Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Березень » 21

З 18 по 20 березня на стадіоні Вінницької школи № 35 відбувся турнір з футболу серед юнаків до 11 років «Подільський пролісок». Змагання пройшли за підтримки обласної федерації футболу і ВОДЮСШ Блохіна та Бєланова.

Господарів представляли команди «Прем’єр-Нива» і ВОДЮСШ Блохіна та Бєланова. Проти них змагалися колективи Житомира, Бердичева, Києва і Білої Церкви.

Обидві вінницькі команди посіли перші місця в своїх підгрупах і вийшли в півфінал. Основна частина обох цих матчів завершилася з рахунком 1:1. В серії пенальті  «Прем’єр-Нива» здолала київський «Арсенал» – 4:3, а ВОДЮСШ Блохіна та Бєланова програла з рахунком 2:3 «Поліссю» (Житомир).   

У напруженому фіналі турніру «Полісся» переграло «Прем’єр-Ниву» (тренер – Олег Шумовицький) – 1:0. А в поєдинку за третє місце ВОДЮСШ Блохіна та Бєланова (тренер – Олексій Рябцев і Сергій Заєць) з рахунком 2:0 здолала київський «Арсенал».

– Всі чотири команди, які дійшли до півфіналу, приблизно рівні за силами, одного рівня. Про це свідчить те, що основна частина піфіналів завершилася внічию, і переможці в них були визначені тільки в серії пенальті, – прокоментував директор ВОДЮСШ Блохіна та Бєланова Ігор Коваль.       

Команди-призери отримали Кубки, медалі, грамоти і торти.  Нагородили й кр ... Читати далі »

Перегляди 303 | Дата: 21.03.2016

В ексклюзивному інтерв'ю інформаційному партнеру ПФЛ сайту sportarena.com президент Ліги Сергій Макаров розповів про атестацію потенційних новачків чемпіонату України, стан боржників і проблемних клубів, новий формат УПЛ та можливі варіанти проведення турнірів ПФЛ.

 

Потенційні новачки

- Хороші шанси отримати професіональний статус мають шість-сім клубів. ФСК «Львів» і «Агробізнес» (Ромни) зійшли з дистанції. Є клуби, що з різних причин знизили активність у проходженні процедури атестації. Краще інших у цьому складному процесі проявляють себе «Рух» (Винники, Львівської області), «Балкани» (с. Зоря, Саратського району, Одеської області), «Жемчужина» (Одеса), «Россо-Неро» (Запоріжжя), «Нива-В» (Вінниця), «Поділля» (Хмельницький) та «Кривбас» (Кривий Ріг). Подібний стан справ співпадає з нашим баченням: ми не женемося за кількістю, але розраховуємо на те, що процедуру успішно пройдуть як мінімум шість-вісім з 14 потенційних новачків. Саме для такого якісного відбору в ФФУ і впроваджено процедуру атестації.

 

Приклад «Вересу»

– Ми можемо назвати позитивним приклад рівненського «Вересу» – клуб розвивається, відмінно працює з глядачами, робить кроки з реконструкції стадіону. Звичайно, ми знаємо ситуацію, що клуб оминув звичну процедуру отримання статусу професіонального клубу, ... Читати далі »

Перегляди 255 | Дата: 21.03.2016