Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Листопад » 29 » Володимир Кличко втратив чемпіонські титули
12:04
Володимир Кличко втратив чемпіонські титули

Українець поступився британцю Тайсону Ф'юрі за очками

Володимир Кличко поступився вперше з 2004 року. В поєдинку проти Тайсона Ф'юрі, який українець не виграв, але ніяк і не програв, судді виставили досить дивні 115:112, 115:112, 116:111 на користь претендента. Бій відбувся у німецькому Дюссельдорфі.

В звичному брудному стилі

Британець, який перед поєдинком в усіх інтерв'ю обіцяв нокаутувати українця, провів поєдинок  дуже грамотно Він не ліз у бійку, а спокійно працював другим номером, намагаючись упіймати чемпіона на контратаці за рахунок своєї швидкості. При цьому варто відзначити роботу британця на ногах, який добре переміщався і не давав Володимиру діяти в звичному ритмі.

Тайсон Ф'юрі не дав українцеві використовувати свою головну зброю - джеби. Також у Кличка не виходило працювати правою і підключати свій лівий боковий. Тайсон на кожну атаку українця намагався відповісти своїм ударом, після чого розривав дистанцію.

При цьому британець постійно провокував нашого боксера, опускав руки, щось базікав. Також претендент діяв у звичному для себе брудному стилі, б'ючи суперника по потилиці, і опускаючи низько голову під час клінчів, що вилилося у дві січки на обличчі Володимира.

Володимир був впевнений у перемозі

Першу половину бою Ф'юрі провів другим номером, а в другій трохи додав у активності. Однак шукати нокауту британець пішов лише в останніх двох раундах. І лише тоді Володимиру вдалося декілька разів непогано влучити по суперникові, який почав відкриватися. Але Кличко в кінцівці вже настільки втомився, що нокаутувати свого опонента не зміг.

Під час оголошення Майклом Баффером результату бою Володимир був впевнений у своїй перемозі. Проте ринг-анонсер назвав інше прізвище тріумфатора. Сам же Тайсон Ф'юрі був трохи здивований такому результату.

Відверто кажучи, поєдинок вийшов нічийним. А за такого розвитку подій в боксі перемогу віддають чемпіону. Проте судді вирішили віддати її більш молодому британцеві, причому навіть не розділеним рішенням. А рахунок, який був виставлений на суддівських картках, трохи не відповідає тому, що відбулося в ринзі. І це при тому, що з Ф'юрі за брудну роботу було знято очко.

Швидше за все, в угоді між боксерами був прописаний пункт про реванш. Тому існує велика ймовірність, що протистояння «Кличко - Ф'юрі» продовжиться.

Статистика ударів

Згідно неофіційній статистиці ударів від компанії «CompuBox», у бою з Ф`юрі Володимир Кличко показав найнижчу ефективність в атаці за усю свою професійну кар'єру. За увесь бій він викинув всього 231 удар, а потрапив взагалі катастрофічно мало – 52 удари (коефіцієнт ефективності – 22,5). Причому його жахлива статистика стосується як джеба, так і силового удару – з 162 джебів Володимира досягли свої мети всього 34 (а з 69 силових – лише 18 (26,1 %)

Що стосується Тайсона Ф`юрі, то ефективність його дій в атаці є ненабагато вищою. Але він хоч би перемагає за рахунок активності – з 169 його джебів мети досягли 38 (22,5% а з 132 силових ударів – 48 (23, 8 %). В цілому Ф`юрі викинув за бій 371 удар, точним з яких виявилося 86.

Коментарі

Президент України Петро Порошенко підтримав Володимира Кличка. Одразу після завершення поєдинку на офіційній сторінці у «Фейсбук» він подякував нашому боксеру за боротьбу з Ф’юрі.

Віталій Кличко прокоментував поразку Володимира таким чином:

– Ф`юрі був трохи кращим. Ми повинні проаналізувати його, але Володимир повернеться набагато сильнішим. Брат чекав занадто довго. Ми повинні були бути активними, більше ризикувати. Тайсон просто хороший боксер. Він має неортодоксальний стиль, а Володимир не зробив свою «домашню роботу».

– Я був добре підготовленим. Тайсон був дуже швидким і енергійним. Ніколи не думав, що він може зробити це. Я відчував, що мені вистачало швидкості і не знайшов правильну дистанцію.

Це також було пов'язано з його досяжністю. Я не так багато працював. Я знав, що був позаду, але у мене не було рецепту. Насправді, я відчував у собі сили, але не міг знайти правильний ключ. Тим не менш, є матч-реванш, – наголошує Володимир Кличко.

– Я дуже щасливий, що переміг, оскільки до останніх секунд не був упевнений в цьому. Особливо через останні два раунди. Але я переміг. І тепер не можу повірити в те, що моя мрія здійснилась, – пишається Тайсон Ф`юрі.

 

Переглядів: 384
2 Володимир  
0
Кличко з самого початеу не знав "Що робити з бритаецем". Я дивився це бій по ТБ. Завдяки постійним рухам він не давав можливості кличку наносити потужні удари. Та й і Кличко виглядав дещо стомленим і не в кінці боя, а одразу.
ВСЕ ОДНО З ТАКИМ БОКСОМ, ЯК У ФЮРІ, ЧЕМПІОНОМ НЕ МАЮТЬ СТАНОВИТИСЯ БОКСЕРИ. СПРАВЕДЛИВИМ БУЛО Б ОГОЛОШЕННЯ НІЧИЄЇ І ЗБЕРЕЖЕННЯ ЧЕМПІОНСТВА КЛИЧ

1 Роман Вінниччанин 29  
0
Якщо бути відвертим то Тайсон заслужив цю перемогу - тому що він був більш мотивований, напористий і рішучий та й точних влучань у нього якщо не набагато більше аніж у Кличка та все ж більше. Фюрі нетільки талановитий актор, клоун і співак а виявляється ще й класний боксер.

Ім`я *:
Email *:
Код *: