Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Січень » 12 » Кубок з футзалу Вінницького району - у «Десни»
10:02
Кубок з футзалу Вінницького району - у «Десни»

Вже стало доброю традицією розпочинати рік в спортивному житті краю з розіграшу відкритого Кубка Вінницького району з футзалу. Організаторами за-значеного змагання є районна федерація футболу, яку очолює депутат районної ради Олександр Мельник та Вінницька районна організація ВФСТ «Колос» АПК України, керівник Родіон Юсумбелі.
Уболівали та підтримували футболістів голова Вінницької обласної державної адміністрації Валерій Коровій, очільники Вінницьких райдержадміністрації Михайло Демченко та райради Сергій Сітарський, голови сільських та селищних рад, гравці яких брали участь в турнірі, та чимала кількість фанатів.
На цей раз учасниками футзальних баталій стали 11 команд, які представляли сільські та селищні територіальні громади. Цьогоріч грали за новими правилами – без участі так званих легіонерів. Мали змогу грати лише ті спортсмени, що народились або прописані на теренах громади. Адже головною метою змагань є пошук талантів на селі та розвиток і підтримка сільського футболу.
Протягом трьох днів тривала безкомпромісна та дуже цікава боротьба, колективи, показавши гарний футбол, з високим рівнем командної та індивідуальної гри, розташувались в турнірній таблиці таким чином:
5 – ФК «Десна-2» (Сосонка);
6 – ФК «Нива-2» (Стрижавка);
7 – ФК «Лука» (Лука-Мелешківська);
8 – ФК «Нива» (Дашківці);
9 – ФК «Енергетик» (Бохоники);
10 – ФК «Авангард» (Великі Крушлинці);
11 – ФК «Олімпік» (Вороновиця).
За призові місця розгорнулась боротьба, в якій під час ігор стрімко змінювались рахунки, до останньої хвилини тримаючи вболівальників у напрузі. Чотири колективи, що показали найкращі результати, зійшлись у двобоях.
У результаті яких 4 місце у турнірі посів ФК «Зоря» (Зарванці), «бронзу» змагань отримав ФК «Рух» (Агрономічне).
У фіналі грали ФК «Нива» (Стрижавка) та ФК «Десна» (Сосонка), і це була справжня боротьба, що випробовувала нерви вболівальників як однієї, так і іншої команд. Першими забили стрижавчани, але не пройшло і хвилини як рахунок став 1:1, перший тайм закінчився із перевагою нивівців 3:1. Але в перерві футболісти з Сосонки зібрались та у другому таймі показали чудовий футбол, в результаті перемігши суперників із рахунком 5:3.
Відтак переможцем Кубка Вінницького району з футзалу став ФК «Десна» (Сосонка), «срібло» та статуетку кращого гравця (Артем Сусол) забрали футболісти ФК «Нива» (Стрижавка).
Під час урочистого нагородження вітали спортсменів та вручали кубки, медалі, грамоти, футбольні м’ячі - Михайло Демченко, Сергій Сітарський, Олександр Мельник та Родіон Юсумбелі.

Вони висловлювали спортсменам вдячність за видовищну гру та створене ними свято футболу. Михайло Демченко, зокрема, привітав присутніх зі світлим святом Різдва Христового, побажав міцного здоров’я та всіляких гараздів, подякував сільським, селищним головам, спонсорам, які підтримують свої команди. Подякував за видовищну гру фіналістам змагань та привітав переможців. Сергій Сітарський долучився до привітань та висловив вдячність гравцям за свято футболу, яке вони створювали протягом цих трьох днів.
Світлана ОСТАПЧУК.

Переглядів: 323
Ім`я *:
Email *:
Код *: