Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Листопад » 05

Сьогодні, 5 листопада, у Вінниці відбувся матч 10-го туру ДЮФЛ України (вища ліга). «Прем’єр-Нива» U-17 на СК «Нива» грала проти Олімпійського коледжу ім. Піддубного (Київ).  

Команда Олександра Гайдаржи і Андрія Панчука, на жаль, поступилася з рахунком 0:4. В першому таймі гол головою забив Артем Бондаренко. В другому  таймі відзначилися Дмитро Тулін і Олександр Василенко. А наприкінці зустрічі небезпечний простріл Мазура призвів до автоголу у ворота господарів.

У вінничан також були гольові моменти. Інколи здавалося, що м’ячу вже немає куди діватися. Але Фортуна цього разу була не нашому боці.  

... Читати далі »

Перегляди 378 | Дата: 05.11.2016

Сьогодні, 5 листопада, у Вінниці відбувся матч 10-го туру ДЮФЛ України (вища ліга). «Прем’єр-Нива» U-15 на СК «Нива» грала проти Олімпійського коледжу ім. Піддубного (Київ).  

Команда Олега Шикіра і Валерія Бровченка, на жаль, поступилася з рахунком 0:2. Рахунок було відкрито на 55-й хвилині. Гості подавали кутовий, а вінничани програли верхову боротьбу. Коли «Прем’єр-Нива» на фініші пішла ва-банк, за 5 хвилин до фінішу обрізалася. Два нападники вийшли проти одного нашого захисника і використали момент.

Матч в цілому проходив під диктовку гостей.

– Кияни виглядали краще, адже цей клуб є фактично збірною України. Але наші хлопці продемонстрували характер і бійцівські якості, –  прокоментував Валерій Бровченко.  

... Читати далі »

Перегляди 429 | Дата: 05.11.2016

Сьогодні, 5 листопада, в Києві відбувся матч 10-го туру ДЮФЛ України (вища ліга). «Прем’єр-Нива» U-16 грала проти Олімпійського коледжу ім. Піддубного (Київ).  

Команда Юрія Козачука, на жаль, поступилася з рахунком 0:4. Тренер нашої команди наголосив на необ’єктивному суддівстві. Справа в тому, що за рахунку 0:0 суперники під час подачі кутового збили нашого воротаря Владислава Журкіна в карному майданчику. Він отримав серйозну травму. При цьому кияни забили гол в наші ворота, який було зараховано. 

– Це був наш єдиний воротар, якого ніким було замінити. Тому в рамку став польовий гравець, що й вплинуло на результат. Владислав Журкін лежав на полі хвилин п’ять – напевно, в нього струс мозку, –  прокоментував Юрій Козачук. – Ми програли, але хлопці боролися до кінця. Вони створювали моменти, могли забити.  


Перегляди 358 | Дата: 05.11.2016

Сьогодні, 5 листопада, в Києві відбувся матч 10-го туру ДЮФЛ України (вища ліга). «Прем’єр-Нива»  U-14 грала проти Олімпійського коледжу ім. Піддубного (Київ). Це були сусіди в турнірній таблиці. 

Команда Олександра Квятковського, на жаль, поступилася з рахунком 0:1. Єдиний м’яч було забито в середині другого тайму.

– Ми не заслуговували поразки. Адже наша команда об’єктивно виглядала сильніше, –  прокоментував Олександр Квятковський.


Перегляди 351 | Дата: 05.11.2016

П’ятого листопада у Вінниці відбувся відкритий чемпіонат області з дзюдо серед чоловіків і жінок. Змагання пройшли в СК «Ратибор-В».Про це повідомляє офіційна сторінка НОК України Вінницької області ВКонтакте. 

 

Солідна підтримка

Вони відбулися за підтримки управління з фізичної культури та спорту (начальник – Олімпійський призер, чемпіон світу Сергій Чернявський). Фінансову підтримку для проведення чемпіонату надали підприємці Василь Руденко, Володимир Маринчук і Анатолій Мартинюк, президент федерації самбо Вадим Соляник, депутат обласної ради Ярослав Хретій, віце-президент обласної федерації самбо і дзюдо Віктор Смірнов. Цінні призи надали: Олег Матущак (переможцям – м’ясні набори), Олексій Вартанян (призерам – макаронні набори), Ігор Цобр (кожному учаснику по пляшці води). Сертифікати передали: Сергій Астанін (кабінет красоти та здоров’я «Фішка»), Сергій Капуста (розважальний комплекс «Ігроманія»), Віктор Вивсюк («Льодовий клуб»), Валерія Проніна («Дитяча планета»), Борис Максимчук – (спортивний магазин «Максимус»).

 

«Спартаківці» – на коні

Медалі розігрувалися в п’яти вагових категоріях серед жінок і в семи – серед чоловіків. На килим загалом виходили 53 спортсмени.  Були представники Києва, Вінниці, Мурованих Курилівців, Могилів-Подільський, Жмеринки і Шарго ... Читати далі »

Перегляди 489 | Дата: 05.11.2016

На Центральному міському стадіоні відбувся фінал Кубку міста з футболу. В матчі приймали участь команди Нива (Стрижавка) та ВО ДЮСШ "Блохіна-Бєланова". 
Перші хвилини гри стали справжнім шоком для вболівальників Ниви. Вже на 3-й хвилині вперед вийшли гравці Блохіна-Бєланова. До середини першого тайму стрижавчанам вдалось вирівняти гру і до кінця гри зробити камбек. В напруженій грі, з рахунком 2-1 перемогла Нива (Стрижавка), яка вже найближчими днями може стати новим Чемпіоном міста!

... Читати далі »

Перегляди 271 | Дата: 05.11.2016

Сьогодні, 5 листопада, на СК «Нива» відбудуться матчі 10-го туру ДЮФЛ України (вища ліга). «Прем’єр-Нива» приймає лідера ДЮФЛ – Олімпійський коледж ім. Піддубного (Київ).

Спочатку, в 11.00, силами поміряються гравці до 17 років. Команді Олександра Гайдаржи і Андрія Панчука (6-е місце серед 10-и команд групи) протистоятиме колектив, який наразі посідає 1-е місце.

В 13.00 гратимуть команди до 15 років. Вінницька «Прем’єр-Нива» (8-е місце серед 10-и команд) змагатиметься з явним лідером турнірних перегонів. 

Перегляди 299 | Дата: 05.11.2016