Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Листопад » 25 » «Порту» - «Динамо» - 0:2. Повелителі драконів
09:03
«Порту» - «Динамо» - 0:2. Повелителі драконів

Київське Динамо здобуло впевнену перемогу над Порту на Драгау, і зробило величезний крок до виходу в плей-офф Ліги чемпіонів, передає «Чемпіон».

Команда Реброва практично у всіх компонентах переграла свого суперника, а тому заслужено перервала безпрограшну серію драконів, яка тривала з квітня, коли португальці поступилися Баварії.

Порту з перших хвилин спробував нав'язати суперникам свою гру, проте Динамо відповіло тим, про що напередодні говорив Ребров, а саме використало проблеми і слабкі сторони, які є в грі суперника.

Кияни включили такий високий пресинг, з яким португальці практично не могли підійти до воріт Шовковського. При цьому, кияни активно використовували фланги в атаці, а в кількості ударів перевершили суперника майже вдвічі.

Відкривати рахунок підопічні Реброва мали вже на 30-й хвилині, коли Гармаш влучив у стійку, а Мораес з двох метрів на добиванні зіграв невдало. Проте, футбольний бог дуже швидко повернув цей "боржок" киянам у вигляді пенальті.

Рибалку на лінії штрафного збивав Імбула, і суддя вказав на "точку". Виконувати пенальті взявся Ярмоленко, який перехитрив Касільяса, відправивши м'яч точно по центру. При цьому, після забитого м'яча Динамо не сіло на своїй половині, а продовжило грати в такому ж ключі.

В другій половині малюнок гри не змінився. Порту намагався атакувати, але в обороні кияни зіграли настільки ж класно, як і в атаці, а тому особливо багато роботи у Шовковського не було.

Звичайно, сказати що дракони взагалі нічого не створили не можна (згадати хоча б момент на останніх хвилинах, коли м'яч влучив у каркас воріт), однак, реалізація у португальців сьогодні шкутильгала на обидві ноги.

Ну а Динамо зусиллями Гонасалеса забило другий, і мало всі можливості відправити третій м'яч у сітку воріт суперника. Виграючи 2:0, Динамо не грало по результату, а продовжило з останніх сил йти на володіння Касільяса.

У підсумку, кияни здобули перемогу, яку з усією впевненістю можна назвати тренерською. Тепер Динамо потрібно готуватися до останньої гри з Маккабі, яку команді Реброва обов'язково треба виграти, щоб вперше з часів Лобановського вийти до плей-офф найпрестижнішого євротурніру.

 

Технічні дані  

24 листопада 2015, 21:45, Португалія, Порту, стадіон Драгау

Арбітр: Карлос Веласко Карбальо

Асистенти: Роберто Алонсо, Хуан Юсте

Четвертий арбітр: Анхель Невадо Родрігес

Додаткові асистенти: Хесус Хіль Мансано, Калос дель Серро (усі - Іспанія)

 

Склади команд

«Порту»: 12. Касільяс, 2. Перейра, 3. Мартінс Інді, 5. Маркано, 21. Лаюн, 6. Рубен Невеш, 8. Браімі, 22. Данілу, 25. Імбула, 9. Абубакар, 11. Тельо

Запасні: 1. Елтон, 15. Евандро, 16. Еррера, 17. Корона Хесус, 20. Андре, 10. Освальдо, 23. Буено

Головний тренер: Хулен Лопетегі 

 

«Динамо»: 1. Шовковський, 2. Даніло Сілва, 5. Антунеш, 6. Драгович, 34. Хачеріді, 16. Сидорчук, 17. Рибалка, 19. Гармаш, 10. Ярмоленко, 11. Мораес, 25. Гонсалес

Запасні: 23. Рибка, 4. Велозу, 8. Петрович, 29. Буяльський, 90. Беланда, 20. Гусєв, 91. Теодорчик

Головний тренер: Сергій Ребров

Голи. 0:1 - Ярмоленко (34, пен), 0:2 - Гонсалес (65)


Переглядів: 279
2 Володимир  
0
Перелом у мвтчі стався після неочікуваного призначення пенальті. Я дивився по телебаченню гру і чітко було видно, що порушеня було навіть за декілько сантіметрів від лінії каного майданчика. Та й в статті про це вказано. Ну, а все інше правильно. В цілому, молодці "динамівці"

1 Роман Вінниччанин 29  
0
Відверто кажучи не очікував такого результату від київського Динамо. А Порту примудрився з комфортної переваги над усіма в групі поставити себе в дуже незручне становище, адже у випадку дуже ймовірної перемоги в останньому турі Динамо над Маккабі португальцям вже потрібно буде перемагати Челсі, адже нічия їх в такому випадку вже не влащтовуватиме, а кияни у випадку нічиєї у Лондоні та своєї перемоги над Маккабі зможу зайняти навіть 1 місце адже тоді у 3 команд в групі буде по 11 очків а за особистими показниками серед цим 3 команд Динамо буде першим.

Ім`я *:
Email *:
Код *: