Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Листопад » 17 » Передматчеві коментарі Фоменка і Катанця
08:50
Передматчеві коментарі Фоменка і Катанця

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко на передматчевій прес-конференції прокоментував майбутній матч плей-офф до ЧЄ-2016 зі Словенією і заявив, що в команді поки немає травмованих гравців.

– Я хочу сказати, що у Львові була зовсім інша гра. Ми поки Словенію не вивчали після цієї гри. Доживемо до завтра подивимося. Справа в тому, що до гри ще доба і все буде залежати від здоров`я футболістів. Ще будуть індивідуальні розмови з гравцями. Поки усі наші гравці здорові, - сказав він.

– Команда добре готується, хлопці, які грали у Львові, вже тут пішли в сауну. Було добре відновлення. Поки немає ніяких скарг на відновлення. Після Львова найголовніше було відновити гравців, а про тактику будемо говорити завтра. Що стосується збірної Словенії, то наші гравці мають повну інформацію по цій збірній. Буде план на гру і вже від них залежить, як вони його виконають. З 1999 року коли грали зі Словенією, у нас вже нікого не залишилося. Футбол за цей час дуже змінився. Той матч - це вже історія. Гравці, які нині грають повинні змінювати історію, - цитує Фоменка кореспондент «Чемпіона» в Мариборі.

Збірна Словенії знає, що треба зробити для виходу до фінальної частини Євро-2016. Про це заявив тренер команди Сречко Катанец.

– Всі наші футболісти в порядку, і це дуже важливо. Є невеликі проблеми, але в цілому нічого особливого. Попереду у нас гра, і ми знаємо, що повинні робити, щоб потрапити на чемпіонат Європи. Я переконаний, що це можливо, якщо ми на сто відсотків продемонструємо свої можливості, - сказав він.

– Звичайно, в України є перевага після першого матчу. І тим хто розбирається у футболі ясно, що досягти нашої мети буде непросто, але не неможливо. У Львові ми контролювали гру, але були недостатньо агресивні і не забивали з хороших позицій. Але в Маріборі ми добре попрацювали і знаємо, як поєднувати агресію і холоднокровність, - цитує наставника Dynamo.kiev.ua.


Переглядів: 310
3 Володимир  
0
Вважаю перематчеві прес - конференції непотрібними. Козирі викладати не можна, а інші слова не мають конкретної сили.

2 Роман Вінниччанин 29  
0
Україна йти вперед не буде її це просто не потрібно. Гадаю результат 0:0 цілком буде прийнятним для нашої збірної, хоча для більшої впевненості не завадило б забити словенцям бодай один гол і бажано це зробити першими тоді Євро навряд чи кудись втече від України.

1 skniva  
0
Украина победит - 1:0

Ім`я *:
Email *:
Код *: