Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Листопад » 22

Сьогодні, 22 листопада, у Жмеринці (Вінницька область) відбулися заходи в рамках Всеукраїнського проекту #OlympicLab. Їх організувало відділення НОК України у Вінницькій області.

До Жмеринської школи-ліцею № 2 завітали голова обласного відділення НОКУ, дворазовий срібний олімпійський призер з плавання Павло Хникін, відповідальний секретар відділення Тетяна Шмаль, учасники Олімпіад з легкої атлетики Олена Колісниченко і Михайло Книш. З ними зустрічалися близько 70 учнів 5 – 9 класів. Про це повідомляє офіційна сторінка ВКонтакте відділення НОК України у Вінницькій області. 

Павло Хникін привітав школярів і вручив подарунок від відділення НОКУ Михайлу Книшу, якому в цей день виповнилося 33 роки. Тетяна Шмаль була ведучою заходу і дала основні теоретичні поради. Михайло Книш провів ментальне тренування і проект «Eat Start» («Їж розумно»). Знаний тренер і олімпієць розповів, як залишатися здоровим і красивим без спеціальних дієт. Адже стан нашого організму, імунітет, настрій і зовнішній вигляд багато в чому залежить від того, що ми їмо. 

Олена Колесниченко займалася з дітьми зарядкою, яку вона зазвичай виконує в тренувальному режимі. Ці нескладні, але дуже корисні вправи під музичний супровід сподобалися юним фізкультурникам. &nb ... Читати далі »

Перегляди 325 | Дата: 22.11.2016

Після десятирічної перерви ДЮСШ «Прем’єр-Нива» поновила свої виступи у вищій, елітній лізі Дитячо-юнацької футбольної ліги України. Там вона виступає чотирма командами різних вікових категоріях. А найкращий з нивівських колективів, 14-річних юнаків під керівництвом тренера Олександра Квятковського, посідає четверте місце в групі.

Всеукраїнські змагання поновляться вже навесні, а поки підсумки року підбиває заступник директора ДЮСШ «Прем’єр-Нива» і тренер однієї з команд, яка бере участь в ДЮФЛ України Олег Шикір.

– Минулого сезону команди ДЮСШ «Прем’єр-Нива» вибороли право піднятися з першої ліги ДЮФЛ до вищої. За це необхідно подякувати нашим командам юнаків 2000 р.н. (тренери – Олександр Гайдаржи і Андрій Панчук) і 2001 р.н. (тренер – Юрій Козачук), які здобули ці перепустки. Зрозуміло, в елітному дивізіоні рівень змагань є набагато вищим. В нашій групі грають п’ять столичних команд, з якими особливо складно боротися. Водночас за такої конкуренції наші вихованці мають гарну можливість прогресувати, підвищувати майстерність, – каже Олег Шикір.       

– Олегу Анатолійовичу, що необхідно, щоб закріпитися у вищій лізі і одразу не понизитися в класі?

– Необхідно хоча б не посісти за сумою очок чотирьох команд останнє місце. Після першої половини чемпіонату ДЮСШ «Прем’єр-Нива&r ... Читати далі »

Перегляди 435 | Дата: 22.11.2016