Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Липень » 27

На Олімпіаду-2016 вінницькі дзюдоїсти, на жаль, не потрапили.  Але серед них, безумовно, є спортсмени високого класу. Це в першу чергу вихованець тренера МДЮСШ № 5 Івана Нагорняка – 23-річний бронзовий призер чемпіонату світу з дзюдо (в командному заліку) Владислав Діденко.

– Наразі Владислав Діденко перебуває на навчально-тренувальних зборах в Івано-Франківській області. Він є членом штатної збірної України серед чоловіків. Цього року Влад був третім на Кубку України, наразі готується до чемпіонату країни. Торік Влад виграв національний чемпіонат серед молоді до 23-х років, а тепер він виступає на дорослому рівні, – розповів Іван Нагорняк.  

Серед інших відомих вихованців Івана Нагорняка –  чемпіон світу серед ветеранів Олександр Полозюков, призер Кубка світу Олег Дворченко, призер чемпіонату СРСР Сергій Дворченко, багаторазовий призер чемпіонатів світу та Європи Олександр Жарун, призер чемпіонатів Європи та світу Владислав Закирничний та багато інших. Іван Нагорняк – майстер спорту з боротьби, старший тренер збірної Вінниччини з самбо і дзюдо. Він нагадує, що працює тренером з 1978 року. Каже, що і в часи СРСР, і зараз працювати було майже однаково. Наразі кращі вінницькі дзюдоїсти отримують підтримку від спорткомітету Вінницької міської ради, спорту ... Читати далі »

Перегляди 391 | Дата: 27.07.2016

Після чотирирічної перерви вінницька команда повернулася до Великого футболу. В першому етапі Кубку України «Нива-В» перемогла, в дебютному матчі чемпіонату – зіграла внічию. Але не менш важливим є обєктивне суддівство матчів, на що на власній Фейсбук-сторінці звертає увагу почесний президент «Ниви-В», генерал-майор Василь Вовк. 

Ось що він пише:    
– Вже вляглися емоції після старту вінницької "Ниви-В" в чемпіонаті України, що проводиться від егідою Професіональної футбольної ліги. Футбольні експерти розставляють акценти, а вболівальники уже підтвердили свою підтримку відродженню сильної команди у чарівному місті Вінниці (знову на трибунах до 3-х тисяч глядачів)!
Але я про інше. Багато розмов щодо "роботи з суддями", якщо хочеш досягнути значимого результату. Стукаю по дереву... та стверджую, що після двох матчів "Ниви-В" з хмельницьким "Поділлям" і новокаховською "Енергією" в жодної з команд не було претензій до арбітражу. Це навіть при тому, що ми мали надвелике бажання перемогти у першому матчі Чемпіонату. Відповідально заявляю - СФК "Нива-В" на оборудки з власною совістю не піде!!! Будемо також жорстко попереджати такі бажання, якщо вони виникнуть у інших.

Дякую суддям за об'єктивність й професійність! Також наша спільна подяка куратору системи арбітражу у професіональному футболі України Колліні П'єрлуїджі, голо ... Читати далі »

Перегляди 342 | Дата: 27.07.2016