Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Грудень » 02

У першій частині змагань Професійної футбольної ліги, яка об’єднує першу і другу ліги чемпіонату України з футболу,  відвідуваність матчів особливо не вразила. Однак, якщо брати тенденції, ми бачимо, що є великий позитив. Пов’язаний він як із залученням нових клубів, так і з суттєвим прогресом команд, які мають значну історію виступів у ПФЛ.

Скажімо, у першій лізі справжнім яскравим враженням стала відвідуваність матчів «Вереса». У Рівному спостерігається футбольний бум – стадіон заповнюється майже на всі 100 % місць, які на сьогодні можуть приймати глядачів. Проблема «зайвого квиточка» та відчуття аншлагу роблять святковим кожен домашній матч рівнян. І навіть вимушено граючи у Березному заключний домашній поєдинок, «Верес» зібрав пристойну глядацьку аудиторію, що свідчить про те, що вся Рівненщина живе футболом.

Прогресують і старожили. «Черкаський Дніпро» багато робить для залучення вболівальників, клуб обрав сучасний маркетинговий курс. «Буковина» радує відвідуваністю після повернення. Навіть ті, хто є аутсайдерами за відвідуваністю, мають відданих фанів.

У другій лізі із першої п’ятірки четверо перших місць посідають новачки професіонального футболу. Це – яскрава ілюстрація правильності стратегії ФФУ та ПФЛ щодо заповнення футбольної карти України та залучення міст, які поки не мали представництва серед професіоналів.

В трійці лідерів другої лі ... Читати далі »

Перегляди 340 | Дата: 02.12.2016

У перший день зими відбувся відкритий чемпіонат Вінниці з самбо серед чоловіків. Жінкам-борчиням цього разу дали відпочити.

Близько 60 учасників змагалися в борцівському залі Центрального міського стадіону. Головним суддею був рекордсмен України з віджимань (досягнення зафіксували на шоу «Україна має талант») Олег Бузовський.

На старт вийшли команди Житомира, Бердичівського району (Житомирська область) і збірні Вінницьких спортшкіл – № 5, «Колос» і дві спартаківські.

Медалі розігрувалися в десяти вагових категоріях. Командного заліку не було, але левову частину нагород виграли господарі килиму. Призери отримували медалі від спорткомітету Вінницької міської ради. Кубки за кращу техніку вручили Вадиму Марченко (вагова категорія до 57 кг, «Колос») і Денису Куленку (82 кг, ВОКДЮСШ «Спартак»). Кращим самбістом чемпіонату визначили вихованця МДЮСШ № 5 Назара Лободу (48 кг). Він отримав подарунковий сертифікат у спортивний магазин «Максимус» від призера чемпіонату світу з самбо серед майстрів Бориса Максимчука.

– Назар Лобода виграв вирішальний поєдинок у сильного опонента, старшого з нього і з більшою вагою. Це і було враховано при визначенні кращого борця, – сказав Олег Бузовський.

... Читати далі »

Перегляди 354 | Дата: 02.12.2016