Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Березень » 31 » Визначені фіналісти "Весняного кубка Ниви"
09:20
Визначені фіналісти "Весняного кубка Ниви"

Розпочнемо наш огляд з матчів за 17-24 місця. Тут між собою зустрілись колективи, що посіли у своїх групах п’яте та шосте місце. Серед цих колективів визначились два найсильніших колективи, які завтра поміряються силами між собою у матчі на 17-те місце. Це “Кремінь” з Кременчука та “Блохіна та Бєланова” з Вінниці. Гості з Полтавської області у першому матчі ігрового дня здолали київську “Столицю” 0:2, а згодом з ідентичним рахунком взяли гору над “Азовсталю” з Маріуполя. Їх суперники були менш результативними. Вінничани спочатку мінімально перемогли ДЮФК “Чорноморець” з Одеси - 1:0, а у другому матчі суботнього ігрового дня стали вправнішими при виконанні серії післяматчевих пенальті у матчі з київським “Чемпіоном”.

Йдемо далі до стикових матчів за 9-16 місця. Тут яскравим лідером є “Маріуполь” з однойменного міста. У першому стиковому матчі вони були сильнішими за “Політехніку” з Румунії - 1:0, а путівку до так званого фіналу за 9 місце здобули у матчі ще з одною закордонною командою: “Дачия” з міста Кишинів. На цей раз рахунок матчу “горів” після фінального свистка на позначках 2:0 на їх користь.

Їх суперником у недільному протистоянні стане “ДЮСШ-11 Чорноморець”. Одесити, що не потрапили до 1\4 фіналу лише за додатковими показниками, показують гідну гру у стикових матчах. Сьогодні вони спочатку декласували сумську “Барсу” 0:4, а згодом мінімально перемогли “Тампу” з Румунії з мінімальним рахунком 0:1.

Перейдемо до головних футбольних баталій четвертого ігрового дня. Вісім колективів, що посіли перше та друге місце у своїх відбіркових групах змагались за путівку до головного матчу турніру. У першому чвертьфіналі господарі турніру “Прем’єр-Нива” з Вінниці завдяки єдиному пропущеному м’ячеві від “Прикарпаття” з Івано-Франківська, пропустило саме їх до півфінального поєдинку.

У паралельному матчі “Металіст 1925” зустрічався з “Металургом” з Запоріжжя. Господарі показали чудову комбінаційну гру впродовж ігрового часу, але втілити її у забиті м’ячі не змогли. Як наслідок, футбольна лотерея у вигляді серії післяматчевих пенальті. На жаль, для харків’ян голкіпер запоріжан цього дня був на висоті та зумів двічі відбити удари з одинадцятиметрової точки, цим самим зробити суттєвий внесок у підсумкову перемогу своєї команди.

Ще один матч 1\4 фіналу став справжньою окрасою турніру. У ньому зустрілись донецький “Шахтар” та одеський “Чорноморець”. Попри перевагу одеситів на початку зустрічі, донеччани змінили хід поєдинку та завдяки двом голам у другій половині зустрічі забезпечили собі місце у півфінальному матчі.

Саме суперник донецького “Шахтаря” визначався в останньому матчі чвертьфіналів, де “Зміна” з Києва зійшлась на футбольному полі з колективом з західної України: ФК “Львів”. Попри ряд гольових нагод відзначитись командам не вдалось: основний час зустрічі голів не приніс. Таким чином команди опісля змагались у виконанні одинадцятиметрових ударів. Тут нерви були міцнішими у гравців з Києва, що реалізувавши на один більше пенальті, здобувши путівку у півфінал.

У матчах 1\2 фіналу команди продемонстрували свої найкращі командні та індивідуальні якості. У матчі між донецьким “Шахтарем” та “Зміною” з Києва, здебільшого володіли ініціативою гості зі східної України, але кияни, що зуміли реалізувати один зі своїх шансів та зберегти свої володіння у недоторканості, вибороли путівку у фінал “Весняного кубка Ниви”! Їх суперниками стане “Прикарпаття” з західного регіону України, які у своєму протистоянні були сильнішими за “Металург” з Запоріжжя, який вони обіграли з рахунком 2:0.

Джерело: http://vinfcup.com.ua

 

Переглядів: 272
Ім`я *:
Email *:
Код *: