Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Січень » 23 » Мукачівський "Алекс" з ганьбою припиняє участь в УФЛ (подробиці + ВІДЕО)
09:47
Мукачівський "Алекс" з ганьбою припиняє участь в УФЛ (подробиці + ВІДЕО)

На паркеті зустрічалися "Минай" (представляє селище поблизу Ужгорода), кольори якого захищають, зокрема, відомі у футбольних колах Олег Допілка та Михайло Кополовець, та "Алекс" (представляє місто Мукачево). Гру було зупинено завчасно, "Минай" достроково отримав перемогу і три очки.

UA-Футбол роздобув ексклюзивні деталі з місця інциденту. Як повідомили наближені до ситуації джерела, бійку розпочали вболівальники "Алекса" у вкрай безтурботній ситуації. Ба більше, баталіями на майданчику інцидент себе не вичерпав. UA-Футбол стало відомо, що одного з гравців "Минаю" було побито на вулицях Ужгорода, коли той, - гравець, - повертався додому. Причиною конфлікту начебто став рюкзак спортсмена з емблемою "Минаю".

Чи були звернення і заяви до Поліції – невідомо.

Відзначимо також, що бійки на матчах Ужгородської Футзальної Ліги – досить поширене явище. Як повідомили джерела, особливо часто сутичками завершуються поєдинки між "Минаєм" та ужгородським "Проспектом".

Участь Допілки і Кополовця у футзальних матчах не повинна дивувати. Відомо, що більшість команд Суперліги УФЛ укомплектовані гравцями з обласної першості з футболу.

Джерело: www.ua-football.com

Сьогодні, 22 січня, відбулось засідання КДК УФЛ разом із представниками команд Суперліги. На ньому було ухвалено рішення щодо інциденту у матчі "Минай" - "Алекс", коли "група підтримки" мукачівської команди вибігла на ігровий майданчик і почали бити гравців "Минаю". Цьому посприяли головні провокатори з "Алексу" Олександр Герцуський та Кирило Йовбак.

На засіданні також був присутній заступник голови ФФЗ Віктор Качур, який повідомив, що КДК ФФЗ розгляне цю ситуацію і винесе своє рішення щодо мукачівців.

Наразі тривають слідчо-оперативні дії правоохоронців, які опрацьовують наявні відеоматеріали із спортзалу та спорткомплексу загалом.

РІШЕННЯ КДК УФЛ
 
1. На команду «Алекс» накласти дисциплінарні санкції у вигляді грошового стягнення у розмірі 5 000 гривень, які будуть перераховані на розвиток дитячого футзалу, зокрема дитячо-юнацької школи «Синай», яка єдина в області культивує дитячий футзал.
 
2. Футбольний клуб «Алекс» зняти з розіграшу УФЛ сезону 2017/18 року. Результати зіграних матчів попередніх турів за участі ФК «Алекс» не анульовуються, а у наступних іграх команді суперниці зараховується перемога з рахунком 3-0.
 
3. Гравців, які були заявленні за ФК «Алекс» забороняється дозаявляти за інші команди, які беруть участь в УФЛ.

У разі невиконання одного з вищезазначених рішень ФК «Алекс» забороняється брати участь у всіх футзальних турнірах, що проводяться під егідою ФФЗ. Також оргкомітетом УФЛ буде направлений відповідний лист до Асоціації футзалу України з проханням заборонити ФК «Алекс» брати участь у футзальних турнірах всеукраїнського рівня.

Відео бійки

 

Джерело: lobda.at.ua

Переглядів: 318
Ім`я *:
Email *:
Код *: