - «зелено-біла сім'я». Його представники принесли з собою повітряні кульки традиційних кольорів свого клубу і взагалі вели себе культурно і мирно. При цьому члени «зелено-білої сім'ї" не протистояли сектору ультрас, а спільно підтримували своїх улюбленців.

«Розвідка» затягнулася майже на весь перший тайм, хоча «Нива-В» за традицією і виставила трьох номінальних форвардів. Запам'яталися лише стрімкі проходи до чужої штрафної капітана господарів Колінса Нгахи, які на цей раз нічим не завершувалися. А також пара ударів активного бомбардира «Ниви-В» Володимира Поліщука та іншого форварда господарів Дениса Бобовича.

В перерві матчу глядачів привітав почесний президент «Ниви-В» Василь В ... Читати далі »

Перегляди 361 | Дата: 14.09.2016

Головний тренер національної жіночої збірної команди України з футболу вінничанин Володимир Рева оприлюднив список гравців, які готуватимуться до кваліфікаційного матчу ЧЄ-2017 у групі 3 із командою Румунії. Він відбудеться 15 вересня у румунському місті Клуж-Напока на стадіоні Константін Редулеску. Початок матчу - о 18:00 за київським часом.
До лав збірної, яка 11 вересня збереться на навчально-тренувальний збір у Києві, наставник українок викликав 20 футболісток. Вже зранку, 14 вересня, з аеропорту «Бориспіль» наші дівчата вирушать до Румунії.
 
Склад збірної України:
Воротарі: Ірина Зварич, Катерина Самсон, Карина Говорунова
Захисники: Ірина Василюк, Дарія Кравець, Ольга Басанська, Анастасія Філенко, Мар’яна Іванишин, Любов Шматко
Півзахисники: Таміла Хіміч, Ірина Кочнєва (вінничанка!), Христина Єременко, Дарія Апанащенко, Ія Андрущак, Ольга Бойченко, Віра Дятел
Нападники: Ольга Овдійчук, Тетяна Козиренко, Яна Калініна, Вероніка Андрухів
Нагадаємо, що наразі підопічні Володимира Реви посідають другу сходинку у групі 3, і, аби мати шанси на вихід до фінальної частини континентальної першості з другого місця, українським дівчатам необхідно будь-що перемагати румунок.

Перегляди 403 | Дата: 14.09.2016