Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Червень » 6 » На зустрічі із вболівальниками йшлося про майбутнє «Ниви»
08:56
На зустрічі із вболівальниками йшлося про майбутнє «Ниви»

На зустріч із вболівальниками прибули почесний президент «Ниви» Василь Вовк, віце-президент Вадим Кудіяров, головний тренер Денис Колчін, представники адміністрації та гравців. Конференц-зал готелю «Франція» був переповнений. Фанів цікавило багато чого і вони задавали запитання на будь-яку гостру тему.
Василь Вовк подякував за підтримку вболівальникам, місцевій владі, а за гарну працю – гравцям, тренерському штабу і особливо Денису Колчіну. Він також висловив вдячність екс-головному тренеру Володимиру Горілому, екс-спортивному директору Михайлу Куниці, які розпочинали сезон із клубом. Особливу вдячність – автору нової гарної емблеми нашого клубу, вінничанину Андрію Янченку.
Йшлося про те, що у «Ниви» немає жодної заборгованості перед футболістами.
– Водночас ми в боргу перед вболівальниками. Бо прагнемо досягати значно більших успіхів, ніж є зараз, – наголосив Василь Вовк.
Почесний президент «Ниви» прокоментував чутки, що нібито якась серйозна структура хоче взяти клуб на фінансове забезпечення. За його словами, ніяких офіційних пропозицій з цього приводу не надходило. Також пан Вовк вчергове спростував поширену інформацію про нібито причетність вінницьких футболістів до договірних матчів.  
Василь Вовк наголосив, що мріє бачити наш клуб у Прем’єр-лізі. А наразі, за його словами, ми маємо кваліфікованих виконавців рівня першої ліги. Як зауважив пан Вовк, є інвестор, який готовий покривати половину всіх витрат нашого клубу в першій лізі. Але без підтримки міської та обласної влади вижити «Ниві» складно, тому клуб звертатиметься до очільників регіону. Приміром, у Житомирі міська та обласна влада на ПФК загалом виділяють 8 млн. грн. на рік, в Івано-Франківську – 6-8, у Рівному – 12 млн. грн.. А чим Вінниця гірша?!  
– Ми готові наступний сезон грати і у другій лізі. І у першій, якщо займемо вакантне місце замість якогось клубу, що зніметься із розіграшу – зазначив Василь Васильович. – Матчі першої ліги можемо приймати на Центральному міському стадіоні. Центральні, обладнані трибуни там вміщують 7 тисяч вболівальників, а решту можна перекрити.
Вадим Кудіяров розповів, що у вересні плануються урочистості з нагоди 60-річчя вінницького професійного футболу. З цієї нагоди планується товариських поєдинок зірок за підтримки Вінницької ОДА.   
Денис Колчін сказав, що рік був дуже важким, адже йому довелося приймати роботу «на переправі». «Коуч» подякував почесному президенту за приязне ставлення до команди і зауважив, що пан Вовк не вмішується у тренувальний процес. Взагалі, за словами Дениса Колчіна, зараз «Нива» – на підйомі та в гарному психологічному стані. Тому йому дуже хочеться зберегти цей склад колективу.
Представники вболівальницької спільноти Олег Семенов і Віталій Шкурак вручили подарунки кращим гравцям сезону, згідно із голосуванням на сайті. Їх отримали воротар Максим Бабійчук, Вадим Хохлов, Володимир Савошко, Антон Музиченко. Також нагородили вболівальника «Сільвера», який на милицях відкатав з «Нивою» «золотий сезон». Тобто не пропустив жодного матчу, включаючи гостьові!    
Під час відповідей на запитання до гравців вболівальники дізналися багато цікавого. Приміром, про те, як дружні брати Маляренки на тренуваннях стають непоступливими  і «метелять» один одного. Про те, де Володимир Савошко навчився забивати вирішальні м’ячі зі штрафних (ретельно відпрацьовував у Львові на тренуваннях). Про те, чим зараз займається Колінс Нгаха (допомагає вести тренувальний процес).      
– Ми тепер більше, ніж команда. Ми стали однією родиною, – підсумував капітан «Ниви» Ігор Маляренко.

 

Переглядів: 311
Ім`я *:
Email *:
Код *: