Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Травень » 3 » «Кубок Єдності» з футболу здобула команда ВНТУ
07:57
«Кубок Єдності» з футболу здобула команда ВНТУ

У Вінниці фінішував відкритий турнір з футзалу «Кубок Єдності». Це змагання проводиться у Вінниці втретє. Цього разу воно було присвячене 80-річчю Донецького національного університету ім. Василя Стуса. Турнір є наступником «Кубку майбутніх дипломатів», започаткованого в 2008 році за ініціативою студентів Інституту міжнародних відносин КНУ ім. Т.Г. Шевченка. В травні 2014 року в Донецьку мав відбутися таке VII змагання, але його скасували через захоплення міста. Після переїзду ДонНУ до Вінниці «Кубок Єдності» проводиться у нас.
Змагання відбулося за підтримки нардепа Олексія Порошенка, Федерації футболу України,  Асоціації аматорського футболу України, Вінницької ОДА, обласної федерації футболу і Вінницького прес-клубу. На відкритті були ректор ДонНУ Роман Гринюк, перший заступник голови Вінницької ОДА Андрій Гижко, перший віце-президент Асоціації аматорського футболу України  Олександр Каденко, виконавчий директор обласної федерації футболу Михайло Прозоровський.
Олександр Каденко нагадав, що у день відкриття «Кубку Єдності» святкують Всеукраїнський день футболу. Андрій Гижко звернув увагу, що команди-учасниці представляють схід, захід, центр і столицю України. І спорт стає ланкою, яка об’єднує.
Змагалися господарі майданчику (Донецький національний університет імені Василя Стуса, Вінницький національний технічний університет, Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського), Києва (Інститут міжнародних відносин КНУ імені Т.Г. Шевченка), Львова (Львівський національний університет імені Івана Франка) та Маріуполя (Маріупольський державний університет).
Перше місце посіла команда Вінницького «політеху». Разом з нею трійку призерів склали футзалісти інституту міжнародних відносин КНУ і ДонНУ. Призери отримали Кубки і медалі. Були також нагороджені кращі гравці за амплуа.  

Переглядів: 267
Ім`я *:
Email *:
Код *: