Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Квітень » 10 » «Нива-В» не втримала перемогу проти ФК «Вінниця» (ФОТО, ВІДЕО)
09:25
«Нива-В» не втримала перемогу проти ФК «Вінниця» (ФОТО, ВІДЕО)

Вчора, 9 квітня, на СК «Нива» відбувся принциповий поєдинок у рамках 10-го туру чемпіонату області між «Нивою-В» і ФК «Вінниця».

Обєднання не відбулося

Обидві команди незабаром  гратимуть в чемпіонаті України серед аматорів. Окрім того, обласною федерацією футболу було заплановане об’єднання цих двох найсильніших клубів міста над Бугом задля виступу спільної команди в професійній другій лізі чемпіонату України з футболу. Вона отримала назву «Нива-В», її почесним  президентом став Василь Вовк. Але поки процес об’єднання загальмувався: ФК «Вінниця» призупинив участь у ньому, а нивівці самотужки готуються до поновлення на рівні майстрів.

Всі ці моменти додавали поєдинку принциповості. Не дивно, що на нього завітали близько 350 глядачів, що чимало для аматорської гри рівня чемпіонату області. Серед глядачів можна було помітити генерал-майора Василя Вовка, голову обласної федерації футболу Ігоря Гатаулліна, голову обласної ради спорттовариства «Колос» Сергія Татусяка (всі – члени робочої групи з відродження вінницького футболу) та інших відомих особистостей.

Яскравості матчу додавали невгамовні нивівські ультрас. Вони ані хвилини не сиділи не місці: співали, танцювали, гаслами підтримували рідну команду. А на фініші поєдинку фани влаштували традиційне фаєр-шоу. Причому так надиміли, що арбітри навіть були вимушені на кілька хвилин переривати гру.

Чия нічия?

«Нива-В» (головний тренер – Володимир Рева) вийшла на поєдинок в такому складі: Сослюк(в), Бондарчук, Малахов, Циганков (к), Борячук, Коломієць, Онищук, Кучер, Сімчук, Пилипенко, Яськов. ФК «Вінниця» (головний тренер – Сергій Руденко) виставила такий стартовий склад: Карабін (в), Пилипенко, Попов, Когут, Костюк, Савчук, Заводян (к), Васалатій, Турчинський, Браславський, Маду Олісаємеко.

Старт залишився за командою Василя Вовка і Вадима Кудіярова. На 17-й хвилині Юрій Онищук подав кутовий. А гравець «Ниви-В» Сергій Коломієць вистрибнув в карному майданчику і головою поклав м’яча в кут воріт. 1:0!

В першому таймі воротарю ФК «Вінниця» Івану Карабіну, кращому голкіперу області останніх двох років, доводилося багато працювати. Він тричі рятував свою команду після виходів віч-на-віч.

Після перерви гарний шанс зрівняти рахунок втратив легіонер «містян» Маду Олісаємеко. Все ж на фініші матчу команді Дмитра і Сергія Руденків це вдалося – після несподіваної помилки капітана «Ниви-В» Андрія Циганкова. М’яч дістався «містянину» Андрію Хрищенюку, який вийшов на заміну. Він вдало пробив метрів з 10-и в дальній кут. 1:1!

Підсилення для другої ліги

– Гра виявилися приблизно рівною, цікавою і захоплюючою. В першому таймі перевагою володіли нивівці, в другому – поєдинок вирівнявся. Тому результат матчу є закономірним. За «Ниву-В» грають більш молоді хлопці, ФК «Вінниця» – більш досвідчений колектив. Безумовно, для виступів у другій лізі нивівську команду необхідно зміцнювати сильними футболістами, – прокоментував Ігор Гатауллін.

Віце-президент «Ниви-В» Вадим Кудіяров розповів, що незабаром буде створено фан-клуб ФК, який забезпечуватиме належну підтримку команди. Він також повідомив, що клуб укладатиме професійні контракти з новими сильними футболістами.

– Поки що багато цікавих нам футболістів не можуть грати за «Ниву-В» в зв’язку з тим, що вони поки дограють сезон у своїх клубах. Треба почекати завершення офіційних змагань (обласних і всеукраїнських), – сказав Вадим Кудіяров.        

Переглядів: 330
2 Володимир  
0
ВАЖЛИВИЙ ПРИНЦИПОВИЙ МАТЧ ФЛАГМАНІВ ФУТБОЛУ ВІННИЦІ І ОБЛАСТІ, ЯКИЙ ПОКАЗАВ, ХТО З ФУТБОЛІСТІВ ЧОГО ВАРТИЙ. і ДОБРЕ, ЩО БУЛИ ПОСАДОВЦІ, ЩО ТЯГНУТЬ ВІННИЦЬКИЙ ФУТБОЛ У ПРОФЕСІЙНУ ЛІГУ.

1 Роман Вінничанин 29  
0
Грали на рівних - нічийним получився й рахунок 1:1. Хоча звісно було б непогано втримати бодай 1:0 і отримати 3 очки в таблицю, однак мабудь головне зараз це ігрова практика з можливістю зрозуміти для тренерського штабу хто є хто і з ким в подальшому можна працювати, а з ким потрібно розпрощатись і підсилитись більш майстернішими виконавцями для участі в ПФЛ.

Ім`я *:
Email *:
Код *: