Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Травень » 26

На Центральному міському стадіоні Вінниці 26 червня пройшов завершальний матч ДЮФЛ України U-17. Це було вінницьке дербі цьогорічних випускників ДЮСШ «Прем’єр-Нива» і ОДЮСШ Блохіна-Бєланова, яка не могла виставити чотирьох травмованих футболістів.  
Біло-сині в першому таймі забили два м’ячі після стандартів. Але ще до перерви нивівці відіграли один м’яч. В другому таймі ДЮСШ «Прем’єр-Нива» навіть вийшла вперед у рахунку. Але команді ОДЮСШ Блохіна-Бєланова все ж вдалося вирівняти становище після завершення красивої комбінації (пройшли до воріт зі своєї половини поля у три паси) – 3:3.
-Гра була бойовою і приблизно рівною. Тому нічия є закономірним підсумком. З одного боку, ми втратили очки, бо вигравали у два м’ячі і контролювали перебіг подій. З іншого боку, по ходу матчу програвали і все ж врятували гру на фініші, - сказав директор ДЮСШ Блохіна-Бєланова Ігор Коваль.
Ігор Коваль розповів, що після сезону планується організація вінницької збірної для участі в чемпіонаті України U-19. Це чудова новина, яка має стати в нагоді в першу чергу професійній «Ниві». Бо 17-річні випускники вінницьких футбольних шкіл ще не готові виступати на рівні майстрів. Якщо ж вони будуть виступати за юніорські клуби інших регіонів, то є висока вірогідність втратити цих гравців для наших регіонів.
-До збірної області U-19 ми запрошуємо кращих випускників ДЮСШ «Прем’єр-Нива», ОДЮ ... Читати далі »

Перегляди 375 | Дата: 26.05.2018

На СК «Нива» 26 червня пройшов завершальний матч ДЮФЛ України U-14. Це було вінницьке дербі між ДЮСШ «Прем’єр-Нива» і ОДЮСШ Блохіна-Бєланова. Кожна команда намагалася виграти. Адже перемога давала можливість посісти в клубному заліку (за підсумками всіх чотирьох вікових груп) четверте місце. Позаду лише столичних колективів «Зміна-Оболонь», «Арсенал» і «Атлет».
В першому таймі рахунок відкрив гравець ДЮСШ «Прем’єр-Нива» Юрій Дармограй. Далі нивівцям вдалося втримати вигідний результат – 1:0.
- Таким чином наша команда випередила ОДЮСШ Блохіна-Бєланова в клубному заліку. А в групі U-14 ми в будь-якому випадку були на першому місці, – прокоментував тренер «Прем’єр-Ниви»  U-14 Сергій Шубін.
Отже, за підсумками групового етапу дві команди «Прем’єр-Ниви» (U-14, U-15) здобули перепустки до фінальної пульки. Перші ігри пройдуть 2–3 червня. Наша команда 2004 р.н. гратиме у гостях, 2003 р.н. проведе перший матч вдома.

... Читати далі »

Перегляди 412 | Дата: 26.05.2018


На СК «Нива» 26 червня пройшов завершальний матч ДЮФЛ України U-16. Це було вінницьке дербі між ДЮСШ «Прем’єр-Нива» і ОДЮСШ Блохіна-Бєланова.
В першому таймі рахунок не відкрили. Одразу після  перерви активніше діяли нивівці. Вони не використали вихід віч-на-віч. Також вдарили вище воріт та створили ще кілька гольових моментів. Тиск «Прем’єр-Нива» увінчався голом головою Іллі Мартинова. 1:0!
В середині тайму підопічні Валерія Бровченка могли закріпити успіх. Стипендіат професійної «Ниви» Дмитро Івашків виходив віч-на-віч. Після зіткнення в воротарем суперників йому довелося надавати медичну допомогу. Але арбітр угледів в цьому епізоді
… порушення з боку Івашкова, і за другу жовту картку видалив його з поля. Незабаром ОДЮСШ Блохіна-Бєланова в чисельній більшості зрівняла рахунок. 1:1
Пристрасті на полі вирували, через що арбітр видалив з поля ще двох гравців – по одному в складі кожної команди. Але рахунок не змінився.  
– Суддівство було справедливим. В першому таймі Івашків влаштував «дитячий садочок», коли грав руками. Це і викликало подальшу реакцію з боку рефері. Коли його збивали, пенальті не було – воротар зіграв «у м’яч». Хоча і симуляції з боку нашого гравця також не було, – прокоментував тренер «Прем’єр-Ниви» U-16 Валерій Бровченко.

 

... Читати далі »

Перегляди 402 | Дата: 26.05.2018

На Центральному міському стадіоні Вінниці 26 червня пройшов завершальний матч ДЮФЛ України U-15. Це було вінницьке дербі між ДЮСШ «Прем’єр-Нива» і ОДЮСШ Блохіна-Бєланова. Кожна команда намагалася виграти. Адже перемога залишала шанс на перше місце в груповому етапі – у разі поразки лідера «Зірки» (Київ). Обидві вінницькі команди входили в чільну трійку.  
На старті поєдинку певною перевагою володіли синьо-білі, вони створили кілька гольових моментів. Згодом гра вирівнялася. І в другому таймі команда  ДЮСШ «Прем’єр-Нива» могла відкривати рахунок – потрапила в поперечину.
-Кожна команда гідно боролася і хотіла виграти. Нічия стала закономірним підсумком, - сказав старший методист ДЮСШ Блохіна-Бєланова Іван Подзігун.

... Читати далі »

Перегляди 346 | Дата: 26.05.2018

На базі вінницького клубу «VinSmart», що по вул. 600-річчя, 6 діє шаховий клуб «Романтик», філія МДЮСШ № 6. Там опановують премудрості «королівської гри» півсотні юнаків і дівчат – від дошколяриків до студентів.
Цього року збірна клубу «Романтик» виграла юнацький командний чемпіонат області в Літині, випередивши низку колективів Вінниці, Жмеринки, Могилева-Подільського тощо. До неї входили чемпіон області в особистому заліку серед юнаків до 16 років Богдан Станіславський, чемпіон міста до 8 років Іван Крамаренко, віце-чемпіон міста до 10 років Владислав Пюро і віце-чемпіонка області серед дівчат до 14 років Вікторія Швець.
У шахових романтиків цього року були й інші вагомі досягнення. Приміром, Володимир Шафір виграв (в заліку серед дітей до 8 років) Всеукраїнський фестиваль «Кам’янецька осінь» у Кам’янці-Подільському (Хмельницька область). Євгеній Шафір став віце-чемпіоном командного чемпіонату області серед чоловіків у Кудлаях (Немирівський район) з кращим результатом на дошці, Андрій Вічавський – чемпіоном області до 18 років, Тетяна Бойко – призеркою першості Вінниці серед дівчат до 10 років.   
Дюжину кращих спортсменів «Романтика» за підсумками навчального року грошовими преміями нагородив депутат міської ради Вадим Кудіяров. Також кілька юних шахістів отримали нагороди від іншого благодійника Бориса Максимчука.
  ... Читати далі »

Перегляди 274 | Дата: 26.05.2018