Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Травень » 15 » «Нива-В» провела «Зірковий урок футболу» для молодшколасників школи № 21
08:26
«Нива-В» провела «Зірковий урок футболу» для молодшколасників школи № 21

Цього тижня «Нива-В» пропускає тур (через непарну кількість команд в Другій лізі). Під час паузи вона провела "Зірковий урок футболу" (в рамках проекту ПФЛ України) у Вінницькій школі № 21. На базі стадіону цього навчального закладу працює футбольне відділення ДЮСШ «Темп», тож десятки учнів добре обізнані з грою № 1.
– За останні 20 років футбольна збірна нашої школи є найтитулованішою в місті. Недарма її випускники грають у відомих клубах Польщі та України, – сказав вчитель ДЮСШ «Темп» і вчитель фізичного виховання школи № 21 Дмитро Малиновський.   
На захід завітала «Нива-В» практично в повному зірковому складі, на чолі з почесним президентом Василем Вовком, старшим тренером Юрієм Солов’єнком і капітаном Колінсом Нгахою. Урок футболу зібрав близько 200 учнів 21-ї школи молодшого шкільного віку (та інших мешканців мікрорайону). Відкрив спортивне свято директор школи № 21 Андрій Космина.
– Вдячні, що «Зірковий урок футболу» у Вінниці починається саме з нашої школи. Починаючи з 2003 року, на міських шкільних спартакіадах, вона п’ять разів перемагала, двічі була срібним призером і тричі – бронзовим. Ще ми були срібним призером турніру до «Євро-2012», – сказав Андрій Космина. – До речі, в нашій школі в футбол залюбки грають не лише хлопці, але й дівчата – в першу чергу молодшого шкільного віку.     
Пан Вовк вручив колективу школи комплект з п’яти футбольних м’ячів та фірмову футболку «Ниви-В» з автографами всіх гравців. Також кожен учасник спортивного свята отримав квиток на найближчий матч «Ниви-В» – з «Арсеналом-Київщиною».
– Велика подяка ФФУ і ПФЛ від «Ниви-В», керівництва школи, дітей і батьків за підтримку "Зіркового уроку футболу". Думаю, що тепер будемо проводити такі заходи регулярно, – зазначив Василь Вовк. –  Згадую, як сам в юності грав в футбол. В нашому невеличкому селі на Шаргородщині були три команди, які боролися за першість. Це було настільки захоплююче, що за нашими баталіями приходили спостерігати батьки. Це була чесна боротьба, принципів якої дотримується єдиний професійний футбольний клуб Вінниччини «Нива-В».     
Далі почалося найцікавіше для малечі – нивівці розбилися на пари, які проводили з 10-а класами різноманітні конкурси і майстер-класи. В деяких з них взяли участь й педагоги! Найкращі учасники свята отримали в подарунок спортивні сумки, рюкзаки, кепки, пляшки напою «Живчик» та зошити. На завершення – фото на згадку і роздача автографів.
Діти отримали масу задоволення, адже чимало з них займаються грою № 1.
– Мені сподобалося, що до нас приїхали професійні футболісти. Вони показали багато цікавих прийомів, – сказав 3-класник Женя Клименко.   
– Я почав займатися футболом в шість років. Хочу бути схожім на Ліонеля Мессі, а грати за «Шахтар» або «Ниву-В», – поділився 2-класник Саша Лебідь.

Довідка
Технічним партнером свята виступають ТМ JAKO, що дарує школам фірмові м`ячі, «Живчик», «Школярик» та «Gera». В другому сезоні "Зіркові уроки футболу" охоплять 30 міст та містечок України за участі більш, ніж 1000 дітей. "Зіркові уроки футболу" - всеукраїнський партнерський проект ПФЛ та партнерів, що має допомогти дітям краще пізнати футбол та його цінності, сприяти розвитку фізичних здібностей, активізувати роботу з вболівальниками, підвищити інтерес до клубів ПФЛ, а футболістам – отримати заряд підтримки та натхнення від наймолодших шанувальників.

Переглядів: 277
Ім`я *:
Email *:
Код *: