Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Травень » 30

Депутати-шахісти змагались цієї суботи на обласній спартакіаді серед народних обранців обласних, районних, міських (міст обласного значення), сільських та селищних рад. Вони пройшли 28 травня у спортивному комплексі “Колос” у Вінниці. У боротьбі інтелекту 14 суперників-чоловіків обійшов депутат Вінницької обласної Ради Геннадій Вацак, програвши лише одну партію.

У фінальному поєдинку Вацак зійшовся на одній шаховій дошці із колегою і земляком – депутатом Могилів-Подільської міської ради Андрієм Горобцем. Присутні з цікавістю спостерігали за поєдинком, оскільки Андрій – визнаний у шаховому середовищі «боєць», кандидат у майстри спорту, натомість Геннадія знають більше, як президента обласної Федерації кікбоксингу за версією WAKO.

Напруження гравці тримали до кінця партії. За словами судді змагань, прес-аташе Вінницької обласної федерації шахів Михайла Шафіра, учасники двобою на початку гри мали рівн ... Читати далі »

Перегляди 353 | Дата: 30.05.2016

Вчора, 29 травня, на СК «Нива» в рамках чемпіонату України з футболу серед аматорів відбулося захоплююче подільське дербі. Команда «Нива-В» приймала хмельницьке «Поділля». Колектив Василя Вовка і Вадима Кудіярова посідав останню сходинку турнірної таблиці, здобувши в чотирьох попередніх турах лише два очки. Тому нивівцям «кров з носу» була потрібна перемога.

Дві тисячі вболівальників

Підтримати рідну команду, яка незабаром стартує у другій професійній лізі, прийшли чимало вболівальників. За офіційними даними Асоціації аматорського футболу України, їх було дві тисячі. Точно підрахувати неможливо, адже квитків на матчі аматорів не продають. Також активними весь поєдинок були ультрас – численні вінницькі і купка фанів з Хмельницького. Вони постійно скандували, влаштовували свого роду шоу, змагаючись між собою.

«Нива-В» вийшла на поле в такому складі: воротар Євген Сослюк, Бондарчук, Малахів, Циганков, Борячук, Коломієць, Паньковецький, Кучер, Сімчук, Собко, Яськов. Боротьба в першому таймі була приблизно рівною і майже без гольових моментів. Суперники змагалися за центр поля, де відбувалося багато боротьби.

Голи на фініші

З середини другого тайму гру впевнено почали  контролювати господарі поля. Пару реальних шансів, щоб відкрити рахунок, втратив Віктор Сімчук. З третьої спроби йому це вдалося. На 73-й хвилині Сімчук завершив комбіна ... Читати далі »

Перегляди 465 | Дата: 30.05.2016

 

До табору збірної у Львові, де команда готуватиметься до гри з гречанками, дівчата прибудуть 30 травня. На 2 червня у підопічних вінничанина Володимира Реви запланований контрольний поєдинок проти команди «Львів’яночка». Початок матчу – о 18:00.

Нагадаємо, наразі націонал ... Читати далі »

Перегляди 428 | Дата: 30.05.2016