Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Листопад » 28 » На конкурсі краси у ВДПУ дівчата дефілювали в образі квітів
22:01
На конкурсі краси у ВДПУ дівчата дефілювали в образі квітів

Сьогодні, 28 листопада, провели конкурс «Міс природничо-географічного факультету» Вінницького державного педагогічного університету. У ньому взяли участь сім красунь, представниці різних груп. Серед них були чотири першокурсниці, решта – студентки третього курсу. Всі вони намагалися виглядати оригінальними і вишуканими.
Учасниці шоу взяли участь у трьох дефіле, причому в одному із них – в образі квітки (троянди, ромашки, лілії тощо.) Під час конкурсу-візитки дівчата розповідали про себе і свої хобі в короткому відео. На конкурсі талантів студентки співали, танцювали і читали вірші. На інтелектуальному конкурсі йшлося щодо правил поведінки на пляжі, у громадському ліфті. А також щодо правил вживання деяких рідкісних продуктів.  
– Приміром, дівчатам ставили запитання, як в гостях правильно їсти червону, чорну і баклажану ікру; із чим вживати омарів і спагеті. Вони мали відповісти, як обирати подарунок для коханого хлопця, як себе поводити на першому побаченні тощо, – каже заступник декану природничо-географічного факультету ВДПУ Тетяна Дабіжук.
Кожна із учасниць була визнана кращою в одній із номінацій. А міс факультету стала третьокурсниця Аліна Пилипенко, яка опановує фах «географія і туризм». Вона отримала шикарну корону і право представити факультет на університетському конкурсі краси.
Аліна Пилипенко отримала найвищі бали за підсумками всіх семи конкурсів. Їх оцінювали сім суддів, серед яких були декан факультету Леонід Стефанков, меценат Борис Максимчук та викладачі.   
Аліна Пилипенко зробила відмінну відеовізитку. У ній вона розповіла про своє захоплення туризмом, про походи разом із групою. На конкурсі талантів вона майстерно станцювала у парі. Красуня №1  факультету спокусливо виглядала і купальнику. Недарма Аліні Пилипенко віддали перемогу ще у двох номінаціях: «Міс спокуса» і «Міс глядацьких симпатій».    

Переглядів: 309
Ім`я *:
Email *:
Код *: