Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Березень » 01

Олексій Сайда виграв зональний чемпіонат України, а Іван Юренко став призером країни серед молоді

 

В сусідніх з Вінницькою областях одночасно фінішували два престижні змагання з аматорського боксу. У Хмельницькому відбувся чемпіонат України серед молоді, а у Бердичеві (Житомирська область) пройшов зональний чемпіонат України серед юніорів.

 

Бригада наставників

Два вихованці Вінницької школи вищої спортивної майстерності і освітянського спорттовариства вибороли там престижні медалі. Зокрема, суперважковик (понад 91 кг) Іван Юренко став бронзовим призером серед молоді. А представник першої важкої ваги (до 80 кг) Олексій Сайда виборов «золото» і здобув путівку на фінальний етап чемпіонату країни. Цих спортсменів готувала ціла бригада наставників: заслужений тренер України Віктор Січкарук, старший тренер збірної України серед чоловіків до 22 років Сергій Глущенко, Олександр Вацек і Федір Фріз.     

– Олексій торік був фіналістом чемпіонату країни, а цього року ми вже розраховуємо на його чемпіонство. Іван протягом останніх років незмінно був призером України. На жаль, поки йому не вдається стати чемпіоном країни. Іван Юренко вже останній рік виступає на рівні молоді і незабаром почне змагатися проти чоловіків. Зробити плавний перехід допомагає збірна України до 22 років, – прокоментував Сергій Глущенко.

 

Страху немає

18-річний І ... Читати далі »

Перегляди 441 | Дата: 01.03.2016

29 лютого, у Вінниці відбулася прес-конференція щодо відродження професійного футбольного клубу. Йшлося, що нова команда, яку заявляють до другої ліги чемпіонату країни, отримала назву «Нива-В».  Наразі вона проходить процес атестації в Професійній футбольній лізі України.

 

Президент ФК «Вінниця» взяв паузу

На заході були присутні члени робочої групи з відродження професійного футболу: почесний президент ПФК «Нива-В» Василь Вовк;  віце-президент ПФК «Нива» Вадим  Кудіяров; голова Вінницької обласної федерації футболу і голова робочої групи по створенню ПФК Ігор Гатаулін; члени правління ПФК Сергій Татусяк і Роман Аксельрод; радник Вінницького міського голови, перший віце-президент Вінницької обласної федерації футболу Семен Ханук; начальник управління фізичної культури та спорту Вінницької ОДА Сергій Чернявський, голова спорткомітету Вінницької міської ради Сергій Краєвський.

Гарна компанія, яка налаштовувала на оптимізм. Бракувало тільки президента ФК «Вінниця» і Вінницької міської федерації футболу Дмитра Руденка. Як повідомили на прес-конференції, він взяв паузу у процесі запланованого об’єднання з «Нивою». Проте учасники робочої групи сподіваються на повернення пана Руденка до об’єднального процесу задля утворення у Вінниці єдиної потужної команди майстрів, як було заплановано раніше.   

 

Два ПФК &ndash ... Читати далі »

Перегляди 300 | Дата: 01.03.2016