Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Березень » 19 » Професійний турнір зі змішаних єдиноборств "Road to WWFC" збере у Вінниці бійців чотирьох країн
18:58
Професійний турнір зі змішаних єдиноборств "Road to WWFC" збере у Вінниці бійців чотирьох країн

Змішані єдиноборства (ММА) – один з найпопулярніших видів спорту на планеті. Торік у Вінниці провели перший турнір із серії "Road to WWFC". Він викликав великий інтерес вболівальників і зібрав аншлаг у залі.
Тому не дивно, що ідея прижилася. І наприкінці березня у місті над Бугом за підтримки  Голови Вінницької ОДА Валерія Коровія, Вінницької міської ради та численних партнерів відбудеться другий професійний міжнародний турнір зі змішаних єдиноборств. Це буде одна з основних спортивних подій року. Учасниками змагання стануть провідні бійці з різних регіонів України, Молдови, Чечні та Азербайджану.   
-В рамках турніру відбудеться 12 рейтингових поєдинків у різних вагових категоріях. А також бій за пояс претендента "Road to WWFC"  (у ваговій категорії до 84 кг). Він дає можливість спортсмену далі поборотися за титул чемпіона світу, – відкриває секрети офіційний регіональний представник Міжнародної бійцівської ліги WWFC, депутат Вінницької міської ради Вадим Кудіяров.
Серед учасників другого професійного міжнародного турніру зі змішаних єдиноборств буде низка вінничан.
-Це чемпіони і призери чемпіонатів України з фрі-файту, ММА, годзюрю-карате, ушу-саньда тощо. Після першого турніру  зі змішаних єдиноборств у Вінниці чимало наших провідних  спортсменів вдало виступали на професійному рівні. В тому числі – і в системі турнірів  WWFC, MMA Pro, PFU та інших престижних міжнародних організацій. Також у вінницьких бійців є чудові результати серед аматорів. Приміром, наші земляки нещодавно стали чемпіонами України з фрі-файту – коментує  Вадим Кудіяров.   
Турнір "Road to WWFC"  пройде у спорткомплексі «Нокаут» 31 березня. Початок – о 20.00.  Прихильникам єдиноборств можна порадити придбавати квитки заздалегідь. Адже кількість місць у глядацькому залі доволі обмежена. До речі, 30 березня у ТРЦ «Скай-парк» відбудеться церемонія зважування всіх учасників турніру. Її зможуть відвідати всі охочі.  
-Проведення такого престижного змагання позитивно впливає на спортивний імідж міста і слугує пропагандою здорового способу життя. А також дає можливість вінницьким бійцям потрапити до міжнародного професійного рейтингу, – наголошує Вадим Кудіяров.    

Переглядів: 377
Ім`я *:
Email *:
Код *: