Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Липень » 27 » «Нива-В» дякує за об’єктивне суддівство
10:18
«Нива-В» дякує за об’єктивне суддівство

Після чотирирічної перерви вінницька команда повернулася до Великого футболу. В першому етапі Кубку України «Нива-В» перемогла, в дебютному матчі чемпіонату – зіграла внічию. Але не менш важливим є обєктивне суддівство матчів, на що на власній Фейсбук-сторінці звертає увагу почесний президент «Ниви-В», генерал-майор Василь Вовк. 

Ось що він пише:    
– Вже вляглися емоції після старту вінницької "Ниви-В" в чемпіонаті України, що проводиться від егідою Професіональної футбольної ліги. Футбольні експерти розставляють акценти, а вболівальники уже підтвердили свою підтримку відродженню сильної команди у чарівному місті Вінниці (знову на трибунах до 3-х тисяч глядачів)!
Але я про інше. Багато розмов щодо "роботи з суддями", якщо хочеш досягнути значимого результату. Стукаю по дереву... та стверджую, що після двох матчів "Ниви-В" з хмельницьким "Поділлям" і новокаховською "Енергією" в жодної з команд не було претензій до арбітражу. Це навіть при тому, що ми мали надвелике бажання перемогти у першому матчі Чемпіонату. Відповідально заявляю - СФК "Нива-В" на оборудки з власною совістю не піде!!! Будемо також жорстко попереджати такі бажання, якщо вони виникнуть у інших.

Дякую суддям за об'єктивність й професійність! Також наша спільна подяка куратору системи арбітражу у професіональному футболі України Колліні П'єрлуїджі, голові комітету арбітрів ФФУ Лучі Лучано, всім причетним до впровадження неупередженості в футболі.
Тільки б не наврочити!

Переглядів: 345
1 Роман Вінничанин 29  
0
Зі словами Василя Васильовича важко не погодитись-так справді претензій до арбітражу поки що немає, але чомусь здається, що вони будуть в подальшому. Дуже шкода, що наша Нива при досить цікавій грі втратила вдома 2 очки. Нічия в рідних стінах для команди, що ставить перед собою ціль підвищитись у класі це все одно, що поразка. Повторюсь гра команди сподобалась і за самовідданість і бажання дорікнути нікого, але нажаль не перемогли. Сподіваюсь, що у Маріуполі і в другій домашній грі проти Суднобудівника наші хлопці зуміють набрати максимум очок- в противному випадку ми вже на старті будемо суттєво відставати від лідерів чемпіонату.

Ім`я *:
Email *:
Код *: