Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Листопад » 15 » Очільники «Ниви» оцінили сезон
17:29
Очільники «Ниви» оцінили сезон

Вінницька «Нива» завершила виступи в 2015 році. Вона дійшла до фіналу Кубка міста з футболу, потрапила до фінальної частини чемпіонату Вінниці (5-е місце) і дебютувала у вищій лізі чемпіонату області (6-е поточне місце серед 10-и команд). Окрім того, керівництво «Ниви» днями подало заявку на проходження атестації участь у другій професійній лізі чемпіонату України наступного сезону.

Чи є ці спортивні і організаційні результати вдалими? Напевно так, адже «Нива» лише восени створювалася з провідних вихованців місцевих спортшкіл, а середній вік її гравців – 19 років.

Детально підсумки сезону оцінили керівники «Ниви». Вони також поділилися подальшими планами ФК.

– Ми не ставили перед гравцями завдання посісти якесь місце чи набрати певну кількість очок в одному з турнірів. На тому етапі для нас важливішою була селекційна робота. Зокрема, ми підбирали кращих випускників місцевих ДЮСШ (1995 – 1998 р.н.), які в перспективі могли б заграти на професійному рівні. Було дуже важливо пропусти їх через жорна змагань міського і обласного чемпіонатів. Тепер на перший план виходить визначення статусу команди, це питання вже до керівників клубу і місцевої влади. «Нива» приблизно місяць відпочиватиме, після чого повертається до навчально-тренувального процесу, – розповів головний тренер «Ниви» Володимир Рева. 

Президент «Ниви» Вадим Кудіяров подякував гравцям, тренерам, організаторам і журналістам за підтримку.

– До команди ми зібрали вихованців ДЮСШ, яким по 19 – 20 років. Вони показали непогані результати, зважаючи на непростий перехід з юнацького в дорослий футбол. Участь талановитих юнаків у міських і обласних змаганнях слугує гарною обкаткою. В подальшому «Нива» братиме участь у чемпіонаті України серед аматорів, що є обов’язковою умовою на проходження атестації до другої професійної ліги, – сказав Вадим Кудіяров.

На професійному рівні «Нива» планує стартувати в сезоні 2016/2017 років.

– Остаточна заявка до другої ліги буде подана в червні. Перед виходом на всеукраїнський рівень ми будемо підсилювати склад, з нинішньої команди мають залишитися 5 – 6 виконавців. Цим питанням має займатися тренерський штаб на чолі з Володимиром Ревою. Для участі в другій лізі необхідно виконати низку обов’язкових умов: наявність стадіону, тренувальної бази, власної ДЮСШ, тренера з ліцензією і відповідною господарської діяльності клубу. Все це ми можемо продемонструвати. Сподіваємося на виконання обіцянок щодо підтримки і реанімації «Ниви» на рівні майстрів з боку обласної влади. Зокрема, щодо мотивування і залучення до фінансування футболу бізнесменів, – додав Вадим Кудіяров.              


Переглядів: 378
2 Володимир  
0
За результатами минулого сезону для участі у професійній лізі необхідне практично повне переформатування команди, або по - справжньому стрімкий зріст у майстерності молодих гравців.
Будемо вважати виступи команди у минулому сезоні, як кажуть військові, - розвідкою боєм.

1 Роман Вінниччанин 29  
0
Дуже хотілось аби якомога більше талановитих молодих гравців з нинішньої Ниви були задіяні тренерським штабом на наступний сезон вже у 2 професійній лізі. Зрозуміло, що підсилюватись просто необхідно щоб виглядати на рівні інших професійних команд конкурентноспроможними, але дуже добре коли в команді грають свої вінницькі вихованці в яких більше патріотизму та любові до свого рідного міста та рідної команди відповідно й бажання боротись до останніх сил за позитивний результат знано більше.

Я ж в свою чергу хочу побажати молодій амбітній моїй улюбленій Вінницькій Ниві завжди влучати у девятку та ніколи не потрапляти в офсайд. Нехай Вам щастить !!!!

Ім`я *:
Email *:
Код *: