Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Вересень » 25

Цієї суботи, 24 вересня, 3 тур в ДЮФЛ України (вища ліга) провела вінницька команда ДЮСШ «Прем’єр-Нива» 2003 р.н., яку тренує Олександр Квятковський. Вона грала на СК «Нива». Суперником вінничан був «Арсенал-Київ» (Київ), один з лідерів турнірної таблиці.

Гра велася переважно в центрі поля, гольових моментів було обмаль. З рахунком 1:0 перемогли нивівці. Гол було забито за хвилину до кінця після стандарту. Відзначився Дармограй.  

– Гра була рівною, але з певною перевагою вінничан. Бо вони більше володіли м’ячем і ініціативою, – прокоментував головний тренер ДЮСШ «Арсенал-Київ» Олександр Стужук.

– Матчем я не повністю задоволеним. Гостроту наші хлопці створювали за рахунок стандартів. Ми перший сезон граємо в другій лізі ДЮФЛ, тому не можна сказати, що збираємося боротися за чільні місця турнірної таблиці, – сказав Олександр Квятковський.

Олександр Квятковський виділив в складі свої команди, окрім автора голу, надійного центрального захисника Романа Кульчицького і гострого нападника Андрія Борисюка.

Таким чином ДЮСШ «Прем’єр-Нива» 2003 р.н. здобула вже другу перемогу в трьох матчах чемпіонату і вийшла в лідируючу групу.     

 

Перегляди 379 | Дата: 25.09.2016

24 вересня сталася довгоочікувана для вінницьких футбольних вболівальників подія: матч з нагоди 20-річчя участі «Ниви» в фіналі Кубку України і Кубку володарів Кубків європейських країн.

 

Перший удар губернатора

Він пройшов на Центральному міському стадіоні. Спортивне свято організували обласна федерація футболу і СФК «Нива-В» за підтримки міської та обласної влади. На нього завітали понад дві тисячі глядачів. Серед них був і колишній міській голова Вінниці Дмитро Дворкіс, який успішно опікувався місцевою футбольною командою майстрів. Його дуже тепло зустріли глядачі. 

Перед поєдинком відбулося урочисте відкриття спортивного свята і пройшли виступи юних танцюристів та гімнасток. Глядачів і спортсменів привітали голова Вінницької облдержадміністрації Валерій Коровій (великий прихильник футболу, який раніше виступав на аматорському рівні), президент «Ниви» в 90-х роках Сергій Татусяк і  почесний президент «Ниви-В» Василь Вовк.

– Сьогоднішній матч – крок до відновлення у Вінниці Великого футболу. Адже ця гра – король спорту, яким «боліють» мільйони.  – сказав Валерій Коровій.

– В середині 90-х нам вдалося створити єдину футбольну родину, якій допомагали місцева влада, господарники і підприємці. Тодішня атмосфера надихала гравців на кращі результати, – наголосив Сергій Татусяк.

– Дякуємо за підтримку ... Читати далі »

Перегляди 335 | Дата: 25.09.2016